nikos_57 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 πως μπορω να αυξησω την ταχθητα στο torrent ...λεπτομερως......αν γινεται....
activex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 mipos na mas eleges kai esi leptomeros pio einai to problima? h apantisi anabathmise ti grammh sou den nomizw na se boleuh edit : a nai! kalos orises to forum
cordobros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εξαρταται για ποιο τορεντ εννοειs. εαν εννοειs το μtorrent ασε απεριοριστο το κατεβασμα και βαλε στο ανεβασμα 14-16 εαν εχειs adsl. εγω εχω δοκιμασει ολεs τισ ρυθμισειs στο μtorrent και με αυτη την ρυθμιση εχω την καλυτερη ταχυτητα κατεβασματοs. φυσικα δεν εξαρταται η ταχυτητα μονο απο τισ ρυθμισειs αλλα και απο αλλουs παραγοντεs που εχουν αναφερθει κατα κορον
nikos_57 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον κατεβαζω μια ταινια...(να πω ποια)?...και την κατεβαζω εδω και μια βδομαδα με 6kb μ.ο...η ταχυτητα μου ειναι 1024...ειναι το μ torrent...εχω ποιθανοτητες να ξεκολισει απο αυτη την ταχητυτα?? εξαρταται για ποιο τορεντ εννοειs.εαν εννοειs το μtorrent ασε απεριοριστο το κατεβασμα και βαλε στο ανεβασμα 14-16 εαν εχειs adsl. εγω εχω δοκιμασει ολεs τισ ρυθμισειs στο μtorrent και με αυτη την ρυθμιση εχω την καλυτερη ταχυτητα κατεβασματοs. φυσικα δεν εξαρταται η ταχυτητα μονο απο τισ ρυθμισειs αλλα και απο αλλουs παραγοντεs που εχουν αναφερθει κατα κορον πως το κανω αυτο??
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλό διάβασμα . Νόμιζα πως ήθελες να φτιάξεις δικό σου πρόγραμμα διαχείρισης torrents όταν είδα τον τίτλο (σε συνδυασμό με το όνομα του forum).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.