Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ακουσει οτι προβλεπεται μειωμενη θητεια για 'διακεκριμενους επιστημονες του εξωτερικου'. Ξερει καποιος τα κριτηρια για τα οποία ισχυει αυτο, καθως και τι θητεια συνεπαγεται;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όχι δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις και εμπειρίες.Δεν έζησα αυτά που περιγράφω (τουλάχιστον δεν έζησα τα χειρότερα από αυτά, όπως τις ρίψεις ακοντίου με το όπλο).Γράφω αυτά που έχω ακούσει από φίλους μου.Οπότε συνεχίζω να μιλάω για αντικειμενικότατο και όχι "υποκειμενικό".

Υποκειμενικό x 5 = Αντικειμενικό

Fail...

Δημοσ.
Παιδια εχω ακουσει οτι προβλεπεται μειωμενη θητεια για 'διακεκριμενους επιστημονες του εξωτερικου'. Ξερει καποιος τα κριτηρια για τα οποία ισχυει αυτο, καθως και τι θητεια συνεπαγεται;

Ράδιο Αρβύλα...

http://www.stratologia.gr, να σου λυθεί η απορία.

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει από φίλους μου ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου, άρα αντικειμενικότατα είναι χάσιμο χρόνου.

Δημοσ.

Εγώ όμως από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου για κάποιον που θα θελήσει να μάθει κάτι και να μην είναι ένα ζώο που απλώς περνάει την ώρα του μαθαίνοντας τρόπους πως να λουφάρει.

Άρα αντικειμενικότατα ο στρατός είναι πολύ χρήσιμος.

Αν κρινόντουσαν οι πόλεμοι από το ποιος είναι ο πιο εκπαιδευμένος στρατός στη λούφα, τότε σίγουρα θα ήμασταν υπερδύναμη.

Δημοσ.

Όχι δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις και εμπειρίες.Δεν έζησα αυτά που περιγράφω

Εγώ όμως από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου

κωλοτούμπα η [kolotúmba] O25α : ακροβατική άσκηση κατά την οποία, αφού στηριχτεί κάποιος με τα χέρια στο έδαφος, φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά και στη συνέχεια με κατάλληλη στροφή του σώματος γυρίζει στην όρθια στάση. [κωλο- + τούμπα]

ΥΓ. Ο ορισμός της κωλοτούμπας είναι αντικειμενικός, μου το είπε ένα λεξικό

Δημοσ.

ΥΓ. Ο ορισμός της κωλοτούμπας είναι αντικειμενικός, μου το είπε ένα λεξικό

Οπότε τώρα ξέρεις αντικειμενικά πως φέρονται στο όπλο τους οι φαντάροι και είναι κακοσυντηρημένο και για αυτό ακριβώς μιλάμε όταν λένε μερικοί ότι το g3 είναι κακό όπλο.

• Moderators
Δημοσ.
Κόψε το starcraf αδερφέ...

Οταν το ξεκινησω αδερφε θα σου πω και ποτε θα το κοψω.

Χώρα που δεν πάτησε το πεζικό, δεν καταλήφθηκε.

Μωρε μπορει να πατησε πεζικο αλλα μια μικρουλα υποστηριξη απο..παντου πρεπει να την ειχε.

Και δεν μπορώ να καταλάβω, για πόσο ηλίθιους έχετε τους ανώτερους αξιωματικούς (μιλάω για αυτούς που ακόμα λογίζουν τους μικρούς αριθμούς στρατιωτών μας) και νομίζετε ότι θα μας στείλουν απευθείας στις βολές πυροβολικού.

Δεν τους εχω για χαζους.Απλα δεν εχω για χαζους ουτε και του αντιπαλους αξιωματικους.

Καλύτερα να μελετήσετε παραπάνω τις τακτικές που ακολουθούν ένα πόλεμο πριν φτάσετε στο σημείο που ο μέγας αρχιστράτηγος πατάει το κουμπί της εκτόξευσης πυρηνικών κεφαλών και μας ξεπατώνει οριστικά.

Μαλλον καποιος αλλος παιζει starcraft ε?

