Finn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Καλή μαγκιά για τα 9μηνα αλλά οι 12μηνοι νιώθουν πολύ μαλάκες όταν γίνεται αυτό :/
georgemvg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Φίλος που έψαξε το θέμα με τις αναπηρίες του πατέρα, μου είπε ότι για να κάνεις μειωμένη θητεία, πρέπει να είναι κατάκητος ο γονιός...
georgemvg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Φίλος που έψαξε το θέμα με τις αναπηρίες του πατέρα, μου είπε ότι για να κάνεις μειωμένη θητεία, πρέπει να είναι κατάκητος ο γονιός...
ferongr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ΠΡΩΤΗΗΗ, ΜΑΛ, ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ! Φευγω σημερα φευγωωωω Κρητη.
azio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ηλεκτρικη μηχανη επιτρεπεται? ρωταω επειδη δεν ξυριζει σε βαθος και ψιλοφαινονται τα γενια.. σου λενε τιποτα?
mandipl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 καλυτερα παρε μια κανονικη μηχανη ( εμενα μια mach3 turbo με εβγαλε ασπροπροσωπο ) εκτος αν θες να ρισκαρεις τιμωριες ...μια φορα που δεν προλαβαινα και τα πηρα με ηλεκτρικη μηχανη ο διοικητης μου μου την ειπε (υπερβολη αλλα συμβαινει )
Tenshi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 .. σου λενε τιποτα? Όχι μωρέ,ψιλοπράγματα...απο 5Κ μέχρι 5Φ,ανάλογα με το ποσο μαλάκας είναι ο διοικητής.
Delirium Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ηλεκτρικη μηχανη επιτρεπεται? ρωταω επειδη δεν ξυριζει σε βαθος και ψιλοφαινονται τα γενια.. σου λενε τιποτα? Επιτρεπεται, βολευει* (η πολυ μικρη με μπαταριες) και πολλες φορες σωζει! (*σου επιτρεπει να ξυριστεις σχεδον οπου να 'ναι -σε λεωφορειο ακομη ) Αναλογως, ποσο φαινονται, και βεβαιως τους διοικητες λοχου & ταγματος, μπορει απο το να μην υπαρχει ιδιαιτερο θεμα, ως να καμπανιαζουν αβερτα! Επισης "διαφοροποιηση γενιων", ισως υπαρξει και σε διαφορετικες υπηρεσιες, στην ιδια παντα μοναδα, πχ γιατρος, μαγειρας, κεπικαριος, αφηνουν 3ημερο...
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 κοιτα αν ο αλλος κοιταει και κοντρα τοτε δε σωζεσαι ουτε απο ξυραφι.....εκτος αν τα παρεις αναποδα.... τετοιο περιστατικο μου ελεγε ο πατερας μου....βεβαια μετα απο 30 χρονια φανταζομαι ειναι πιο ελαστικοι
john2gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 24ώρη άδεια σήμερα και την Πέμπτη η ροζαλίτα. Κουράγιο παίδες, δεν είναι τίποτα. Ααααα και μην ανησυχείτε πολύ για το ξύρισμα. Κυρίως να εύχεστε να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα).
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 24ώρη άδεια σήμερα και την Πέμπτη η ροζαλίτα. Κουράγιο παίδες, δεν είναι τίποτα. Ααααα και μην ανησυχείτε πολύ για το ξύρισμα. Κυρίως να εύχεστε να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα). Λαχανούλα... όχι ροζαλίτα
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 να μην πέσετε σε στρατόπεδο με μεγάλη εμπλοκή (αξέχαστες οι 25-35 μέρες εμπλοκή που έφαγα στην μάπα). ????????????????????????
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Mολις γυρισα και γω σπιτι μου με την λαχανουλα στο χερι και μ ενα κομπο στο στομαχι.Φερανε τα ξημερωματα στο 496 ΓΣΝ Διδυμοτειχου,ενα παιδι 20 χρονων που αυτοκτονησε στη σκοπια,στη μεραρχια Διδυμοτειχου.Αυριο απολυοταν..Τραγικη κατασταση.
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλά αύριο απολυόταν και αυτοκτόνησε; Τι έγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.