Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η "πολιτική" ειναι αυτη που λέει ο Praetorian, δηλ απαγορεύεται.

Αν το εχεις πανω σου, δεν μπορεί να στο πάρει κανεις. Γιατι δεν γίνεται έλεγχος.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οx οx οx...

καλά μου τα λέγανε τελικά!

τελευταία μου βδομάδα έξω και τώρα θα ψάχνω και για κινητό! :-(

εμενα το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο το ότι απαγορεύεται γιατί πολλοί θα έχουν κινητά με κάμερες το πρόβλημα μου είναι ότι θα έχει και "ελαφροχεριδες" που το μυαλό τους θα είναι πως να αρπάξουν... δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι εκεί μέσα για το ποιος μου πήρε τι άρα μάλλον θα πάρω κάνα φτηνιάρικο...

Δημοσ.

Στο κεντρο καλο ειναι να μην κουβαλας ακριβες συσκευες μαζι σου γιατι ειναι ξεφραγο αμπελι απο πλευρας κοσμου και σου κλεβουν οτιδηποτε στο πολυ χαλαρο. Επισης αναλογως σε ποιο κεντρο θα πας, παιζει να σου παρουν το κινητο μεχρι και να φας καμπανα. Να μην τους ενδιαφερει αν εχει καμερα, δεν παιζει. Μπορει απλως να κανουν καποιοι τα στραβα ματια, αλλα παντα θα υπαρχουν και οι στραβοι που αν σε τσιμπησουν θα σε βγαλουν στον τακο (αναφερομενο για καμπανα).

Κανε υπομονη 1 μηνα, να παρεις μεταθεση και μετα παιρνεις και τα κινητα με τις καμερες και τα psp και τα laptop αμα λαχει.

Μαγκες, 304 λελε σημερα. Και ναι μολις εγινα και παλι πολιτης :) Θα πηξετε ρε..!

Δημοσ.

Δηλαδή όταν πάρω μετάθεση δεν θα τους πειράζει αν έχω κινητό με κάμερα? Μονο σαν νεοσύλλεκτος θα έχω πρόβλημα?

Τυχερέ! Εσύ απολύεσαι εγώ μπαίνω! Καλός πολίτης :-)

280 και σημερα :fear:

Δημοσ.

Πριν από 5 χρόνια που έμπαινα εγώ πάντως στην πρώτη αναφορά μας είχαν πει κατά λέξη ότι όποιος δεν πήρε σπίτι τηλ να πάρει τώρα από τα κινητά μας γιατί τα καρτότηλ ήταν 2 (στην Νιγρίτα)

Δημοσ.
Δηλαδή όταν πάρω μετάθεση δεν θα τους πειράζει αν έχω κινητό με κάμερα? Μονο σαν νεοσύλλεκτος θα έχω πρόβλημα?

Σε ευχαριστω :)

Κοιτα στο κεντρο σε εκπαιδευουν και καλα, οποτε θα δεις να εφαρμοζονται τα περισσοτερα απο τα προβλεπομενα και να καμπανιαζουν για ψιλου πηδημα. Ειναι αυστηρα ή οπως λεμε στη στρατιωτικη ορολογια "προβλεπέ". Σε εμας στη Θηβα που θεωρειται απτα καλυτερα κεντρα ριχναν 10μερες φυλακη για κινητα με καμερα (αλλο που η φυλακη δεν γραφοταν, ωστοσο εμενες 10 μεσα). Στην Καλαματα που πηγα για ειδικοτητα μετα, ριχναν απο 5 κρατηση εως 10 φυλακες. Εννοειται οτι παιρνανε και το κινητο.

Στην μοναδα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ελαστικα σε τετοια ανουσια θεματα, οπως αυτου με το κινητο με καμερα. Και ετσι δε δινουν σημασια, εκτος αν τους προκαλεσεις, δηλαδη αν μοστραρεις το κινητο μπροστα σε στελεχη, αν τραβας φωτογραφιες μπροστα τους κλπ. Ακομα και ο διοικητης να ουρλιαζει για τα κινητα και να δωσει διαταγη να σας τιμωρουν, τα στελεχη βαριουνται να ασχοληθουν καν.

Οποτε απεφυγε το για 1 μηνα στο κεντρο το κινητο με τη καμερα, κανε υπομονη και παρτο μετα.

Τα ματια σου 14 σε ολη σου τη θητεια σχετικα με ακριβα πραγματα που θα εχεις. Θα ακουσεις αρκετα κρουσματα κλοπων (τα περισσοτερα στο κεντρο), οποτε προσεχε ωστε να μην εισαι εσυ αυτος (αλλος ενας λογος που δεν μοστραρεις ακριβα πραγματα μεσα στο στρατο).

