kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλησπερα,στις Φερες στον Εβρο,γιατι δεν δινουν αδεια για Αθηνα ? εχει να παρει 3-3,5 μηνες,το λεει στο λοχια,κανει αιτημα να το δωσει στο διοικητηριο,και μετα δεν το δινει,λεει εχουν πιο σοβαρα πραγματα....τι πρεπει να κανει δηλαδη ?
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δεν γίνεται μόνο στις Φέρες... σε πολλά μέρη γίνεται αυτό είτε επειδή δεν έχουν κόσμο είτε επειδή είναι στραβόξυλα ... υπομονή. Δεν τις χάνει απλά είναι σπαστικό.
kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δεν γίνεται μόνο στις Φέρες... σε πολλά μέρη γίνεται αυτό είτε επειδή δεν έχουν κόσμο είτε επειδή είναι στραβόξυλα ... υπομονή. Δεν τις χάνει απλά είναι σπαστικό. σ'ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλησπερα,στις Φερες στον Εβρο,γιατι δεν δινουν αδεια για Αθηνα ? εχει να παρει 3-3,5 μηνες,το λεει στο λοχια,κανει αιτημα να το δωσει στο διοικητηριο,και μετα δεν το δινει,λεει εχουν πιο σοβαρα πραγματα....τι πρεπει να κανει δηλαδη ? Κωλοστρατοπεδο το συγκεκριμενο.Παραλιγο να παρω και μεταθεση εκει πριν απο μισο χρονο..
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κωλοστρατοπεδο το συγκεκριμενο.Παραλιγο να παρω και μεταθεση εκει πριν απο μισο χρονο.. ποιό από τα δύο???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλησπερα,στις Φερες στον Εβρο,γιατι δεν δινουν αδεια για Αθηνα ? εχει να παρει 3-3,5 μηνες,το λεει στο λοχια,κανει αιτημα να το δωσει στο διοικητηριο,και μετα δεν το δινει,λεει εχουν πιο σοβαρα πραγματα....τι πρεπει να κανει δηλαδη ? Οπως προανεφεραν το 3μηνο χωρις αδεια ειναι συνηθες φαινομενο, ειδικα σε μοναδες παραμεθωριου. Που να ακουσεις και αλλα χειροτερα (βλεπε εδω..). Αν παρολα αυτα προφασιστει καποιο σοβαρο λογο για αδεια και πειθει, τοτε συνηθως την δινουν. Το κακο ειναι οτι για να παρεις 1 βδομαδα αδεια, ενδεχεται να χρειαστει να φας εμπλοκη 1 μηνα, αν η μοναδα δεν εχει κοσμο. Anyway αποψη μου, να προσπαθησει να παιρνει αδειες στη παραμεθωριο, κοιτωντας ο καιρος που θα μενει εκει συνεχομενα να μην υπερβαινει τον 1,5μηνα-2μηνα max. Αν μενεις παραπανω, η παραμεθωριος σου δημιουργει προβληματα διαφορων τυπων. Εστω μια 3ρα να ξελαμπικαρει σε διαφορους τομεις..
