Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θα παω αυριο στο ρουφ να παρω ενα πιστοποιητικο τυπου Α..εχω εναν γνωστο στην αεροπορια, καταλαβαινετε..θα με ρωτησουν τι το θελώ? και αιτιολογια τι μπορω να γραψω?

οχι πως εχω προβλημα να πω πως το θελω για μεταταξη αλλα νταξει, καλυτερα να πω κατι αλλο..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακριβως ετσι ουτε Βοσνια μπορει να πηγε σαν ΔΕΑ ουτε ΕΔ Κυπρο,

Μονο σαν ΔΕΑ πεζικο στην ΕΛΔΥΚ

Οι οποιοι ΔΕΑ Στην ΕΛΔΥΚ Ειναι 90% Χοντρα βυσματα(Λογω του οτι παιρνουν τρελα φραγκα και μορια) και σε καμια περιπτωση μαχιμοι η rabo, οι φανταροι 10 φορες πιο μαχιμοι ειμασταν απο τους δοκιμους :P

Ρε Ράμπο εσύ τον αληθινό στρατό που τον είδες; Στις ελληνικές μονάδες-νηπιαγωγεία-"παίρνω τηλέφωνο την μαμά μου για να μην μου ρίξει καμμια ποινή ο ανώτερος;...

Τουλάχιστον οι δόκιμοι ενα 4μηνο έχουν περάσει από τον αληθινό στρατό....Και μετά είχαν και κάποιες ευθύνες.

Και μάχιμος στο στρατό δεν είναι αυτός που τρέχει 10 kms ούτε αυτός που παίρνει 100 κάμψεις μόνο βλ. πχ. ΔΕΑ (ΕΔ) :)))...Αλίμονο αν τύχεις με τέτοιο δοιμηρίτη σε πραγματικό πόλεμο.

Ένας ΔΕΑ(ΠΖ) ΕΛΔΥΚ που ανήκει στο 10%....

Υ.Γ. Τα φράγκα οκ αλλά τα μόρια είναι ότι παιρνουν και οι άλλοι ΔΕΑ.

Δημοσ.

Ακούστηκε κάτι για μείωση θητείας στους 11 μήνες. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Από πότε θα ισχύει και κυρίως τι γίνεται μ' αυτούς που υπηρετούν αυτόν τον καιρό.

Επίσης κυκλοφορεί η φήμη πως αν οι γονείς σου είναι χωρισμένοι και δηλώσεις στον ψυχολόγο ότι δε μιλάς πχ με τον πατέρα σου εδώ και χρόνια, κάνεις 10 μήνες αντί για 12 μήνες. Υπάρχει πιθανότητα να ισχύει τέτοιο πράγμα;

Δημοσ.
Ακούστηκε κάτι για μείωση θητείας στους 11 μήνες. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Από πότε θα ισχύει και κυρίως τι γίνεται μ' αυτούς που υπηρετούν αυτόν τον καιρό.

Επίσης κυκλοφορεί η φήμη πως αν οι γονείς σου είναι χωρισμένοι και δηλώσεις στον ψυχολόγο ότι δε μιλάς πχ με τον πατέρα σου εδώ και χρόνια, κάνεις 10 μήνες αντί για 12 μήνες. Υπάρχει πιθανότητα να ισχύει τέτοιο πράγμα;

Ισχυουν οι πραγματικα οι παραπανω περιπτωσεις για σενα?

Edit: Να ολοκληρωσω τη σκεψη μου... Ειναι τοσο σημαντικοι οι 2 μηνες που θα ελεγε καποιος ψεμματα για τετοιες καταστασεις?

Δημοσ.
Ισχυουν οι πραγματικα οι παραπανω περιπτωσεις για σενα?

Edit: Να ολοκληρωσω τη σκεψη μου... Ειναι τοσο σημαντικοι οι 2 μηνες που θα ελεγε καποιος ψεμματα για τετοιες καταστασεις?

Ρώτα οποιοδήποτε απάλευτο φαντάρο που εκτίει τον 10ο μήνα της θητείας του.Η απάντηση που θα λάβεις προβλέπεται αποστομωτική...:shock::confused::X

Δημοσ.

Βασικά εγώ άκουσα στο Alter να λένε για μείωση της θητείας στους 9 μήνες αν μπεις μέχρι τα 25, ενώ παράλληλα απορρίφθηκε η υποχρεωτική στράτευση στα 18.

Το μέτρο μπορεί να ισχύσει ακόμα και του χρόνου. Μου φαίνεται όμως too good to be true...

Δημοσ.
Ρώτα οποιοδήποτε απάλευτο φαντάρο που εκτίει τον 10ο μήνα της θητείας του.Η απάντηση που θα λάβεις προβλέπεται αποστομωτική...:shock::confused::X

Παροτι ψιλοβγαινουμε offtopic, δεν περιμενω απο τον μεσο απαλευτο φανταρο να μπορει πιασει οπλο και να υπερασπιστει την πατριδα μας σε περιπτωση αναγκης. Οποτε δεν με ενδιαφερει τι λεει.

Δημοσ.
Παροτι ψιλοβγαινουμε offtopic, δεν περιμενω απο τον μεσο απαλευτο φανταρο να μπορει πιασει οπλο και να υπερασπιστει την πατριδα μας σε περιπτωση αναγκης. Οποτε δεν με ενδιαφερει τι λεει.

