john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Βασικά και στα κέντρα μια χαρά πέρασα. Κινητό με κάμερα είχα πάρει μαζί μου μετά την ορκωμοσία που είδα τι παίζει εκεί πέρα και ποιους αστεράτους έπρεπε να αποφεύγω. Γενικά πάντως, αν δεν κάνεις μαλακία και δεν σε βάλουν στο μάτι θα περάσεις καλά. Και το κυριότερο από όλα είναι να μην αγχώνεσαι. Αν είναι να φας την φυλακή, θα την φας. Οπότε απόλαυσε το καλύτερα
Teo1303 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλά τα λέει ο πιο πάνω κολλητός και επιπλέον να προσέξει κάποιος να μην το ''παίζει'' γιοτόμπαλο γιατί την έκατσε.Θα τον βάζουν συνέχεια υπηρεσίες για να του την σπάνε Και άμα λέει αμαν ρε παιδιά φτάνει ξανά τα ίδια πάλι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ΚΕΤΘ Αυλώνα τι λεει?? (Τεθωρακισμένα) στο κεντρο καλα ειναι. καινουριες εγκαταστασεις κλπ. Κατα τ'αλλα κεντρο, δηλαδη προβλεπε , καμπανες κλπ Στα ΤΘ το θεμα ειναι το μετα...Που 95% ειναι μαυριλα
dreez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις τπτ για Κορινθο?? 6 σωμα πεζικου θα ειμαι.. την Τεταρτη μπαίνω..Α! και κατι αλλο.. Ποσος καιρος ειναι μέχρι την ορκωμοσία?Έχω ακούσει απο 10 μέρες μέχρι 3 βδομάδες..!!
slygeo87 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Aπό φίλους πεζικάριους που έχω ακούσει είναι ψιλό αρντάν κέντρο.
biscoto Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 18 μερες μετα την καταταξη ειναι η ορκωμοσια και μετα εχεις 3-4 μερες αδεια! στο φορουμ του thitia.gr νομιζω το διαβασα
Soulseeker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Γενικά πάντως να ξέρετε σε όλα τα κέντρα πάνω κάτω το ίδιο καλά είναι. Μετά είναι το θέμα. Για τεθωρακισμένα τώρα όντως μαύρα είναι στα περισσότερα (εξου και ο μαύρος μπερές ) αν και Αλεξανδρούπολη που ήμουν σε άλλο στρατόπεδο όσους ήξερα τεθωρακισμένους είχαν πολύ καλές εξόδους. Βεβαία μέχρι να βγουν είχε ζόρι όλο το πρωί αλλά τους πήγαινε εύκολα 5-1 (5 έξω 1 μέσα)
Ather Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Γενικά πάντως να ξέρετε σε όλα τα κέντρα πάνω κάτω το ίδιο καλά είναι. Μετά είναι το θέμα. Για τεθωρακισμένα τώρα όντως μαύρα είναι στα περισσότερα (εξου και ο μαύρος μπερές ) αν και Αλεξανδρούπολη που ήμουν σε άλλο στρατόπεδο όσους ήξερα τεθωρακισμένους είχαν πολύ καλές εξόδους. Βεβαία μέχρι να βγουν είχε ζόρι όλο το πρωί αλλά τους πήγαινε εύκολα 5-1 (5 έξω 1 μέσα) Όπως κατάλαβες ήταν σε βυσματική μονάδα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις τπτ για Κορινθο?? 6 σωμα πεζικου θα ειμαι.. Ήμουν Κορινθο 6ο ΣΠ. Η εντύπωση μου απο το κέντρο ήταν γενικά πολύ καλή και η περίοδος εκεί ήταν από τις καλύτερες περιόδους της θητείας μου. Μετά τη δική μας σειρά (08 Β), το είχαν κλείσει για ένα διάστημα για επισκευές or sth, οπότε δεν ξέρω το ακριβές καθεστώς τώρα. Η ορκομωσία μας έγινε 10 μέρες αφού μπήκε και η τελευταία φουρνιά της σειράς μας μέσα. Η άδεια ορκομωσίας μας ήταν 3 μέρες -ίσως 4 για όσους ήταν από νησί. Κατά τα άλλα, το στρατόπεδο ήταν κοντά στον προαστειακό, και η Κόρινθος ήταν ok πόλη για νεοσύλλεκτους, με παραλιακές καφετέριες, 2-3 καλά net-cafe και κινηματογράφο κλπ.
Soulseeker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Όπως κατάλαβες ήταν σε βυσματική μονάδα. Μιλάω για φίλους που ήταν τεθωρακισμένoi στην Αλεξανδρούπολη. Αν και γενικός όλους τους μαύρους στην Αλεξανδρούπολη με πολύ καλές εξόδους τους άκουγα. Τώρα προσωπικά εγώ από που βγαίνει ότι ήμουν σε βυσματική μονάδα δεν ξέρω.
kgkatzi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ήμουν Κορινθο 6ο ΣΠ. Η εντύπωση μου απο το κέντρο ήταν γενικά πολύ καλή και η περίοδος εκεί ήταν από τις καλύτερες περιόδους της θητείας μου. Μετά τη δική μας σειρά (08 Β), το είχαν κλείσει για ένα διάστημα για επισκευές or sth, οπότε δεν ξέρω το ακριβές καθεστώς τώρα. Η ορκομωσία μας έγινε 10 μέρες αφού μπήκε και η τελευταία φουρνιά της σειράς μας μέσα. Η άδεια ορκομωσίας μας ήταν 3 μέρες -ίσως 4 για όσους ήταν από νησί. Κατά τα άλλα, το στρατόπεδο ήταν κοντά στον προαστειακό, και η Κόρινθος ήταν ok πόλη για νεοσύλλεκτους, με παραλιακές καφετέριες, 2-3 καλά net-cafe και κινηματογράφο κλπ. Σε ποιον λόχο ήσουν;
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Σε ποιον λόχο ήσουν; Έκτος λόχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.