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ποιό από τα δύο??? Ουτε θυμαμαι ονομα(και ευτυχως δεν χρειαστηκε να το μαθω) Το μονο που θυμαμαι ειναι πως ειναι πεζικο(..τωρα αν ειναι και τα 2 πεζικο,no idea:rolleyes:)
kostas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Οπως προανεφεραν το 3μηνο χωρις αδεια ειναι συνηθες φαινομενο, ειδικα σε μοναδες παραμεθωριου. Που να ακουσεις και αλλα χειροτερα >(βλεπε εδω..). Αν παρολα αυτα προφασιστει καποιο σοβαρο λογο για αδεια και πειθει, τοτε συνηθως την δινουν. Το κακο ειναι οτι για να παρεις 1 βδομαδα αδεια, ενδεχεται να χρειαστει να φας εμπλοκη 1 μηνα, αν η μοναδα δεν εχει κοσμο. Anyway αποψη μου, να προσπαθησει να παιρνει αδειες στη παραμεθωριο, κοιτωντας ο καιρος που θα μενει εκει συνεχομενα να μην υπερβαινει τον 1,5μηνα-2μηνα max. Αν μενεις παραπανω, η παραμεθωριος σου δημιουργει προβληματα διαφορων τυπων. Εστω μια 3ρα να ξελαμπικαρει σε διαφορους τομεις.. που εδω ? δεν εβαλες το link
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 που εδω ? δεν εβαλες το link οταν λεω εδω αναφερομαι σε εμενα.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μόλις έμαθα ότι ο brother μου φεύγει από την 1η του μονάδα 3 εβδομάδες για εκπαίδευση ως «Τυφεκιοφόρος Ασφαλείας»; Τί 'ν' τούτο πάλι; Ξέρει κανείς να δώσει καμιά πληροφορία... ;
Tenshi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μόλις έμαθα ότι ο brother μου φεύγει από την 1η του μονάδα 3 εβδομάδες για εκπαίδευση ως «Τυφεκιοφόρος Ασφαλείας»; Τί 'ν' τούτο πάλι; Ξέρει κανείς να δώσει καμιά πληροφορία... ; Μαζί με τον ΤΦ πληροφοριών θεωρούνται απο τις "βυσματικές" ιδικότητες.Στην μονάδα μου που πέτυχα μερικούς ΤΦ ασφαλείας,άπαντες σε γραφεία τους διοικητηρίου (καμία σχέση με τους ποταπούς "γραφείς"/επιλοχίες λόχων) και άπαντες μετά απο λίγο καιρό την κάνανε με απόσπαση για Στρατονομία. Φήμες λένε, οτι μέν και δέ καταλήγουν στάνταρ στο ΓΕΣ σαν τελευταία μετάθεση-Αθήνα. Όλα τα ανωτέρω επι δωδεκαμήνου,τώρα με τον σκόντο δέν ξέρω τι παίζει.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ...καταλήγουν στάνταρ στο ΓΕΣ σαν τελευταία μετάθεση-Αθήνα. Ωχ. Αυτό δε θα του αρέσει καθόλου...
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 σε λίγες μέρες θα είμαι πλέον νεοσύλλεκτος και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κινητό που θα έχω μαζί μου, αν έχει κάμερα θα με αφήσουν να το έχω η θα μου το πάρουν? έχω ακούσει άλλους να λένε δεν υπάρχει πρόβλημα και άλλους να μου λένε αγόρασε ένα άλλο. ας μου απαντήσετε όσοι γνωρίζεται να ξέρω αν είναι και απαγορεύεται να ψάχνω για άλλο τηλέφωνο αλλιώς να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Θα λιώσεις ψαρά. Πάρε αναβολή όσο προλαβαίνεις Πάρε μια μούφα χωρίς κάμερα γιατί όλα παίζουν. Και το κλέψιμο παίζει. Καλως ήρθες στα ελληνικά στρατά. Από τώρα βλέπω σκάνε οι ερωτήσεις.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 σε λίγες μέρες θα είμαι πλέον νεοσύλλεκτος και θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το κινητό που θα έχω μαζί μου, αν έχει κάμερα θα με αφήσουν να το έχω η θα μου το πάρουν? έχω ακούσει άλλους να λένε δεν υπάρχει πρόβλημα και άλλους να μου λένε αγόρασε ένα άλλο. ας μου απαντήσετε όσοι γνωρίζεται να ξέρω αν είναι και απαγορεύεται να ψάχνω για άλλο τηλέφωνο αλλιώς να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Υπάρχει ήδη σχετικό thread για απορίες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176928 Γενικά, η "πολιτική" είναι ότι απαγορεύονται. Πολλοί τα κρατούν και τα κρύβουν. Παίζει και να στο πάρουν και να στο κλέψουν. Μπορείς να αγοράσεις ένα από τα φθηνά "στρατιωτικά" κινητά (κάπου στα 40 ευρώ) και να είσαι πιο ήσυχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.