FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ωτασπίδες ή mp3, αν και υπάρχουν και άτομα τα οποία ακούγονται και μέσα από τον τοίχο noise-cancelling earphones Να ρωτησω κατι..? Ξερετε τι θα ισχυσει για προστατες και πολυτεκνους σε περιπτωση που ισχυσει το 9μηνο για ολους..?Γιατι λογικα αν γινει για ολους 9μηνο λογικα αυτες οι κατηγοριες θα πανε 6μηνο...Εχετε ακουσει τιποτα εσεις..? 7 μηνo θα γίνει
john2gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αφήστε με γιατί ξενέρωσα σήμερα με τους άντρες.. και δεν μαρέσει να ξενερώνει με το μοναδικό πράγμα που με παθιάζει ακόμα σε αυτήν τη ζωή... μου λεγε ένας φίλος που είναι φαντάρος στην κύπρο, ότι κολλάτε ο ένας στον άλλον εκεί μέσα και το παίζεται τσαμπουκάδες.. όχι όλοι δηλαδή αλλά κάτι ανεγκέφαλοι... ο άλλος λέει πήγε και ακουμπησε το πουλί του στο στόμα του άλλου την ώρα που κοιμόταν, του άλλου του βάλαν φωτιά την κουβέρτα πάλι την ώρα που κοιμόταν, και διάφορες τέτοιες παπαριές, ότι αμα δουν κανέναν μαλακό τύπο του το παίζουν μάγκες... Τι ξενέρωμα Στα τρία στρατόπεδα που πήγα δεν γινόντουσαν τέτοιες π@παριές πάντως, ούτε από τους "παλιούς" αλλά ούτε κι από την σειρά μας (ούτε κάναμε κι εμείς τέτοια στους νέους). Αν κάποιος είναι γρόθος (οι σύντεκνοι κατάλαβαν την λέξη ) θα κάνει την λακαμιά του ακόμα και στον δρόμο όταν τον δεις, όχι απλά μέσα στο στρατόπεδο
Delirium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 και ακόμη και αν γίνει, δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω. 3 μηνες παραπανω, μεσα σε Σ(ε)Ξ ειναι πολλοι, παρα πολλοι, [ελπιζω, να μη χρειαστει να το αντιληφθει αυτο, κανενας ] Ακρως σημαντικο ειναι, να εχεις / καταρτισεις, ενα "πλανο": -> Που θελεις, αλλα και που μπορεις να πας -το τηλεφωνηματακι που λεγαμε -> Τι ειδους θητεια θελεις να κανεις? Στρατιωτης? Δοκιμος? Ενοπλος? Αοπλος? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** όχι όλοι δηλαδή αλλά κάτι ανεγκέφαλοι... Βασικα, σε Ειδικες Δυναμεις, Προεδρικη Φρουρα (& ΜΛΑΤ) και ΕΛΔΥΚ, τετοιες -και χειροτερες ακομη!- λαλακιες, γεγονος ειναι πως γινονται Δεν αποτελουν τον κανονα, αλλα οποιος κατευθυνεται προς εκει, ειναι πιθανοτερο να τα συναντησει απ' οτι π.χ. στο Ερευνας Πληροφορικης. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Βάσει αυτού είμαι στο Σ.Γ. 141, δλδ στο Ρουφ(?). Ναι, στο Ρουφ Το Αττικης, αν θυμαμαι καλα ειναι το δεξια κτιριο, οπως μπαινεις στη Πετρου Ραλλη, κατεβαινοντας τη Πειραιως απο Ομονοια, ενω στο απεναντι κτιριο τα Σ.Γ. Αθηνων
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Το τηλεφωνάκι θα δούμε αν θα πέσει, δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική δυνατότητα επιρροής. Η θητεία μου με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή, βασικά να περάσω απαρατήρητος θέλω.Οπότε ένοπλος μεν, χωρίς αξιώματα και τα συναφή, δε.
Finn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Να ξέρετε το τηλεφωνάκι δε κάνει πάντα τα πράγματα πιο χαλαρά! Θέλει και λίγη τύχη. Εγώ έτυχα ΠΒ,με δούλευε όλη η παρέα και με προετοίμαζαν για χώσιμο και βρέθηκα στον Έβρο να είμαι υπευθυνος του ίντερνετ καφέ στο ΚΨΜ
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Tέλειος, τίποτα άλλο. Κινητά επιτρέπονται τελικά?
