FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εμενα αιωνας μου φανηκε η παραμεθωριος. αν είναι ρόδος για παραμεθόριο μια χαρά περνάς γενικά όπου έχεις βύσμα περνάς καλά. θα μπαίνεις φλεβάρη και θα βγαίνεις νοέμβρη. καλοκαιράκι φαληράκι τι άλλο θες. χριστούγεννα σπιτάκι καλοκαίρι ρόδο διακοπές.
Critter Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικα πάντα : αμα γινει 3 μηνες λιγοτερη η θητεια, δεν πα να με εχουν ολη μερα στα χιονια στον Εβρο να κανω σκηνακια, δεν πα να μου βαλουν το κρεβατι μου πανω απο τη χεστρα και δε πα να παιρνω push ups απο 10χρονο, εγω πεζικο θα παω. Σιγα μην παω αεροποριες και ναυτικα. Ο χρονος ειναι χρημα...Δηλαδη θα κατσω να παίρνω 3 μηνες παραπανω εντολες απο υπανθρώπους καραβαναδες και θα εχω τους γιδοβοσκους να βρωμανε μεσα στο θαλαμο? 3 μηνες περισσοτερους το μυαλο μου θα επιβραδυνει ολο και περισσοτερο και μεσα σε ολα αυτα θα εχω και διαφυγον εισοδημα 3 μηνών (5-6 χιλιαρικα δλδ)? Και στο στρατοπεδο των αθλητων στον αγιο κοσμο να με πηγαινανε αν εμπαινα στο ναυτικο, δεν θα πηγαινα. Οσο για τα στρατοπεδα που λενε πολλοι οτι θα ερημωσουνε...ε!και τι εγινε? Δηλαδη και που ειναι στρατιωτες μεσα τι κάνουν? Απλα τρωνε τα λεφτα του δημοσιου χωρις λογο. Και πες βρε αδερφε οτι αυριο γινει πολεμος, και παλι τι θα κανουν? Απο το να σκοτωθουνε μεσα σε 10 λεπτα ολοι, καλυτερα να μην υπαρχει κανεις. Να ελεγα οτι γινεται και καμμια σοβαρη εκπαιδευση τοτε να συνυπεγραφα.
parisb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικα πάντα : αμα γινει 3 μηνες λιγοτερη η θητεια, δεν πα να με εχουν ολη μερα στα χιονια στον Εβρο να κανω σκηνακια, δεν πα να μου βαλουν το κρεβατι μου πανω απο τη χεστρα και δε πα να παιρνω push ups απο 10χρονο, εγω πεζικο θα παω.Σιγα μην παω αεροποριες και ναυτικα. Ο χρονος ειναι χρημα...Δηλαδη θα κατσω να παίρνω 3 μηνες παραπανω εντολες απο υπανθρώπους καραβαναδες και θα εχω τους γιδοβοσκους να βρωμανε μεσα στο θαλαμο? 3 μηνες περισσοτερους το μυαλο μου θα επιβραδυνει ολο και περισσοτερο και μεσα σε ολα αυτα θα εχω και διαφυγον εισοδημα 3 μηνών (5-6 χιλιαρικα δλδ)? Και στο στρατοπεδο των αθλητων στον αγιο κοσμο να με πηγαινανε αν εμπαινα στο ναυτικο, δεν θα πηγαινα. Οσο για τα στρατοπεδα που λενε πολλοι οτι θα ερημωσουνε...ε!και τι εγινε? Δηλαδη και που ειναι στρατιωτες μεσα τι κάνουν? Απλα τρωνε τα λεφτα του δημοσιου χωρις λογο. Και πες βρε αδερφε οτι αυριο γινει πολεμος, και παλι τι θα κανουν? Απο το να σκοτωθουνε μεσα σε 10 λεπτα ολοι, καλυτερα να μην υπαρχει κανεις. Να ελεγα οτι γινεται και καμμια σοβαρη εκπαιδευση τοτε να συνυπεγραφα. Εχω παει στρατο και συμφωνω μαζι σου σε ολα.
Mika Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Οσο για τα στρατοπεδα που λενε πολλοι οτι θα ερημωσουνε...ε!και τι εγινε? Δηλαδη και που ειναι στρατιωτες μεσα τι κάνουν? Απλα τρωνε τα λεφτα του δημοσιου χωρις λογο.. Αν τα στρατοπεδα ερημωσουνε, οι φανταροι θα βγαινουν εξοδουχοι μια φορα καθε 5 μηνες.
papahlamidas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Να ερημώσουν τα στρατόπεδα???? Και από που θα τρώνε μετά?
