Ather Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ!Επίσης θα λάτρευα να είμαι οδηγός! Η προτίμηση δηλώνεται κατά την αίτηση διακοπής αναβολής ή μετά την κατάταξη? Πριν την κατάταξη δηλώνεις αν θες να πας ΠΑ,ΠΝ ή ΣΞ. Είχα ρωτήσει το στρατολόγο αν χωρίς βύσμα υπάρχει περίπτωση να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα και μου είπε όχι, οπότε δήλωσα ΣΞ . Επίσης δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ. Αφού μπεις δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ., ΔΕΑ ή ΣΝ. Έχε κατά νου ότι οι μειωμένης θητείας δεν πηγαίνουν (χωρίς βύσμα) εύκολα σε χαλαρά όπλα-σώματα. ΣΝ είναι σκέτη χλίδα (τουλάχιστο ήταν πριν 2-3 χρόνια και πάντα αγνοούμε το βύσμα). Διαφορετικά ανάλογα των "δυνατοτήτων" σου μπορεί να καταλήξεις σε κάποιο γραφείο της ΕΕ στο εξωτερικό και να πληρώνεσαι καλά εκτελώντας τη θητεία σου.
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ!Επίσης θα λάτρευα να είμαι οδηγός! το ότι χρεώνεσαι όχημα(τα) και την συντήρηση τους το ξέρεις; Δεν είναι μόνο το οδήγημα
Finn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πριν την κατάταξη δηλώνεις αν θες να πας ΠΑ,ΠΝ ή ΣΞ. Είχα ρωτήσει το στρατολόγο αν χωρίς βύσμα υπάρχει περίπτωση να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα και μου είπε όχι, οπότε δήλωσα ΣΞ . Επίσης δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ.Αφού μπεις δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ., ΔΕΑ ή ΣΝ. Έχε κατά νου ότι οι μειωμένης θητείας δεν πηγαίνουν (χωρίς βύσμα) εύκολα σε χαλαρά όπλα-σώματα. ΣΝ είναι σκέτη χλίδα (τουλάχιστο ήταν πριν 2-3 χρόνια και πάντα αγνοούμε το βύσμα). Διαφορετικά ανάλογα των "δυνατοτήτων" σου μπορεί να καταλήξεις σε κάποιο γραφείο της ΕΕ στο εξωτερικό και να πληρώνεσαι καλά εκτελώντας τη θητεία σου. Ισχύει αυτό που λες? Μπορεί οπλίτης να υπηρετήσει στο εξωτερικό παρέα πχ με το διπλωματικό σώμα?
Ather Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Βουλευτης το εχει κανει Το χρώμα δεν είναι τυχαίο έτσι; Ναι είπαμε... εξαρτάται το βύσμα. Αν κάποιος είναι σε εθνική ομάδα πηγαίνει στη μονάδα 1-2 φορές το μήνα αλλά δεν πληρώνεται. Ενώ εκεί στις Βρυξέλλες, άλλη η χάρη.
S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 το ότι χρεώνεσαι όχημα(τα) και την συντήρηση τους το ξέρεις; Δεν είναι μόνο το οδήγημα Νο problem με αυτό. Πριν την κατάταξη δηλώνεις αν θες να πας ΠΑ,ΠΝ ή ΣΞ. Είχα ρωτήσει το στρατολόγο αν χωρίς βύσμα υπάρχει περίπτωση να πάω σε ένα από τα δύο πρώτα και μου είπε όχι, οπότε δήλωσα ΣΞ . Επίσης δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ.Αφού μπεις δηλώνεις αν θες να πας Ε.Δ., ΔΕΑ ή ΣΝ. Έχε κατά νου ότι οι μειωμένης θητείας δεν πηγαίνουν (χωρίς βύσμα) εύκολα σε χαλαρά όπλα-σώματα. ΣΝ είναι σκέτη χλίδα (τουλάχιστο ήταν πριν 2-3 χρόνια και πάντα αγνοούμε το βύσμα). Διαφορετικά ανάλογα των "δυνατοτήτων" σου μπορεί να καταλήξεις σε κάποιο γραφείο της ΕΕ στο εξωτερικό και να πληρώνεσαι καλά εκτελώντας τη θητεία σου. Σήμερα διεκόπη η αναβολή, ο Θεός Βοηθός.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αν κάποιος είναι σε εθνική ομάδα πηγαίνει στη μονάδα 1-2 φορές το μήνα αλλά δεν πληρώνεται. Πικρα,πικρα...
