Stroumfakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ειχα ενα creative αντιγραφικο και ενα dvd-rom και αγορασα ενα dvd αντιγραφικο (Nec) και οταν το τοποθετησα αλλα ηθελα να εχω και το dvd-rom μαζι αλλα δεν γινοταν μονο αμα ειχα μονο το Nec ξεκηναγε το pc.Τι πρεπει να κανω για να εχω και το dvd-rom???
arisgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εχεις τσεκαρη τα master=slave jumpers? αν ναι το τροφοδοτικο σου τα αντεχει?
Stroumfakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ναι εχω τσεκαρει τα master και slave και ειναι οκ,τορα αμα το αντεχει το τροφοδοτικο πως να το δω αυτο??
arisgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 πες μας τα χαρακτηριστικα που εχεις απο μοβο μνημη καρτες γραφικων-tv κλπ ποσους σκληρους αν εχεις πολλα usb-devices ανεμιστηρακια φωτακια και ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο.
Nikb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πρόσεξε αν έχεις κανα virtual drive (alcohol) να το απενεργοποιήσεις πρώτα και μετά να κάνεις την εγκατάσταση του νεου Drive. Δες και εδώ
arisgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ποιο πανω γραφει οτι ειχε δυο drive οποτε τα δεσμευμενα ειναι τα ιδια. δεν χανει κατι να το τσεκαρει.
blackstar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 mporei na dokimasi thn lisi cable select kai 8a protina mia kali kalodiotainia 80ara idika an to nec einai ths seira x71x kai pezi se udma4 h 80ara kalodiotainia einai monodromos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.