Προς το περιεχόμενο

Δώρα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Louminis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και η γιορτή πλησιάζει, είπα να ανοίξω αυτό το θέμα, για να πούμε τι δώρο θέλουμε να πάρουμε στο ταίρι μας, να ρωτήσουμε κτλ.

Αν υπάρχει άλλο τέτοιο θέμα, αυτό εδώ ας κλειδωθεί

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρτάται από τα οικονομικά του καθενός, υπάρχουν κοσμήματα με σχέδια του Hundertwasser, ξεκινούν από 130-140ευρώ και πάνε πάνω. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι είναι πρωτότυπα και μοναδικά και η τιμή λογικοφέρνει.

Το δεύτερο δώρο είναι ρομαντικό σ/κ.

Γενικά ότι και να πάρετε, να είναι έκπληξη: διπλασιάζει την αξία του.

Δημοσ.
Εξαρτάται από τα οικονομικά του καθενός, υπάρχουν κοσμήματα με σχέδια του Hundertwasser, ξεκινούν από 130-140ευρώ και πάνε πάνω. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι είναι πρωτότυπα και μοναδικά και η τιμή λογικοφέρνει.

Το δεύτερο δώρο είναι ρομαντικό σ/κ.

Γενικά ότι και να πάρετε, να είναι έκπληξη: διπλασιάζει την αξία του.

Δεν είναι το ΄πόσο κοστίζει ένα δώρο... αλλά το τι εννοεί!:-D

Δημοσ.

ποτέ δεν συμπαθούσα αυτήτη γιορτή..είμαι της άποψης,οτι οτι νι'ώθω το δείχνω κάθε μέρα.. και δεν περιμένω να το δείξω τώρα με ένα δώρο η κάτι τέτοιο..γιατί πολύ απλά αν δώ κάτι και τον σκεφτώ,θα το πάρω και ας μην γιορτάζουμε τπτ.. :-)

Δημοσ.
ποτέ δεν συμπαθούσα αυτήτη γιορτή..είμαι της άποψης,οτι οτι νι'ώθω το δείχνω κάθε μέρα.. και δεν περιμένω να το δείξω τώρα με ένα δώρο η κάτι τέτοιο..γιατί πολύ απλά αν δώ κάτι και τον σκεφτώ,θα το πάρω και ας μην γιορτάζουμε τπτ.. :-)

Για να πώ την αλήθεια ούτε κ εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ... Την αγάπη σου τη δείχνεις συνέχεια, δεν περιμένεις εκείνη τη μέρα να ρθει...

Δημοσ.
Για να πώ την αλήθεια ούτε κ εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ... Την αγάπη σου τη δείχνεις συνέχεια, δεν περιμένεις εκείνη τη μέρα να ρθει...

για να επανέλθω στο θέμα σου,το "ιδανικό" δώρο το ξέρεις ΜΟΝΟ εσύ..ο κάθε ένας θεωρεί και κάτι άλλο..εμένα πχ,το ωραιότερο δώρο,ήταν ένα μπρελόκ για τα κλειδιά μου,το οποίο ακόμα έχω,και μια κάρτα,την οποία είχε φτιάξει ο ίδιος..

Δημοσ.

Θυμάμαι πέρσι, την ίδια μέρα, που ένα παιδί βάδιζε σκυφτό στο δρόμο κρατώντας στο χέρι κάτι λοιυλούδια, και με μια έκφραση γεμάτη απελπισία.. Μου είχε έρθει να πάω να τον παρηγορήσω, αλλά έκανα την πάπια:)

Δημοσ.

Τι χαζή μέρα...με τα πάντα να παίρνουν το σχήμα καρδιάς.Τα αρκουδάκια,τα σοκολατάκια,οι κάρτες,η διακόσμηση bla bla bla.

Συμφωνώ με το υποκειμενικό της ιδανικότητας του δώρου που είπε η Virgo,αλλά σε άσχετη στιγμή.

