Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
I need a answer!!!!:cry::cry::cry:

Θα ζητίσεις από το πανεπιστήμιο χαρτί που να λέειι ότι είσαι full time σπουδαστής και οτι αν όλα πάνε καλά και δεν είσαι στούρνος θα αποφοιτήσεις σε χ χρόνια. Θα το μεταφράσεις και θα το πάς στη στρατονομία ζητώντας αναβολή λόγω σπουδών. Θα σου δόσουν για 4 ή 5 χρόνια.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
troktiko....

Μακαρι να ναι αληθεια για οσους ειναι να πανε(25 και σημερα)αλλα το μονο σχετικο που εχω δει,καποιες ανακοινωσεις στο Θεμα οτι θα βγαλει ανακοινωση οτι θα συζητηθει το συγκεκριμενο.Τετοια ανακοινωση δεν υπαρχει ακομα.Τρεχα γυρευε δηλαδη και προσωπικη αποψη ειναι πως φασαρια να γινεται,εκλογες μπορει να ρθουν,κλπ κλπ.

Δημοσ.

ρε παιδια μηπως ειναι χειροτερα αν γινει 9μηνο? απ οτι διαβασα θα ειναι μονο παραμεθωριο και ισως οι αδειες να ειναι λιγοτερες, ο φορτος εργασιων μεγαλυτερος κλπ..

Δημοσ.

Yποτιθεται οτι το 9μηνο θα βασιστει σε ελαχιστοποιηση των κληρωτων στους κλαδους της αεροποριας και του ναυτικου

Δημοσ.
Αν τελικα γινει 9μηνο, χωρις να παρουν κι'αλλους ΕΠΟΠ, θα ερημωσουν ολες οι μοναδες.

όχι λέει ότι πρέπει πρώτα να πάρουν 15000 και θα γίνει άμεσα 9μίνο. e του @@ 15000 κορόιδα δε θα βρεθούν στα 11.000.000? :P

ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση και την ανεργία θα βρεθούνε εύκολα :-)

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/12/3_22.html

Οι υπόχρεοι μειωμένης θητείας (γονείς ανήλικων τέκνων, προστάτες οικογένειας, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών) που σήμερα καλούνται να υπηρετήσουν για 9 μήνες από το 2009 θα υπηρετούν 7 μήνες. Αυτές οι κατηγορίες των στρατευσίμων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα μετατίθενται σε αστικά κέντρα. Οι υπόλοιποι οπλίτες μπορεί να απολαμβάνουν θητεία κατά τρεις μήνες μικρότερη από τους σμηνίτες και τους ναύτες, όμως θα τοποθετούνται μόνο σε μονάδες της παραμεθορίου, απ’ όπου και θα λαμβάνουν το απολυτήριό τους.

Δημοσ.

να ρωτησω...αν εχω μεσο το χρεισιμοποιω οταν θα ναι η ωρα να παρουσιαστω? ή πρεπει απο τωρα π θα παω περιοδευον?

• Moderators
Δημοσ.
να ρωτησω...αν εχω μεσο το χρεισιμοποιω οταν θα ναι η ωρα να παρουσιαστω? ή πρεπει απο τωρα π θα παω περιοδευον?

Ειμαι της αποψης το γοργον και χαρην εχει.Τωρα αν εχεις και γ@μω τα βυσματα,τελευταιο λεπτο να κανει το τηλεφωνημα του,κυριος θα σαι.

Δημοσ.

αν ισχύει αυτό που λέει δε θα χρειαστεί μάλλον. κατά 95% θα σε βάλουν στρατό ξηράς. γιατί λέει ότι ο στρατός ξηράς θα γίνει 9mino αλλα ναυτικό αεροπορία θα παραμείνει στο 12. εσύ αποφασίζεις βεβαια.

9 και παραμεθόριο που με βύσμα μπορείς να πας σε καλή μονάδα η 12 ναυτικό αεροπορία?

Δημοσ.

προσωπικα θα επαιρνα 12μηνο στο ναυτικο με ενα καλο βυσμα.

και στην παραμεθωριο μας πηγαινε μια χαρα , και ειχα και διανυκτερευση.

δεν συγκρινεται με τη θητεια ενος βυσματος στο ναυτικο

Δημοσ.

βασικα απο ξηρα προτιμω ναυτικο...αλλα το σκεφτομαι και για αεροπορια γτ ακουσα απο πολλους οτι ειναι πιο χαλαρη απο τα αλλα 2...

Δημοσ.
προσωπικα θα επαιρνα 12μηνο στο ναυτικο με ενα καλο βυσμα.

και στην παραμεθωριο μας πηγαινε μια χαρα , και ειχα και διανυκτερευση.

δεν συγκρινεται με τη θητεια ενος βυσματος στο ναυτικο

ναι αλλα 3 μήνες παραπάνω είναι ένας αιώνας!

Δημοσ.

Για μένα πάλι το χειρότερο ήταν από τους μήνες 1-3... μετά από εκεί όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...