Finn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εχω παει στρατο και συμφωνω μαζι σου σε ολα. Αίτηση για ΕΠΟΠ όμως έκανες
parisb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αίτηση για ΕΠΟΠ όμως έκανες Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου ποταπε Βοσνιε με Κροατικο διαβατηριο Αν δε σε επρηζα ακομα φανταρος θα ησουνα να παριστανεις το ΔΕΑ. Αλλα οπως σου ειχα πει "ΕΠΟΠ και ΔΕΑ τον παιρνετε παρεα"
Critter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αν τα στρατοπεδα ερημωσουνε, οι φανταροι θα βγαινουν εξοδουχοι μια φορα καθε 5 μηνες. Αν τα στρατοπεδα συγχωνευτουν όπως λεγεται, τοτε δεν θα υπαρχει ουσιαστικο προβλημα (αναλογα βεβαια και απο το μεγεθος της συγχωνευσεις καθως και απο το πληθος τον ΕΠΟΠ που θα παρουν). Κατα τα αλλα, προσωπικα, επειδη γενικοτερα την παλευω, ειμαι προσαρμοστικος τυπος και με την ψυχολογια οτι θα έκανα 3 μήνες λιγότερο, μην σου πω οτι και καθολου αδεια να μην έπαιρνα θα το δεχομουνα. Βεβαια σιγουρα υπαρχουν και αδυναμοι χαρακτηρες που μπορει να πανε να αυτοκτονησουνε αλλα αυτο που εξεταζουμε (στους 5 μηνες αναφερομαι) ειναι ούτως ή αλλως άκρο. Το πολυ πολυ να βγαινει ο φαντάρος κατα μεσο ορο 1/4 με 1/6 αντι για κατι 1/1 και 1/2 που κυκλοφορουν στην πιατσα (εκτος απο εμπλοκες βεβαια που παντα υπηρχαν ακομα και οταν ο στρατος ειχε πολυ λαο).
azio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις κανενα πρατηριο με στρατιωτικα ειδη στην αθηνα?
Teaser Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις κανενα πρατηριο με στρατιωτικα ειδη στην αθηνα? Στο Μοναστηράκι (πολλά) και στην Ακαδημίας (κανά δυο) έχει πάρει το μάτι μου.
ψάρακλας Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά...μπαίνω κ εγώ φαντάρος στις 09/02 στο ΚΕΕΜ (Σπάρτης) !! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε σε ποιά στροτόπεδα της Μυτήλήνης δικαιολογήται το ΣΕΜ (Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών). Κυρίως κοντά στην πόλη της Μυτήλήνης... Έχω ακουστά για κάποιο στρατόπεδο κοντά στην πόλη της Μυτηλήνης στην περιοχή Παγάνη...Ισχύει?? Άν γνωρίζετε κάτι σχετικό με το στρατόπεδο πείτε μου...Επειδί είμαι 18 χρονών και ποοολύ ψαρωμένος ξέρετε μήπως να μου πείτε τι παίζει από πλευράς υπηρεσιών για τους ΣΕΜ στη Μυτηλήνη ????? Απαντήστε μου παρακαλώ δεν εχω βρει πουθενά απαντήσεις...Είμαι καταανχομένος.... Ευχαριστώ.
azio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα! μπαινω στις 10-2 τριπολη και εμαθα οτι στις 20-2 ορκιζομαι στη σχολη μου..μετα απο ποσες μερες γινονται οι ορκομασιες στο στρατο? αν δεν εχω ορκιστει θα μου δωσουν αδεια?
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα! μπαινω στις 10-2 τριπολη και εμαθα οτι στις 20-2 ορκιζομαι στη σχολη μου..μετα απο ποσες μερες γινονται οι ορκομασιες στο στρατο? αν δεν εχω ορκιστει θα μου δωσουν αδεια? Κάπου μια εβδομάδα και μερικές μέρες μετά γίνεται η ορκομωσία (θα έλεγα Σαββάτο στις 21/02). Και ακολουθεί μια άδεια τριήμερη. Σε εμάς δεν έδιναν άδειες πριν από τότε. Σίγουρα όχι για φοιτητικούς λόγους. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να πάρεις μια τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.