Το μπρελόκ ή το λουλούδι ή ό,τι θέλει ο καθένας έχει τόσο πιο πολλή αξία αν είναι σε άσχετη φάση εκεί που δεν το περιμένει ο άλλος.

Δημοσ.

στην αρχη νομιζα οτι μονο εγω ειχα αντιρρησεις αλλα τελικα εμφανιστηκαν και αλλοι ευχαριστω!

Δημοσ.

Εγώ είμαι single μετά από 5 χρόνια (ή 5 Βαλεντίνους anyway). Εκτός αν γίνει κάτι σε 9 μέρες που δεν το βλέπω :)

Λέτε να πάρω στον εαυτό μου κανένα δώρο;;

Δημοσ.
A biaaaatch perhaps..

Πλάκα κάνω.Απόλαυσέ το με πίτσα και coca cola.

Έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ και κόντρα στο κατεστημένο!

Δημοσ.

Ειναι καθαρα εμπορικη γιορτη!

Οποτε βλεπω κατι που μου αρεσει για εκεινον το παιρνω. π.χ. το σαββατο του πηρα ενα σακακι μου μου αρεσε χωρις να εχει γιορτη κτλ.

Και οποτε θελω να του δειξω την αγαπη μου του την δειχνω χωρις να ειναι καποια συγκεκριμενη γιορτη.

Εγώ είμαι single μετά από 5 χρόνια (ή 5 Βαλεντίνους anyway). Εκτός αν γίνει κάτι σε 9 μέρες που δεν το βλέπω :)

Χμμμ.... Βγες εξω με παρεα για ποτο και φαγητο και περασε καλα!!!!

Η' μαζευτειτε σε κανα σπιτι ολοι μαζι και φατε πιστες και δειτε dvd's!!!!

Κανε καθε μερα κατι στον εαυτο σου δωρο ειτε ειναι υλικο ειτε ειναι δισκεδαση!!! :mrgreen:

Αλλα για να μην βγαινω εντελως οφτοπικ θα πω καποιες ιδεες

Για γυναικα:

αρωμα,λουλουδια,ωραιο δειπνο,κοσμημα,(8800Gt αν η γυναικα ειμαι εγω!!!),Μπαλονια με σχημα καρδουλας

Για αντρα:

μποξερακι με cartoon, γραβατα επισης με cartoon, μεγαλο αρκουδο, αρωμα, core2duo 6700, etc

Δημοσ.

Κοίτα... Βασικά κι εγώ διαφωνώ ως προς το όλο πανηγυράκι με αυτή την γιορτή που βασικά την έστεισαν οι ζαχαροπλάστες, οι ανθοπώλες και οι κοσμηματοπώλες! Αλλά βρε αδερφέ, όπου πας κι όπου σταθείς οι καρδιές είναι μες την μούρη σου! Πας για καφέ... κάτι θα σε τρατάρουν επιπλέον λόγω της μέρας στα καφέ, πας βόλτα... παντού αφίσσες για τα αγαποπάρτυ, ανοίγεις τηλεόραση... και πάλι σου δείχνουν 'Pretty Woman'!

Θες δεν θες πρέπει αυτή την μέρα να ξυπνήσει το Love Generation μέσα σου... Και το κακό δεν είναι ότι σου φτιάχνουν την διάθεση! Το χειρότερο είναι που ενώ είσαι μες την αρκουδοκαρδόλουλουδόκοσμηματοκαψούρα και ο μουντρούχας που'χεις δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο να μην λέει να σου κάνει δώρο ούτε ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο!!!!

Άστε παιδιά... Πίκρα! :twisted:

Δημοσ.

Σημείωση: Δεν είμαι ρομαντικός, απλά η κοπέλα μου έχει γενέθλια στις 15, επομένως το δώρο το δίνω από την προηγούμενη και βολεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...