Mika Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Zoro2128 no offence αλλα με αυτη την ορθογραφια θα κοπεις στα ψυχοτεχνικα
ellilili Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 δηλαδή με λίγα λόγια θετική κατεύθυνση? -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 01 : 52 : 25----- γεια σας!επειδή μου αρέσει γενικά ο στρατός θα ήθελα να πάω στην σχολή ευελπίδων[ΣΣΕ]-όπλα.διάλεγω όπλα γιατί κυρίως μου αρέσει να είμαι στο πεζικό.θα ήθελα σας παρακαλώ πληροφορίες για το παραπάνω,δηλαδή τι κάνεις εκεί,πως είναι,άμα στο πεζικό είναι έτσι όπως όλοι ξέρουμε[όπλα,διάφορες ασκήσεις και αλλα διάφορα].τι κατεύθυνση πρέπει να παρει κανείς στην ΄Β Λυκείου[θεοριτική,θετική,τεχνολογική] και άλλες διάφορες πληροφορίες που έχουν σχέσει με αυτό το θέμα.παρακαλώ οι πληροφορίες να είναι λίγο αναλυτικές και μαζεμένες. ΧΙΛΙΑ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ και πάλι. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 08 : 12 : 26----- κανένας να βοηθήσει? Θετική ή τεχνολογική
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 563 σημαίνει πειθαρχία... και άλλα τέτοια ωραία μας έλεγαν. Είναι έξω από την Νιγρίτα, στα θερμά. Όταν πήγα εγώ πριν 4 χρόνια ήταν τίγκα στους Πομάκους και στους Ρωσοπόντιους με ψιλό άθλιες εγκαταστάσεις (άσχετα αν μετά είδα και χειρότερες). Είναι μικρό στρατόπεδο και από τα συμφάνταρους μου που μίλησα μετά, μάλλον από τα καλύτερα κέντρα, χωρίς πολλές υπηρεσίες και σπαστικούς να σε πρίζουν. Το πεδίο βολής δεν είναι πολύ μακριά ενώ οι πορείες γίνονται σε ωραίο δασάκι (και ούτε το μισό από ότι αρχικά λένε). Εμένα με βόλεψε γιατί είναι μισή ώρα από το σπίτι μου. Επίσης να πω ότι οι περισσότεροι μετά από εκεί έπαιρναν μεταθέσεις σε Κιλκίς, Γιαννιτσά (όπως εγώ) και Βέροια, χωρίς αυτό να είναι κανόνας όμως.
Humphrey Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ παλίκαρε, όποιος άλλος ξέρει τίποτα ας πει..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για Μαυροδεντρι Κοζανης 523 ξερει κανενας τιποτα? Μπαινω στις 10. Με ΥΕΑ ξερει κανεις τι παιζει αν δεν θες να πας και σου εχει ερθει το χαρτι?
nicker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Είναι φυσιολογικό να μπαίνω με την σείρα Νοεμβρίου κ να μην μου έχει έρθει ακόμη το χαρτί; Κανένας άλλος που είναι σειρά;
wgibson Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απολυομαι σε 25 μερες και θελω να βαλω σε ταξη κατι τσουτσεκια αξιωματικους...λεκτικως.... αφου εχω παρει την μπλε ταυτοτητα και ειμαι ντυμενος στα χακι λεω να ψιλοβριστω μαζι τους. μπορουν να μου κανουν κατι????
alexzzz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απολυομαι σε 25 μερες και θελω να βαλω σε ταξη κατι τσουτσεκια αξιωματικους...λεκτικως....αφου εχω παρει την μπλε ταυτοτητα και ειμαι ντυμενος στα χακι λεω να ψιλοβριστω μαζι τους. μπορουν να μου κανουν κατι???? Μου φαίνεται ότι για 6 μήνες μετά είσαι ακόμα στα χαρτιά κάπως σαν σε επιτήρηση. Αυτό όμως μπορεί να είναι και καρα-ράδιο αρβύλα, δεν ξέρω... Άσε που μόλις πάρεις την λαχανούλα στα χέρια μαζί με την ταυτότητα δεν θα θέλεις καμία σχέση μαζί τους... εκείνη την ώρα δεν σε πιάνει κανείς!
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απολυομαι σε 25 μερες και θελω να βαλω σε ταξη κατι τσουτσεκια αξιωματικους...λεκτικως....αφου εχω παρει την μπλε ταυτοτητα και ειμαι ντυμενος στα χακι λεω να ψιλοβριστω μαζι τους. μπορουν να μου κανουν κατι???? μπλε ταυτοτητα και ντυμενος στα χακι δεν πανε μαζι ;-) με τα πολιτικα σου εισαι τη μερα της απολυσης
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μπορει καποιος να γλυτωσει την επανεκπαιδευση?
Tenshi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 απολυομαι σε 25 μερες και θελω να βαλω σε ταξη κατι τσουτσεκια αξιωματικους...λεκτικως....αφου εχω παρει την μπλε ταυτοτητα και ειμαι ντυμενος στα χακι λεω να ψιλοβριστω μαζι τους. μπορουν να μου κανουν κατι???? Οχι οχι και πάλι ΟΧΙ!Μήν τους δώσεις την χαρά.Θα τους διαβεβαιώσεις με τον καλύτερο τόπο οτι κατάφεραν να σε επηρεάσουν (άσχετα αν είναι θετικά ή αρνητικά,δέν τους ενδιαφέρει) λόγο ιεραρχίας.Αυτά τους μαθαίνουν στην ΣΣΕ,τα πουλάκια μου,η ιεραρχία είναι το πάν.Φ και Κ είναι η σωστή διοίκηση.Καλύτερα να εμπνέεις φόβο παρά σεβασμό. Τι μπορείς να τους κάνεις;Την τελευταία βδομάδα γράψε τους κανονικά. Κάνε αυτό...Νάι, πές και εξαφανίσου σε κανα ΚΨΜ.Την τελευταία μέρα,όταν σε ξεσκίσουν,τρέχα με τα κουρέλια απο γραφείο σε γραφείο και πέτα την θεική ατάκα: "Κε. Υπ/λγε,θέλετε να σκίσετε και σείς κανένα κομμάτακι;" ή "Θέλετε κανένα κουμπί για σουβενίρ;". Κλασικά θα ωρύονται, οτι ντροπιάζεις την στολή κλπ,εσύ όμως θα ξέρεις οτι τους την έσπασες και είχες τον τελευταίο λόγο. 299ΛΕΛΕ
parsifal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Καλά πήγε η άσκηση μπορώ να πω. Μου έμεινε ένα μικρό βηχαλάκι ως κατάλοιπο από το τελευταίο βράδυ στο σκηνάκι, αλλά με λίγα ζεστά θα το φέρω σε σειρά. Κατά τ' άλλα, άπειρο γέλιο μαζί με τους υπόλοιπους επίστρατους, γνωρίσαμε κόσμο (και πολλούς υπερμαλάκες μαζί, όπως πάντα)...
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Απο σήμερα σε άδεια.19ΚΣ και το αδειόχαρτο λέει πάνω 22 μέρες άδεια. Δε προλαβαίνω να πάρω τις 2 έξτρα μέρες λέμε Λεώ μια μέρα πριν απολυθώ να κόψω την άδεια και να πάω στον λόχο να χαιρετήσω τα φιλαράκια,να κάνουμε λίγο χαβαλέ και να φορέσω για τελευταία μέρα τα χακί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.