Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8/5, Πεζικό ΥΕΑ, 2/39 ΣΕ/Ε Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι έγινε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων; :? Πάει το ΚΕ Υγειονομικού;

Άντε, καλή δύναμη. :)

7/5, Μηχανικό ΥΕΑ, ΚΕΜΧ Ναυπλίου ! ;)

Μηχανικό; Κυριλέ βρε, μη μασάς! :-D

Άντε, με το καλό! :)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
8/5, Πεζικό ΥΕΑ, 2/39 ΣΕ/Ε Μεσολογγίου

και πρόσεξες ότι το Μεσολόγγι είναι "ΣΕ" και όχι "ΣΠ"....δηλαδή Σύνταγμα Ευζώνων :mrgreen: και όχι Πεζικού... φίλε κολέγιο είναι το Μεσολόγγι...αν πας και 4η Δρια ακόμη πιο καλα....:-D

btw αν είσαι απο Ηράκλειο κ έχεις και ΥΕΑ μην το σκεφτείς καθόλου....ΣΕΑΠ μεν...αλλα διανυκτερευσούλα σε κάθε έξοδο...και πάντα "αδυναμια" :-| στους κρητικούς ΥΕΑ απο τους αξιωματικούς στην σχολή....

κουράγιο πάντως

Δημοσ.

Thanks thanks :D

Δεν σκέφτομαι για ΥΕΑ.

Ρε γμτ, υπάρχει κανένα link ή γνωρίζει κανείς πληροφορίες σχετικά με τους εργαζομένους που αναγκάζονται να φύγουν από την δουλειά?

Πήρα στο Τμήμα Προσωπικού αλλά δεν με έπεισαν.

Δημοσ.

Είναι αλήθεια! Πλέον δεν γίνονται σκοπιές αλλά περιπολίες των 2 ατόμων! Μου το είπε φίλος μου που παρουσιάστηκε τον Φλεβάρη στα Γιάννενα και τώρα είναι Κω.

Δημοσ.
Ναυπλιο 05/07!

Gatouli θα παρουσιαστούμε μαζί! :) Ρε γμτ να δω τι ώρα θα φύγουμε από Αθήνα για να φτάσουμε μια λογική ώρα εκεί... :(

Δημοσ.

πάντα υπήρχε το περίπολο παράλληλα με τις σκοπιές. πλέον σκοπιά μόνο στην πύλη και το όρυγμα. όλα τα αλλά έγιναν περίπολο. και καλά για τον φόβο των αυτοκτονιών, βάλανε 2-2 άτομα μαζί υπηρεσία.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι! Αν και αυτό πρέπει να ισχύει μόνο στην παραμεθώριο. Γιατί μίλησα το μεσημέρι με ένα φιλαράκι που είναι στα Μέγαρα και εκεί αυτά δεν ισχύουν και τους έχουν ταράξει στην σκοπιά! 8 ώρες σκοπιά την ημέρα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Έτσι ακριβώς είναι! Αν και αυτό πρέπει να ισχύει μόνο στην παραμεθώριο. Γιατί μίλησα το μεσημέρι με ένα φιλαράκι που είναι στα Μέγαρα και εκεί αυτά δεν ισχύουν και τους έχουν ταράξει στην σκοπιά! 8 ώρες σκοπιά την ημέρα!!!

Στα μέγαρα έτσι είναι! Εκεί ήμουν... Βασικά μόνο σκοπιά έχει εκεί! Μπορεί να μη σε πρήζουν με άλλες βλακείες, ασκήσεις, τρέξιμο κλπ ...αλλά λιώνεις στη σκοπιά!

Δημοσ.
Ελα ρε σειρά...Κατα τις 8 θα τηνκάνω την δευτέρα μην πάμε και απο τους πρώτους!!

Κοίτα μου έχουν πει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να αργήσεις να μπεις επειδή μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Εδώ μπαίνουν νωρίς και τελειώνουν αργά το βράδυ. Θα εξαρτηθεί πως θα παω... Αν με πάει ο πατέρας μου μπορεί να φύγω και λίγο πιο νωρίς, κατά τις 7.30 δηλαδή, αλλιώς με το πρώτο ΚΤΕΛ που φεύγει στις 8 θα είμαι εκεί κατά τις 11.30.

Δημοσ.

8 μαη, μεσσολογγι και δεν εχω ιδεα...

τι ειναι εκει, που θα παω μετα , τι θα συναντησω????

χελπ ρε σειρες...

Δημοσ.

Κοιτα σειρά απο ότι έχω ακούσει έτσι και αλλίως θα τρέχουμε μέχρι το βράδυ να προλάβουμε.οπότε κάτι το ενδιάμεσο είναι καλύτερο.και εγω με αμάξι θα κατέβω,που να πηγαίναμε τπτ Σέρρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...