Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας που θα παρουσιαστεί στο ΚΕΤΧ Πάτρα?

Τεχνολογικό forum είμαστε δεν υπάρχει κανένας που τον κάλεσαν στο τεχνικό?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για πειτε ρε παιδια , αν μπορειτε τι παιζει...

οπως ειπα πιο πανω, μπαινω στις 8 μαη πεζικο Μεσσολογγι

πως θα κοπω στις εξετασεις για να μη γινω ΥΕΑ????

τι "παιζει" στο Μεσσολογγι?

τι να παρω μαζι?

απλος στρατιωτης θα μεινω ή θα παω πουθενα για μετεκπαιδευση? (τεθωρακισμενα? πυροβολικο? διαβιβασεις?)

επισης: ειμαι 25, τελειωνω αρχιτεκτονικη (αν δεν ηταν οι καταληψεις θα επαιρνα πτυχειο)

ειναι δυνατον να εχω το 18χρονο δεκανεα να μου πουλαει μαγκια?

πειτε τπτ γιατι δεν εχω ιδεα...ολοι οι γνωστοι μου ( απο τη σχολη, ακομα και χωρις πρυχειο) μηχανικο πηγαν... γιατι με στειλανε εμενα πεζικο?

να περιμενω τρελο λουκι?

Δημοσ.

Μη ψαρώνεις, γράψτε στα @@ σου τους ψευτόμαγκες και πρόσεχε την υγεία σου (μέση, πόδια, καθαριότητα κτλ).

Για ΥΕΑ απλά δηλώνεις όχι και τέρμα. Αν επιμένουν γράψε χάλια στις εξετάσεις και πάτωσε στα αθλήματα.

Δημοσ.

οκ, για αυτα ξερω... υπαρχει αμετρητο μελανι και "χωρος" για καλιγραφια εκει κατω...

για τα υπολοιπα?

θα μεινω φανταρος? (ανειδικευτος εργατης) η θα παω πουθενα?

πως ειναι τα πραγματα στο στρατοπεδο?

πως λουφαρει καποιος?

που παιζει μετα απο κει να παρω μεταθεση?

Δημοσ.
θα μεινω φανταρος? (ανειδικευτος εργατης) η θα παω πουθενα?

Εξαρτάται από την ειδικότητα που ίσως πάρεις και από το βύσμα που ίσως να έχεις. Γενικά με τη σημερινή κατάσταση στο στρατό είναι και θέμα τύχης.

πως ειναι τα πραγματα στο στρατοπεδο?

Αυτό αλλάζει από καιρό σε καιρό (ανάλογα με το διοικητή). Πχ στη μονάδα που υπηρέτησα είμασταν χαλαρά αλλά όταν έφυγα "μαύρισε". Μην ακούς τον καθένα. Αν δεν πας να δεις δε θα ξέρεις στα σίγουρα.

πως λουφαρει καποιος?

Μη δείχνεις ότι έχεις φιλότιμο. Αν δεν έχεις ακόμη πιο εύκολα για σένα.

που παιζει μετα απο κει να παρω μεταθεση?

Ανάλογα με την ειδικότητά σου και κυρίως το βύσμα σου. Παραμεθόριο θα πας σίγουρα, να ελπίζεις σε νησί και όχι Έβρο (προσωπική άποψη).

• Super Moderators
Δημοσ.
Μη ψαρώνεις, γράψτε στα @@ σου τους ψευτόμαγκες και πρόσεχε την υγεία σου (μέση, πόδια, καθαριότητα κτλ).

Για ΥΕΑ απλά δηλώνεις όχι και τέρμα. Αν επιμένουν γράψε χάλια στις εξετάσεις και πάτωσε στα αθλήματα.

Για ΥΕΑ, το "όχι" ενδεχομένως να μην είναι αρκετό, εξαρτάται από το σώμα και το πόσοι θα προσφερθούν ώστε να καλύψουν τον αριθμό που θα θέλει ο στρατός.

Η εσκεμμένη αποτυχία στις εξετάσεις και πολύ περισσότερο στα αθλήματα δεν προτείνεται, κινδυνεύεις να μπλέξεις άσχημα (συνέβη στη σειρά μου, 97ΣΤ ΕΣΣΟ).

Ανάλογα με το σώμα/ όπλο που πηγαίνει κανείς, μερικές φορές είναι αναπόφευκτο να γίνει ΥΕΑ. Λ.χ, στο ΣΕΜ, αν είσαι Χημικός και πας σε σειρά "στεγνή" από άτομα κάποιας ηλικίας (συνήθως οι καλοκαιρινές) έχεις πάρα πολύ σοβαρές πιθανότητες να γίνεις ό,τι και αν τους πεις.

Δημοσ.

πως λουφαρει καποιος?

ενταξει δεν μπορω να το πιστεψω οτι το γραφεις αυτο . το πρωτο σου μελημα ειναι πως θα λουφαρεις?

Δημοσ.

οδηγός αυτοκινήτου αν δεν κάνω λάθος. στα γιάννενα έχει σχολή οδηγών ανάλογη με της Σπάρτης και της Θήβας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...