Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλος που έψαξε το θέμα με τις αναπηρίες του πατέρα, μου είπε ότι για να κάνεις μειωμένη θητεία, πρέπει να είναι κατάκητος ο γονιός...

Δημοσ.

Φίλος που έψαξε το θέμα με τις αναπηρίες του πατέρα, μου είπε ότι για να κάνεις μειωμένη θητεία, πρέπει να είναι κατάκητος ο γονιός...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηλεκτρικη μηχανη επιτρεπεται? ρωταω επειδη δεν ξυριζει σε βαθος και ψιλοφαινονται τα γενια.. σου λενε τιποτα?

Δημοσ.

καλυτερα παρε μια κανονικη μηχανη ( εμενα μια mach3 turbo με εβγαλε ασπροπροσωπο ) εκτος αν θες να ρισκαρεις τιμωριες ...μια φορα που δεν προλαβαινα και τα πηρα με ηλεκτρικη μηχανη ο διοικητης μου μου την ειπε (υπερβολη αλλα συμβαινει )

Δημοσ.
ηλεκτρικη μηχανη επιτρεπεται? ρωταω επειδη δεν ξυριζει σε βαθος και ψιλοφαινονται τα γενια.. σου λενε τιποτα?

Επιτρεπεται, βολευει* (η πολυ μικρη με μπαταριες) και πολλες φορες σωζει!

(*σου επιτρεπει να ξυριστεις σχεδον οπου να 'ναι -σε λεωφορειο ακομη :lol:)

Αναλογως, ποσο φαινονται, και βεβαιως τους διοικητες λοχου & ταγματος,

μπορει απο το να μην υπαρχει ιδιαιτερο θεμα, ως να καμπανιαζουν αβερτα!

Επισης "διαφοροποιηση γενιων", ισως υπαρξει και σε διαφορετικες υπηρεσιες,

στην ιδια παντα μοναδα, πχ γιατρος, μαγειρας, κεπικαριος, αφηνουν 3ημερο...

Δημοσ.

κοιτα αν ο αλλος κοιταει και κοντρα τοτε δε σωζεσαι ουτε απο ξυραφι.....εκτος αν τα παρεις αναποδα....

τετοιο περιστατικο μου ελεγε ο πατερας μου....βεβαια μετα απο 30 χρονια φανταζομαι ειναι πιο ελαστικοι :P

Δημοσ.

24ώρη άδεια σήμερα και την Πέμπτη η ροζαλίτα. Κουράγιο παίδες, δεν είναι τίποτα. Ααααα και μην ανησυχείτε πολύ για το ξύρισμα. Κυρίως να εύχεστε να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα).

Δημοσ.
24ώρη άδεια σήμερα και την Πέμπτη η ροζαλίτα. Κουράγιο παίδες, δεν είναι τίποτα. Ααααα και μην ανησυχείτε πολύ για το ξύρισμα. Κυρίως να εύχεστε να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα).

Λαχανούλα... όχι ροζαλίτα

Δημοσ.
να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα).

????????????????????????

• Moderators
Δημοσ.

Mολις γυρισα και γω σπιτι μου με την λαχανουλα στο χερι και μ ενα κομπο στο στομαχι.Φερανε τα ξημερωματα στο 496 ΓΣΝ Διδυμοτειχου,ενα παιδι 20 χρονων που αυτοκτονησε στη σκοπια,στη μεραρχια Διδυμοτειχου.Αυριο απολυοταν..Τραγικη κατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...