Προς το περιεχόμενο

Δώρα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Louminis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σημείωση: Δεν είμαι ρομαντικός, απλά η κοπέλα μου έχει γενέθλια στις 15, επομένως το δώρο το δίνω από την προηγούμενη και βολεύει...

Πονηρος και οικονομικος!!!

Και Σημειωση: Δεν ειναι κακο να εισαι ρομαντικος!!!!:-D

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σημείωση: Δεν είμαι ρομαντικός, απλά η κοπέλα μου έχει γενέθλια στις 15, επομένως το δώρο το δίνω από την προηγούμενη και βολεύει...

Μέχρι και μήνα το είχα πάει έτσι για να πιάσει γιορτή και γενέθλια ταυτόχρονα...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες... Άλλο οι 14ρις του μηνού κι άλλο 15! Άλλο η αγαπογιορτή κι άλλο τα γενέθλια! Σκωτζέζε!!! :mrgreen:

Δημοσ.
Τι χαζή μέρα...με τα πάντα να παίρνουν το σχήμα καρδιάς.Τα αρκουδάκια,τα σοκολατάκια,οι κάρτες,η διακόσμηση bla bla bla.

Συμφωνώ με το υποκειμενικό της ιδανικότητας του δώρου που είπε η Virgo,αλλά σε άσχετη στιγμή.

Το μπρελόκ ή το λουλούδι ή ό,τι θέλει ο καθένας έχει τόσο πιο πολλή αξία αν είναι σε άσχετη φάση εκεί που δεν το περιμένει ο άλλος.

μα και γώ για άσχετη στιγμή μιλούσα..δεν παίρνω και δεν κάνω δώρο ποτέ άυτήτη μέρα...

ο πρώην μου έχει στις 13 :-P

Δημοσ.

επρεπε να με δειτε απο μια γωνια περσι αγιου βαλεντινου (με πολλα προβληματα σε μια σχεση μου,προσπαθωντας να μπαλωσω τις μαλακιες μου) να κυκλοφορω με μια ανθοδεσμη στα χερια στισ πιο κεντρικες οδους της Πατρας,κι εκει που πηγαινα,βλεπω μπροστα μου ενα ζευγαρακι αγκαλια,μες στις γλυκες και τα ζουμια.οποτε γυρναει η κοπελα πισω,με κοιταω,μου σκαει ενα χαμογελο και λεει στον δικο της:

"Είδες γαιδαρε,ουτε ενα λουλουδι δε μου πηρες,ενω κοιτα το παιδι για την κοπελια του!!"

(εμεινα καγκελο!)

γυρναει ο τυπος,με κοιταει και την αρχιζει στα γλωσσοφιλα...

Δημοσ.
επρεπε να με δειτε απο μια γωνια περσι αγιου βαλεντινου (με πολλα προβληματα σε μια σχεση μου,προσπαθωντας να μπαλωσω τις μαλακιες μου) να κυκλοφορω με μια ανθοδεσμη στα χερια στισ πιο κεντρικες οδους της Πατρας,κι εκει που πηγαινα,βλεπω μπροστα μου ενα ζευγαρακι αγκαλια,μες στις γλυκες και τα ζουμια.οποτε γυρναει η κοπελα πισω,με κοιταω,μου σκαει ενα χαμογελο και λεει στον δικο της:

"Είδες γαιδαρε,ουτε ενα λουλουδι δε μου πηρες,ενω κοιτα το παιδι για την κοπελια του!!"

(εμεινα καγκελο!)

γυρναει ο τυπος,με κοιταει και την αρχιζει στα γλωσσοφιλα...

θα φανώ πολύ ξενέρωτη αν πώ οτι με ενοχλούν οι δημόσιες εκδηλώσεις; και σε εμένα αλλά και στους άλλους...ρε αδερφέ,οκ,αγαπιόσαστε,είστε ερωτευμένοι 1002 άλλα,αλλά σπίτι σας η στον προσωπικό σας χώρο..ο άλλος κάλλιστα μπορεί να μην γουστάρει να σε βλέπει..

Δημοσ.
θα φανώ πολύ ξενέρωτη αν πώ οτι με ενοχλούν οι δημόσιες εκδηλώσεις; και σε εμένα αλλά και στους άλλους...ρε αδερφέ,οκ,αγαπιόσαστε,είστε ερωτευμένοι 1002 άλλα,αλλά σπίτι σας η στον προσωπικό σας χώρο..ο άλλος κάλλιστα μπορεί να μην γουστάρει να σε βλέπει..

Πολύ σωστό!!!!

Και μιλάω με τόσο στόμφο γιατί και σε μένα τη δινει!Είχα ένα φίλο που του μιλούσα κ παράλληλα φιλούσε τη γκόμενα!Ο χώρος σε γιορτή άλλου φίλου σε ένα μαγαζί έξω που στο τραπέζι κάθοντνα 20 άτομα...:evil:

Δημοσ.
Παραμένει συνταγματικό του δικαίωμα βέβαια. Και δν βλέπω το λόγο να ενοχλείστε.

Το τι κάνει ο άλλος στο σπίτι του και στο κρεββάτι του, βεβαίως και είναι συνταγματικό του δικαίωμα! Το να εκφράζεται όμως κάποιος με τρόπο προκλητικό σε κοινή θέα, αυτό λέγεται τουλάχιστον προσβολή της αξιοπρέπειας! :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...