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ισχύει αυτό που λες? Μπορεί οπλίτης να υπηρετήσει στο εξωτερικό παρέα πχ με το διπλωματικό σώμα? Ευκολα και εγω στο εξωτερικο υπηρετησα , στην Κυπρο
pissas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μάγκες από τοποθετήσεις παραμεθορίου τι έχει πάρει το αυτί σας? Ισχύει πως σε γενικές γραμμές τα καλύτερα είναι Ξάνθη, Κως, Ρόδος? Προσωπικά ενδιαφέρομαι για Κω, κανείς που να έχει υπηρετήσει πρόσφατα εκεί? Επιπλέον γνωρίζει κανείς καμια λίστα με στρατόπεδα του Αιγαίου? Μετά από κάποιο ψάξιμο δεν βρήκα τίποτις.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά, για περιγράψτε μου μια μέρα στο στρατό... γιατι έχω απορία. Πριν πάτε, έχετε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και μετά πάτε εκεί και δεν κάνετε και τίποτα, αν κατάλαβα καλά. Τις προάλλες μου λέει ένας, αυτός που γράφει την άδεια είναι Αριανός και απο Νεάπολη (θεσσαλονίκη) και δε θα μου τη γράψει. (2 εβδομάδες άδεια και κανείς δε θα προσέξει τίποτα? ) του λέω ρε συ πώς γίνεται αυτό.. ε μου λέεί στην αρχή όλοι σου τρίζουνε τα δόντια και σου λένε ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ αλλά μετά σιγά σιγά καταλαβαίνεις ότι ειναι χύμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Πριν πάτε, έχετε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και μετά πάτε εκεί και δεν κάνετε και τίποτα, αν κατάλαβα καλά. Αν περνάς καλά χωρίς να κάνεις τίποτα, τότε μια χαρά είναι. Εμένα αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου.
merde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αν περνάς καλά χωρίς να κάνεις τίποτα, τότε μια χαρά είναι. Εμένα αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. αϊ σι γουατ γιου μιν... κοίτα ρε φίλε πως πρέπει να γράφουμε τα αγγλικά τώρα
Finn Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μάγκες από τοποθετήσεις παραμεθορίου τι έχει πάρει το αυτί σας? Ισχύει πως σε γενικές γραμμές τα καλύτερα είναι Ξάνθη, Κως, Ρόδος? Προσωπικά ενδιαφέρομαι για Κω, κανείς που να έχει υπηρετήσει πρόσφατα εκεί? Επιπλέον γνωρίζει κανείς καμια λίστα με στρατόπεδα του Αιγαίου? Μετά από κάποιο ψάξιμο δεν βρήκα τίποτις. Η Κως σαν φρουρά είναι από τις χειρότερες.Συνήθης εμπλόκή,αρκετό τρέξιμο και λίγο μόρια πράγμα το οποίο σημαίνει οτι στην 2η μετάθεση δε θα πας στον τόπο κατοικίας σου.Το ίδιο ισχύει και για Ξάνθη και Ρόδο όσον αφορά την 2η τοποθέτηση. Απο Σουφλί και οπάνω ξεκινάει το πάρτυ των μορίων όπως επίσης και στην Λήμνο.
kgkatzi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καστελόριζο δαγκωτό!!!!!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο χημείο...Και νομίζω δίνει και τα περισσότερα μόρια.
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Συνήθης εμπλόκή το ρώτησα και πριν αλλα δεν έλαβα απάντηση. τι είναι αυτό ρε παιδιά? εμπλοκή παθαίνουν τα όπλα. εσείς τι θέλετε να πείτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.