pissas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Η Κως σαν φρουρά είναι από τις χειρότερες.Συνήθης εμπλόκή,αρκετό τρέξιμο και λίγο μόρια πράγμα το οποίο σημαίνει οτι στην 2η μετάθεση δε θα πας στον τόπο κατοικίας σου.Το ίδιο ισχύει και για Ξάνθη και Ρόδο όσον αφορά την 2η τοποθέτηση. Απο Σουφλί και οπάνω ξεκινάει το πάρτυ των μορίων όπως επίσης και στην Λήμνο. Θενκς για την απάντηση! Επειδή είμαι εννιαμηνίτης θα υπηρετήσω όλο το υπόλοιπο εκτός οπότε τα μόρια δεν με ενδιαφέρουν για τη μετάθεση. Οπότε δεν είναι κ το καλύτερο μέρος ε? Το Καστελλόριζο πόσους παίρνει? Είναι καλά εκεί?
SpY Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 @FarCry εμπλοκή σημαίνει να είσαι πχ 10μέρες μέσα με full υπηρεσίες κτλ.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 @FarCry εμπλοκή σημαίνει να είσαι πχ 10μέρες μέσα με full υπηρεσίες κτλ. 10 μέρες;;; χα... χαχα... ααχαχχααχχααχχχααχ!!! 10 μέρες τι είναι ρε παιδιά; 83... τότε πήραμε υπηρεσιακό...
Timour21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 @FarCry εμπλοκή σημαίνει να είσαι πχ 10μέρες μέσα με full υπηρεσίες κτλ. Όχι όχι, αυτό που λές εσύ είναι "πίπα-κώλο εμπλοκή", η απλή εμπλοκή είναι 3-4 μέρες το πολύ
ferongr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καβαλαω καραβι σημερα, γυριζω Μαλεμε ορκισμενος, παιρνω Μ16, κανω βολες μεχρι την Πεμπτη-Παρασκευη και μετα παω Ρεθυμνο, 547 Τ.Π. Ι3 Ενοπλο λογω προβληματος στο δεξι γονατο (αρκετα σοβαρο, μου το βγαλε στις παρελασεις πρωτη φορα, διαγνωστηκε σαν οστεοχονδρωση).
Finn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Θενκς για την απάντηση! Επειδή είμαι εννιαμηνίτης θα υπηρετήσω όλο το υπόλοιπο εκτός οπότε τα μόρια δεν με ενδιαφέρουν για τη μετάθεση. Οπότε δεν είναι κ το καλύτερο μέρος ε?Το Καστελλόριζο πόσους παίρνει? Είναι καλά εκεί? Στην περίπτωση αυτή όχι δεν είναι καλά. Καλύτερα να προτιμήσεις πάντως μονάδες της Θράκης κι όχι τα νησιά.
maurisio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Παιδιά ποιος έχει υπηρετήσει σε αυτό το στρατόπεδο??????ετοιμάζομαι για μετάθεση εκεί και θέλω να ξέρω τι με περιμένει, για πείτε μ τι ξέρετε…..
maurisio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 δώσε καμία πληροφορία από εξόδους,διοικητές κ.τ.λ πως πάει??????????
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Πήγα κάποτε για ένα σχολείο, 10 μέρες Μάλιστα βγήκα και πρώτος. Ο τάφος του Ινδού. Χαρακώσου από τώρα. Το χειρότερο είναι πως ένας κολλητός μου είπε πως έχει διοικητή βάζελο από Σφακιά.
Iron_man21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Το χειρότερο είναι πως ένας κολλητός μου είπε πως έχει διοικητή βάζελο από Σφακιά. καλό!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ferongr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αν μαθεις να παιρνας καλα ΜΕΣΑ, και οχι στις εξοδους, καλα ειναι καστελοριζο. Ουτε στα πρηζουν, ουτε στην τσιτα ειναι αποσο λενε.
yoman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Περπατάω στο δάσος και βλέπω φίδια λέτε ν'απολυομαι; Μπααα @ρχίδι@!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μην περιμενεις βραβειο πρωτοτυπιας,πιστευω κανενα απο τα παιδια που παρακολουθουνε το topic δεν το χουν ακουσει το συγκεκριμενο κατα την διαρκεια της θητειας τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.