μπα τώρα όλα ηλεκτρονικά γίνονται. αυτά last year :P

Δημοσ.
μπα τώρα όλα ηλεκτρονικά γίνονται. αυτά last year :P

Γιαυτο και οι Αμερικανοι περπατησαν σαν βολτα στην εξοχη στο Ιρακ.

Να εχεις υποψη σου, αμα (χτυπα ξυλο) χτυπησει πολεμος την Ελλαδα απο γειτονες μας, θα ειναι συμβατικου τυπου πολεμος, με πεζικο, βομβαρδισμους, και πυροβολικο.

Δημοσ.

Άμα γίνει πόλεμος, φαντάζεσαι ότι η έκβαση του θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πολεμήσουμε, το πόσο καλά οργανωμένο στρατό έχουμε ή από το πόσο καλά είμαστε εξοπλισμένοι;

Γενικά πιστεύεις ότι θα παίξει τον οποιοδήποτε ρόλο ο στρατός μας;

Αν συμφέρει κάποιους να κερδίσουμε, θα κερδίσουμε. Αν συμφέρει κάποιος να χάσουμε, θα χάσουμε.

Παρόλ' αυτά, καίγομαι πραγματικά να μάθω αν ισχύουν αυτά που ρώτησα. Έχω φίλο που υπηρετεί και μπήκε μόλις τώρα. Δεν τον βλέπω να τη βγάζει, ανησυχώ.

Δημοσ.

Έχω φίλο που υπηρετεί και μπήκε μόλις τώρα. Δεν τον βλέπω να τη βγάζει, ανησυχώ.

Ύποπτο :-D:-D!!!

Αλλά εντάξει ρε παίδες, ήμαρτον, δεν είναι και σαν να πηγαίνει κάποιος στη λεγεώνα των ξένων.Ηρεμείστε λίγο, δεν θα πάθει και τίποτα κάποιος αν ξεφύγει από τα φουστάνια της μάνας του για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Απολύθυηκα πριν απο 20 μέρες,ψάχνω για δουλειά και τα πράγματα ειναι δύσκολα. Θα θελα να κανα ένα μήνα στρατό ακόμη :/

Αν αρχικά ειχα γίνει ΔΕΑ θα ήμουν εξασφαλισμενος μέχρι το Πάσχα και δε θα πήγαινε χαμένος ο χειμώνας.

Δημοσ.
Απολύθυηκα πριν απο 20 μέρες,ψάχνω για δουλειά και τα πράγματα ειναι δύσκολα. Θα θελα να κανα ένα μήνα στρατό ακόμη :/

Αν αρχικά ειχα γίνει ΔΕΑ θα ήμουν εξασφαλισμενος μέχρι το Πάσχα και δε θα πήγαινε χαμένος ο χειμώνας.

Βρε Στέλιο ο στρατός δεν είναι δουλειά. Αν δεν είχες πάει και καθόλου θα είχες μπει στη διαδικασία αναζήτησης δουλειάς νωρίτερα και θα είχες καταλήξει κάπου. Αφού κάθεσαι ρε μλκ έλα καμιά βόλτα Χανιά :P

Δημοσ.

Άμα γίνει πόλεμος, φαντάζεσαι ότι η έκβαση του θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πολεμήσουμε, το πόσο καλά οργανωμένο στρατό έχουμε ή από το πόσο καλά είμαστε εξοπλισμένοι;

Γενικά πιστεύεις ότι θα παίξει τον οποιοδήποτε ρόλο ο στρατός μας;

Σε ενα μεγαλο ποσοστο, ναι.

Δημοσ.
Ύποπτο :-D:-D!!!

Αλλά εντάξει ρε παίδες, ήμαρτον, δεν είναι και σαν να πηγαίνει κάποιος στη λεγεώνα των ξένων.Ηρεμείστε λίγο, δεν θα πάθει και τίποτα κάποιος αν ξεφύγει από τα φουστάνια της μάνας του για ένα χρόνο.

Εξαρτάται ποιος είσαι. Ένα πράγμα υπάρχει που τρελαίνει τον άνθρωπο στα σίγουρα: η κοινωνική απομόνωση. Δεν ξέρω αν έχεις γνωστό που να έτυχε να μείνει απομονωμένος για πάνω από 4 μήνες (πχ σε νοσοκομείο), αλλά δεν επιστρέφεις ποτέ ο ίδιος.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Άλλες ανάγκες έχει ο καθένας. Εγώ έκανα 6μηνο και κόντεψα να τρελαθώ, όχι επειδή μου έλειψαν οι περιποιήσεις (έτσι κι αλλιώς μόνος μου έμενα). Επειδή δεν άντεχα το ότι δεν κατάφερα να κάνω τις παρέες που ήθελα, δεν μπορούσα ν' ακούω τη μουσική που ήθελα, δεν μπορούσα να λέω αυτά που ήθελα και κυρίως, δεν άντεχα να νιώθω τόσο άχρηστος.

Σε κάποιους μπορεί να αρέσει να κάνουν διακοπές μακράς διαρκείας (γιατί για διακοπές πρόκειται). Κάποιοι τρελαίνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...