Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έκανε αίτηση για εναλλακτική θητεία και του την απορρίψανε. Όταν ήρθαν τα νέα χαρτιά, τον έστειλαν στο 563, στη Νιγρίτα. Λέγεται πως είναι "στρατόπεδο ανεπιθύμητων". Τι σημαίνει αυτό;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ένας φίλος μου έκανε αίτηση για εναλλακτική θητεία και του την απορρίψανε. Όταν ήρθαν τα νέα χαρτιά, τον έστειλαν στο 563, στη Νιγρίτα. Λέγεται πως είναι "στρατόπεδο ανεπιθύμητων". Τι σημαίνει αυτό;

Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πριν... Ρώσοπόντιοι, Πομάκοι και γενικά πολύ σάρα και μάρα...

Τι ακριβώς σημαίνει δεν ξέρω αλλά λόγω τον παραπάνω υποθέτω ότι, ότι περισσεύει το πάνε εκεί. Όταν πήγα εγώ είχε πάρα πολλούς Τρικαλινούς βέβαια και λίγους ξέμπαρκους (σαν και μένα) από παντού τριγύρω.

Κατά τα άλλα, ήσυχο κέντρο. Και είναι στα Θερμά, λίγο έξω από την Νιγρίτα.

Δημοσ.
Όπως έγραψα και μερικές σελίδες πριν... Ρώσοπόντιοι, Πομάκοι και γενικά πολύ σάρα και μάρα...

Τι ακριβώς σημαίνει δεν ξέρω αλλά λόγω τον παραπάνω υποθέτω ότι, ότι περισσεύει το πάνε εκεί. Όταν πήγα εγώ είχε πάρα πολλούς Τρικαλινούς βέβαια και λίγους ξέμπαρκους (σαν και μένα) από παντού τριγύρω.

Κατά τα άλλα, ήσυχο κέντρο. Και είναι στα Θερμά, λίγο έξω από την Νιγρίτα.

Καλά από στρατιώτες, το φαντάστηκα. Όσον αφορά όμως τους από πάνω ήταν καλά, ε;

ΥΓ. Δεν πιστεύω να χρησιμοποιούν windows στους Η/Υ τους, έτσι;

Δημοσ.
Καλά από στρατιώτες, το φαντάστηκα. Όσον αφορά όμως τους από πάνω ήταν καλά, ε;

ΥΓ. Δεν πιστεύω να χρησιμοποιούν windows στους Η/Υ τους, έτσι;

Νορμάλ έως πολύ καλά σε σχέση με αυτά που μου έλεγαν οι συμφάνταροι μου από άλλα κέντρα. Τους κλασσικούς ανθυπολοχαγούς από σχολή κτλ. Ο διοικητής (δεν ξέρω αν είναι ακόμα ο ίδιος) παρών/απών. Το καλό ήταν οι υπηρεσίες που ήταν πολύ λίγες.

ΥΓ: και windows και access για βάση δεδομένων... τους έλεγα "πάρτε mac να σωθείτε" :-D

Δημοσ.

Παρουσιαζομαι Τριπολη αεροπορια.Τι λεει το στρατοπεδο εκει?Ποσο καιρο θα μεινω στο κεντρο?Και τι χρειαζεται να παρω μαζι μου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες έχω το έξεις πρόβλημα έχω έναν "καραμαμακα" στην σχολη στο λονδίνο πολύ πρήξιμο και το παίζει και rambo αλλα μου φαίνεται μούφα ο τύπος και θέλω πληροφορίες μπας και τον ξεμπροστιάσω.:devil:

Λοπόν λέει πως πήγε φαντάρος το 95 στην SEAP και πεζοναύτης έκανε και κύπρο και bosnia (παίζει?) ξέρετε από σειρές μονάδες σχολεια κτλ να το ψαρέψω?

Thanks

Δημοσ.

Ο,τι μπορείς να αγνοήσεις χωρίς δυσμενείς για το άτομό σου συνέπειες, δε μπορείς να το πεις πρόβλημα. Σωστά... ;

Δημοσ.
Παίδες έχω το έξεις πρόβλημα έχω έναν "καραμαμακα" στην σχολη στο λονδίνο πολύ πρήξιμο και το παίζει και rambo αλλα μου φαίνεται μούφα ο τύπος και θέλω πληροφορίες μπας και τον ξεμπροστιάσω.:devil:

Λοπόν λέει πως πήγε φαντάρος το 95 στην SEAP και πεζοναύτης έκανε και κύπρο και bosnia (παίζει?) ξέρετε από σειρές μονάδες σχολεια κτλ να το ψαρέψω?