Δημοσ.

Εχει περασει κανείς από θεσσαλονίκη στο ΤΥΠ ndc gr στο Γ σώμα στρατού? Παω με μετάθεση σε λίγες μέρες..

Δημοσ.

Πέρσι ήμουν εγώ στο ΤΥΠ.

Υπηρεσία απο 5 μέσα εώς 1-1 μας πήγαινε,αρκετά χαλαρά,αρκετές χαζές αγγαρείες.

Δημοσ.
Πέρσι ήμουν εγώ στο ΤΥΠ.

Υπηρεσία απο 5 μέσα εώς 1-1 μας πήγαινε,αρκετά χαλαρά,αρκετές χαζές αγγαρείες.

αγγαρείες όπως?

Δημοσ.

πριν 5 χρόνια, μου είπαν τα ίδια σε συνταγματική αναφορά (κόρινθο) με αυτό που είπαν στον αλεξ. όποιος δεν έχει πα΄ρει σπιτι του, να πάρει τΩΡΑ από το κινητό του. και τα βράδια, ο μισός λόχος ήταν απέξω, κ μιλούσαμε στο κινητό με γκο΄μενες,φίλους κλπ!!!

το μονο που μπορεί να πάιξει (και όχι πο΄λυ εύκολα) είναι κλοπή...

Δημοσ.
πριν 5 χρόνια, μου είπαν τα ίδια σε συνταγματική αναφορά (κόρινθο) με αυτό που είπαν στον αλεξ. όποιος δεν έχει πα΄ρει σπιτι του, να πάρει τΩΡΑ από το κινητό του. και τα βράδια, ο μισός λόχος ήταν απέξω, κ μιλούσαμε στο κινητό με γκο΄μενες,φίλους κλπ!!!

το μονο που μπορεί να πάιξει (και όχι πο΄λυ εύκολα) είναι κλοπή...

δεν ξερω για τοτε, αλλα τωρα τα κινητα επιτρεπονται στο στρατο. Αρκει να μην εχουν καμερα. Οποτε αυτο που λεγαν τοτε, πλεον δεν το λενε καν, ειναι αυτονοητο. Μαλιστα με το που μπαινουμε στο κεντρο μας λενε: Κινητα θα χρησιμοποιειτε στον ταδε χωρο, τις ταδε ωρες.

Δημοσ.
αγγαρείες όπως?

Εμένα μια φορά πχ μ έιχαν βάλει να καθαρίσω με χλωρίνη τις σκάλες στο τάγμα.

Έξω κάποιοι άλλλοι ξεχορταριάζανε,βάφανε,κλαδέυανε κάτι δέντρα και δε συμμαζεύται.

Απ την άλλη όμως στο φυλάκιο της κεντρικής πύλης άραζα με το air condition ανοιχτό και έβλεπα ταινίες στο laptop.

Στον θάλαμο έβλεπα ταινίας ή σέρφαρα με την βοήθεια του wifi απ το ΠΑΜΑΚ :P

Δημοσ.
Εμένα μια φορά πχ μ έιχαν βάλει να καθαρίσω με χλωρίνη τις σκάλες στο τάγμα.

Έξω κάποιοι άλλλοι ξεχορταριάζανε,βάφανε,κλαδέυανε κάτι δέντρα και δε συμμαζεύται.

Προβλεπέ καταστάσεις...αν πρέπει όμως να καθαρίσεις χιόνι με τσουγκράνα και φαράσι;Εκεί σε θέλω!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=nPaBndzfcsc[/ame]

Απ την άλλη όμως στο φυλάκιο της κεντρικής πύλης άραζα με το air condition ανοιχτό και έβλεπα ταινίες στο laptop.

Στον θάλαμο έβλεπα ταινίας ή σέρφαρα με την βοήθεια του wifi απ το ΠΑΜΑΚ :P

Τρελή εμπλοκή!:P:lol:

Δημοσ.

Έλα ρε συ πλάκα έχουν αυτά.

Τότε μπορεί να κατέβαζα καντίλια ώρες ώρες αλλά τα θυμάμαι τώρα και μόνο ως ωραίες αναμνήσεις μπορώ να τα χαρακτηρίσω.

Ειδικά την 2μηνη απόσπαση στο ΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας με τα μπανάκια μας κάθε μέρα και δουλειά-ποτάκι τα βράδυα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...