Ότι δεν χρειάζεται να πας στρατό για να τα μάθεις είναι σίγουρο.Θα τα μάθεις όμως μόνος σου;Θα αφιερώσεις χρόνο για αυτά;

Εγώ λέω να πας καταδρομέας για να κάνεις και καμιά ασκησούλα πάνω σε αυτά, όσο κι αν λένε μερικοί ότι είναι χάσιμο χρόνου.

Αφου λοιπον συμφωνουμε απολυτα στο

Ότι δεν χρειάζεται να πας στρατό για να τα μάθεις είναι σίγουρο".

δεν νομιζω πως χρειαζεται παραπανω συζητηση.

Το επιχειρημα ηταν"πηγαινε καταδρομεας να τα μαθεις"

Οπως πολυ ωραια συμφωνησες,δεν χρειαζεται να παω στρατο για να τα μαθω και αν θελησω να τα μαθω θα αφιερωσω χρονο και θα τα μαθω απο αλλη πηγη(με μεγαλυτερη επιτυχια ειναι η αποψη μου).

Δημοσ.

Και την Βmw M3 αν δέν την συντηρήσεις σωστά,όλο προβλήματα θα είναι και κλασσικά φτάνουμε στο λανθασμένο συμπέρασμα οτι η bmw βγάζει χάλια αμάξια (και καλα).

Μια φορά κατάφερα να πιάσω G3Α3 (AΣ) του 2001 σε βολή,είτε το πιστεύετε είτε όχι έκανα 10/50 στα 200m.Με το δικό μου χρεωμένο G3A3 έκανα 37/50 στα 100 και..άκουσον άκουσον 9/50 στα 200.Στα 300 δέν έμαθα ποτέ αποτελέσματα,είμαι σίγουρος όμως οτι το ξύλο που κράταγε τον στόχο έγινε ελβετικό τυρί.

Απο εκεί και πέρα,η ΕΒΟ έχει τα σχέδια (Γερμανική προέλευση,ελληνική κατασκευή),άλλα όχι και το σωστό κράμα μετάλλου για να το κατασκευάσουμε.Αυτό μας δίνει κατα συνέπεια τουφέκια Β' διαλογής.Αυτός είναι και ο λόγος που δέν βαράμε κατα ριπάς και δέν βάζουν πάνω απο 10 φυσίγγια στην γεμιστήρα στις βολές.

Το M-16 μπορεί να είναι χειρότερο απο θέμα εμπλοκών,τουλάχιστον είναι 3< κιλά όπλο, άρα πιο εύκολο στη χρήση.

Δημοσ.

37/50; Πώς; Οι δύο από δεξιά και οι δύο από αριστερά σου στη γραμμή βολής χτυπούσαν στο δικό σου στόχο; =p

Δημοσ.
37/50; Πώς; Οι δύο από δεξιά και οι δύο από αριστερά σου στη γραμμή βολής χτυπούσαν στο δικό σου στόχο; =p

5+5+4+4+4+4+4+3+2+2...όπως με ενημέρωσε ο ΕΠΟΠ Δ/έας ζωγράφισα κανονικά ένα πέταλο.Βέβαια υπήρχαν και οι περιπτώσεις που λές, 60/50...72/50 και τα φέρνουν βόλτα +-.Λές να έγινε το ίδιο και σε μένα;:lol:

Δημοσ.

Kαι καλά αυτό. Το 9/50 πώς γίνεται; Τρίποντο; :P

@Tenshi: Αυτό είναι 10/37 (αν θυμάμαι σωστά).

Δημοσ.
Kαι καλά αυτό. Το 9/50 πώς γίνεται; Τρίποντο; :P

@Tenshi: Αυτό είναι 10/37 (αν θυμάμαι σωστά).

Σωστά, έχεις απόλυτο δίκιο!Κοίτα να δείς ρε που ξέχασα τις καλύτερες εμπειρίες που μου προσέφερε απλόχερα ο ΕΣ....

10 είναι οι σφαίρες και 50 οι πόντοι άρα το σωστό είναι 10/37 για τα 100 και 3/9 για τα 200m.

Φαντάσου να κόψω και αζημούθιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...