Ather Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Από ότι θυμάμαι επιτρέπονται αλλά χωρίς κάμερα-φωτογραφική. Δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα. Στην πράξη εκτιμώ ότι θα έχουν όλοι.
Finn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όλοι έχουν κινητά με κάμερα.Στο κέντρο σου ζαλίζουν τον έρωτα ότι δε πρέπει να έχεις και ότι αν σε πιάσουν οι ποινή δε θα ειναι απλά πειθαρχική. Στον Έβρο τα απαγορεύανε ντεμέκ αλλά αν δεν τους βγαζες φάτσα φόρα δεν είχες πρόβλημα. Στο ΤΥΠ/NDC-GR στη Θεσσαλονίκη είχαν ακόμη και τα στελέχη κινητο με κάμερα και υπήρχαν απλά μερικά έντυπα στα οποία αναφερόταν η απαγόρευση χρήσης μόνο της κάμερας εντός του στρατοπέδου.
afentiko7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν έχεις κινητό, έχουν τηλέφωνα να παίρνεις τους δικούς σου? Ελπίζω να μην πληρώνεις. psp επιτρέπονται στη σκοπιά? Από βιβλία, εφημερίδες, για να σκοτώνεις την ώρα σου?
Lucifer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γυναίκες; Χόρτο; Ηλεκτρική κουζίνα; LAN για CounterStrike από σκοπιά σε σκοπιά;
slygeo87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Eγώ πέταγα πέτρες σε αγριοκούνελα σε ένα φυλάκιο για να μου περάσει η ώρα..δε πέτυχα ούτε ένα! Εθιστικό...
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τάβλι στο κινητό σε τρίωρες σκοπιές... τα σκορ ήταν εξωπραγματικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Eγώ πέταγα πέτρες σε αγριοκούνελα σε ένα φυλάκιο για να μου περάσει η ώρα..δε πέτυχα ούτε ένα!Εθιστικό... :lol::lol::lol: Γυναίκες; Χόρτο; Ηλεκτρική κουζίνα; LAN για CounterStrike από σκοπιά σε σκοπιά; Ησουν και συ Εβρο? Μαυρα ακουστικα ψειρες μεσα απτο αλεξισφαιρο και η σκοπια γινοταν η χαρα των διαλεξεων,των audiobooks και ανακαλυψης νεων συγκροτηματων (οταν ερχοταν ο εποπτης για εφοδο δεν εβλεπε καν τι ειχα στ αυτια μου).
Delirium Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το τηλεφωνάκι θα δούμε αν θα πέσει, δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική δυνατότητα επιρροής. Η θητεία μου με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή, βασικά να περάσω απαρατήρητος θέλω.Οπότε ένοπλος μεν, χωρίς αξιώματα και τα συναφή, δε. Ζητησε (τουλαχιστον) ΣΕΜ Η ΣΥΠ ήτοι Σωματα Εφοδιασμου Μεταφορων και Υλικου πολεμου. Οι Διαβιβασεις, το Ταχυδρομικο και το Τεχνικο Σωμα, ειναι επισης ΟΚ = πιο χαλαρη θητεια Για να βρεθεις εκει... χρειαζεσαι αστειο (!) βυσμα, ή να "ενδιαφερθει" λιγο σοβαρα καποιος Αν ημουν σημερα υποχρεος πληρους θητειας στο Σ.Ξ., θα εβλεπα τις εξης 2 επιλογες: -> Δοκιμος δαγκωτο -ακομη και στα Τεθωρακισμενα ή -> Ι4 ή Ι3 Αοπλο, ΙΕυτυχια δηλαδη, επισης δαγκωτο Σε καθε περιπτωση χρειαζεται οργανωση και, κυριως, ενα "θητεια-grand-master-plan" Φαντασου, π.χ. να επρεπε (!) να κανεις φυλακη (!!) για ενα μηνα... μα να μπορουσες να ορισεις, καπως τις συνθηκες κρατησης σου, δε θα εκανες τιποτα? θα το αφηνες 100% στους δεσμοφυλακες?
S2Katana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ!Επίσης θα λάτρευα να είμαι οδηγός! Η προτίμηση δηλώνεται κατά την αίτηση διακοπής αναβολής ή μετά την κατάταξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.