Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετά τους 1-2 μήνες προσαρμογής, μπορεί κανείς να διαβάζει στο Στρατό?Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα ''ησυχίας'' και συγκέντρωσης?Εννοώ να μελετάει συγγράμματα κτλ.

Μετά το κέντρο, στη ΜΟΝΑΔΑ (εκεί είναι η εκπαίδευση οχι στο κέντρο), ΑΝ είσαι αρκετά τυχερός κι έχεις ΤΟΟΟΣΟ όρεξη που θα ανταλλάζεις τις 2-3 ώρες μεσημεριανού ύπνου (θερινό πρόγραμμα) με μελέτη, ναι μπορείς να διαβάζεις.

εγώ στη β μετάθεση τους τελευταίους μήνες είχα και το λαπιτόπι το 15'' και προγραμμάτιζα κιόλας, αν και απαγορεύονταν κανονικά τα λαπιτόπια, αλλά ήμουν περίπτωση :o

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι αναλογα και την μοναδα που θα πας και τις συγκυριες που θα προκυψουν εκει την περιοδο που θα εισαι εσυ εκει (διαθεσιμο προσωπικο μονδας, στυλ διοικητη, λογαγων και λοιπων μονιμαδων κλπ)

αλλα σε γενικες γραμμες ναι θα εχεις χρονο ειτε αναμεσα στις σκοπιες ειτε στον μεσημεριανο υπνο (καλα αυτο δεν παιζει με τιποτα να το κανεις, ο υπνος μειωνει την θητεια, αυτοι που το ειπαν κατι ηξεραν)

Mια τραβηγμένη ερώτηση.

Μετά τους 1-2 μήνες προσαρμογής, μπορεί κανείς να διαβάζει στο Στρατό?Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα ''ησυχίας'' και συγκέντρωσης?Εννοώ να μελετάει συγγράμματα κτλ.

Δημοσ.
Μετά το κέντρο, στη ΜΟΝΑΔΑ (εκεί είναι η εκπαίδευση οχι στο κέντρο), ΑΝ είσαι αρκετά τυχερός κι έχεις ΤΟΟΟΣΟ όρεξη που θα ανταλλάζεις τις 2-3 ώρες μεσημεριανού ύπνου (θερινό πρόγραμμα) με μελέτη, ναι μπορείς να διαβάζεις.

Ακριβώς αυτό.

Και εγώ τις ίδιες σκέψεις με σένα έκανα, και ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να έχω χρόνο στη μονάδα, αλλά όρεξη ΜΗΔΕΝ. Πραγματικά τα όσα λεπτά είχα για τον εαυτό μου, είτε 5 λεπτά είτε 200 λεπτά, τα ήθελα όλα για μένα, καμία όρεξη για διάβασμα.

Δημοσ.

Καλά lary7 όπου συνηθίσει κανείς.Δίπλα απ' το λόχο μου (μηχανικού) το ΤΥΠ τα έξυνε και δε τη πάλευε κάστανο. :P

Εμείς τέντα.Εξαρτάται και σε τι λόχο θα πας και τι σοϊ διοικητής είναι ιν τσαρτζ.

Δημοσ.
Παιδια σημερα πηρα το χαρτι.Λεει Καλαματα Διαβιβασεις ΥΕΑ.

Ειναι καλο??

μια χαρα ειναι ρε. πας για εφεδρος 800 ευρω το μηνα :lol:

http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/dea_1.asp

αντε τα κονομησες παλι

θα κανεις βεβαια και 5 μηνες παραπανω αλλα σε χαλαει? συνταξιμα ειναι τα χρονια του στρατου θα πληρωνεσαι και κανονικα, τελεια.

θα βγεις στη συνταξη στα 63.5. σου εφεξε παλι ρε

μονο για προυπηρεσια δεν μετρανε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...