Thanks

Δηλαδή,τι πρόβλημα έχεις;Μήπως σε παρενοχλεί σεξουαλικά το καλόπαιδο;:lol:

ΣΕΑΠ είναι η σχολή δοκίμων στο Ηράκλειο Κρήτης άν δέν κάνω λάθος.Μπορεί να πήγε μέχρι Κύπρο,απόσπαση Βοσνία όμως δέν παίζει με τίποτα πήρε.Απο κεί και πέρα όλοι κρύβουμε έναν Γιάννη Ράμβο μέσα μας και το δείχνουμε αναλόγως.

Tip:Αν θές να του σπάσεις τα νεύρα,άρχισε να τον αποκαλείς με τον όρο "ΆΛΦΑ" (Άλφα=ο νέος δόκιμος)

Δημοσ.

Thanks

Πιθανόν να πήγε ΣΕΑΠ και ΕΛΔΥΚ (Κύπρος) ως ΔΕΑ (ΠΖ) (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού).

Απίθανο να πήγε Βοσνία (δεν παιρνουν κληρωτούς δόκιμους) και απίθανο να πήγε ΔΕΑ(Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός) ΕΔ (Ειδικών Δυνάμεων) στην Κύπρο γιατί δεν παίρνουν δόκιμους στην 35η Μοίρα Καταδρομών της Κύπρου.

Δημοσ.

Γνωστός μου όταν είχε πάει στρατό το 1995, τον είχαν στείλει κατα λάθος εκεί πέρα. Φαντάζομαι θα έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα από τότε, γιατί όσοι ήταν στρατιώτες έκει, έμοιαζαν με τρόφιμοι ψυχιατρείου...

...Όταν πήγα εγώ είχε πάρα πολλούς Τρικαλινούς βέβαια και λίγους ξέμπαρκους (σαν και μένα) από παντού τριγύρω...

Καλά λέω πως οι συμπολίτες μου είναι άτομα με ειδικές ανάγκες! :D

Δημοσ.
Πιθανόν να πήγε ΣΕΑΠ και ΕΛΔΥΚ (Κύπρος) ως ΔΕΑ (ΠΖ) (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού).

Απίθανο να πήγε Βοσνία (δεν παιρνουν κληρωτούς δόκιμους) και απίθανο να πήγε ΔΕΑ(Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός) ΕΔ (Ειδικών Δυνάμεων) στην Κύπρο γιατί δεν παίρνουν δόκιμους στην 35η Μοίρα Καταδρομών της Κύπρου.

Ακριβως ετσι ουτε Βοσνια μπορει να πηγε σαν ΔΕΑ ουτε ΕΔ Κυπρο,

Μονο σαν ΔΕΑ πεζικο στην ΕΛΔΥΚ

Οι οποιοι ΔΕΑ Στην ΕΛΔΥΚ Ειναι 90% Χοντρα βυσματα(Λογω του οτι παιρνουν τρελα φραγκα και μορια) και σε καμια περιπτωση μαχιμοι η rabo, οι φανταροι 10 φορες πιο μαχιμοι ειμασταν απο τους δοκιμους :P

Δημοσ.

Μιλάμε για το 1995 οπότε είναι πιθανό να σου λέει αλήθεια. Έχω γνωστό ο οποίος ως απλός στρατιώτης είχε πάει στο Κόσσοβο το 1999 και έπαιρνε τότε γύρω στο 1000000δρχ το μήνα. Δεν έβαλε βύσμα μιας και οι περισσότεροι φοβόντουσαν λόγω του πολέμου, οπότε ήταν από τους λίγους που πήγε.

Δημοσ.
Παρουσιαζομαι Τριπολη αεροπορια.Τι λεει το στρατοπεδο εκει?Ποσο καιρο θα μεινω στο κεντρο?Και τι χρειαζεται να παρω μαζι μου?

το βύσμα να είναι καλά τα αλλα λεπτομέρειες :-)

Δημοσ.
Μιλάμε για το 1995 οπότε είναι πιθανό να σου λέει αλήθεια. Έχω γνωστό ο οποίος ως απλός στρατιώτης είχε πάει στο Κόσσοβο το 1999 και έπαιρνε τότε γύρω στο 1000000δρχ το μήνα. Δεν έβαλε βύσμα μιας και οι περισσότεροι φοβόντουσαν λόγω του πολέμου, οπότε ήταν από τους λίγους που πήγε.

O αδελφός μου είχε πάει Κόσσοβο το 2000-κάτι.

Είχε πάρει συνολικά 6.000.000 δραχμές για τους μήνες που έκατσε εκεί. Ή 6 ή 8 μήνες ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...