Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η Κως σαν φρουρά είναι από τις χειρότερες.Συνήθης εμπλόκή,αρκετό τρέξιμο και λίγο μόρια πράγμα το οποίο σημαίνει οτι στην 2η μετάθεση δε θα πας στον τόπο κατοικίας σου.Το ίδιο ισχύει και για Ξάνθη και Ρόδο όσον αφορά την 2η τοποθέτηση.

Απο Σουφλί και οπάνω ξεκινάει το πάρτυ των μορίων όπως επίσης και στην Λήμνο.

Θενκς για την απάντηση! Επειδή είμαι εννιαμηνίτης θα υπηρετήσω όλο το υπόλοιπο εκτός οπότε τα μόρια δεν με ενδιαφέρουν για τη μετάθεση. Οπότε δεν είναι κ το καλύτερο μέρος ε?

Το Καστελλόριζο πόσους παίρνει? Είναι καλά εκεί?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@FarCry εμπλοκή σημαίνει να είσαι πχ 10μέρες μέσα με full υπηρεσίες κτλ.

10 μέρες;;;

χα... χαχα... ααχαχχααχχααχχχααχ!!!

10 μέρες τι είναι ρε παιδιά; 83... τότε πήραμε υπηρεσιακό...

Δημοσ.
@FarCry εμπλοκή σημαίνει να είσαι πχ 10μέρες μέσα με full υπηρεσίες κτλ.

Όχι όχι, αυτό που λές εσύ είναι "πίπα-κώλο εμπλοκή", η απλή εμπλοκή είναι 3-4 μέρες το πολύ :-)

Δημοσ.

Καβαλαω καραβι σημερα, γυριζω Μαλεμε ορκισμενος, παιρνω Μ16, κανω βολες μεχρι την Πεμπτη-Παρασκευη και μετα παω Ρεθυμνο, 547 Τ.Π.

Ι3 Ενοπλο λογω προβληματος στο δεξι γονατο (αρκετα σοβαρο, μου το βγαλε στις παρελασεις πρωτη φορα, διαγνωστηκε σαν οστεοχονδρωση).

Δημοσ.
Θενκς για την απάντηση! Επειδή είμαι εννιαμηνίτης θα υπηρετήσω όλο το υπόλοιπο εκτός οπότε τα μόρια δεν με ενδιαφέρουν για τη μετάθεση. Οπότε δεν είναι κ το καλύτερο μέρος ε?

Το Καστελλόριζο πόσους παίρνει? Είναι καλά εκεί?

Στην περίπτωση αυτή όχι δεν είναι καλά.

Καλύτερα να προτιμήσεις πάντως μονάδες της Θράκης κι όχι τα νησιά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ποιος έχει υπηρετήσει σε αυτό το στρατόπεδο??????ετοιμάζομαι για μετάθεση εκεί και θέλω να ξέρω τι με περιμένει, για πείτε μ τι ξέρετε…..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήγα κάποτε για ένα σχολείο, 10 μέρες

Μάλιστα βγήκα και πρώτος.

Ο τάφος του Ινδού. Χαρακώσου από τώρα.

Το χειρότερο είναι πως ένας κολλητός μου είπε πως έχει διοικητή βάζελο από Σφακιά.

Δημοσ.

Αν μαθεις να παιρνας καλα ΜΕΣΑ, και οχι στις εξοδους, καλα ειναι καστελοριζο. Ουτε στα πρηζουν, ουτε στην τσιτα ειναι αποσο λενε.

• Moderators
Δημοσ.

Μην περιμενεις βραβειο πρωτοτυπιας,πιστευω κανενα απο τα παιδια που παρακολουθουνε το topic δεν το χουν ακουσει το συγκεκριμενο κατα την διαρκεια της θητειας τους:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...