klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έστω φεβρουάριο... Απο τη στιγμή που απολύθηκα διέγραψα οτιδήποτε στρατιωτικό απο τη μνήμη Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. Οπότε είναι όπως το φαντάζομαι.. 18 η αναρρωτική και απο κεί και πέρα στην κρίση του εκάστοτε διοικητή τι θα "γράψει". Αυτό αφορά τον διοικητή της μονάδας απόλυσης σου ή τον διοικητή στη μονάδα που ήσουν οταν πήγες για εγχείρηση;
Ather Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Όσο καιρό ήταν στο νοσοκομείο δε χρεώνεται καμία μέρα. Αν ξεπεράσει τις 18 (μιλάμε για οπλίτες γιατί για ΔΕΑ ισχύουν άλλα) τότε αρχίζουν να του αφαιρούνται από τις κανονικές. Αν ξεπεράσει και τις κανονικές τότε κανονικά τις υπηρετεί παραπάνω. Οι άδεις γράφονται πάντα το χρόνο που τις παίρνεις, συνεπώς από τη μονάδα που έφυγες όταν πήγες για εγχείριση. Βέβαια ο τελικός διοικητής μπορεί να σου δώσει το απολυτήριο 30 μέρες μετά αλλά να τύχει αυτές τις 30 τελευταίες ημέρες να σου τις δώσει άγραφες-τιμητικά!
ritarlir Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 emena o arabwniastikos mou einai lago ebrou. na anisixw??
ritarlir Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εμενα ο αραβωνιαστικος μου ειναι Λαγο Ευβρου. να ανησυχω????
deker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εμενα ο αραβωνιαστικος μου ειναι Λαγο Ευβρου. να ανησυχω???? Εξαρτάται τι εννοείς με την ανησυχία σου.Αν εννοείς ότι ανησυχείς μην γίνει πόλεμος και πάθει κάτι εκεί που είναι, μάλλον όχι. Αν ανησυχείς για την αγγαρεία που θα πέσει, τότε δικαίως θα ανησυχείς :-D:-D
NiTroGen Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός 302 Υλικοπόλεμος. Μόλις μου ανακοινώθηκε η (δεύτερη) μετάθεσή μου για 41 ΜΕ (Αλεξανδρούπολη). Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για αυτή τη μονάδα; Ευχαριστώ!
imr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ταπεινός 302 Υλικοπόλεμος. Μόλις μου ανακοινώθηκε η (δεύτερη) μετάθεσή μου για 41 ΜΕ (Αλεξανδρούπολη). Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για αυτή τη μονάδα; Ευχαριστώ! ΜΕ Σιγουρα θα ειναι αρκετα χημειο, απλα το θεμα ειναι αν υπαρχουν αρκετα ατομα στην μοναδα
yiankap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 @ritarlir : Και να τον εμπιστεύεσαι μην ανυσυχείς για τίποτα ξενοκοιτάγματα, εκεί που είναι τα μόνα θηλυκά έχουν τέσσερα πόδια!! Μονάδα Επιστρατεύσεως ?? Μιλάμε για πολύ βύσμα ο δικός σου !!!!
HighT3ch Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Οι τελευταίοι μήνες της ζωής σου που το μόνο που σε απασχολεί είναι πότε θα φας και πότε θα κοιμηθείς. Μια σύντομη λαμακία είναι και γνωρίζεις και όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων.
Snolly Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ο λαγός είναι τεράστιος, έχει μέσα ένα σκασμό μονάδες. Μπορεί να περνάει καλά μπορεί να πήζει κι ο κ@λος του.
Snolly Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Έστω φεβρουάριο... Απο τη στιγμή που απολύθηκα διέγραψα οτιδήποτε στρατιωτικό απο τη μνήμη Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. Οπότε είναι όπως το φαντάζομαι.. 18 η αναρρωτική και απο κεί και πέρα στην κρίση του εκάστοτε διοικητή τι θα "γράψει". Αυτό αφορά τον διοικητή της μονάδας απόλυσης σου ή τον διοικητή στη μονάδα που ήσουν οταν πήγες για εγχείρηση; Λοιπόν όπως σου είπανε και πιο πάνω. 18 αναρρωτική, δεν υπηρετεί όσες έμεινε στο νοσοκομείο. Αν ο τραυματισμός προέκυψε μέσα στο στρατό δεν θα υπηρετήσει τίποτε παραπάνω. Μετά είναι στο χέρι του διοικητή τι θα γράψει. Στου πρώτου μέχρι και την ημερομηνία που του βγήκε το Φ/Π και του δεύτερου από εκεί και πέρα. Σειρούλα μου είχε σπάσει ένα παΐδι στην εκπάιδευση στην Καλαμάτα και υπηρέτησε λιγότερο από μήνα στο Διδυμότειχο που ήμουν. Όλο το άλλο αναρρωτική και σπίτι του.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παίδες, πρόβλημα. Τι κάνει κάποιος, όταν έχει "κολλήσει" σε μαύρη ταξιαρχία με ελάχιστο κόσμο από στρατιώτες, όπου δεν υπάρχει εξοδόχαρτο και κάθε μέρα ανεξαιρέτως έχει μια έως δύο υπηρεσίες (η μία ειναι σκοπέτο) συν τις (προβλεπόμενες) αγγαρείες συν τις εξτρά αγγαρείες, γιατί ο Χ στραβοξύπνησε και ο Υ δεν έχει ιδέα πως μας πάει- . Η μόνη έξοδος είναι με απογευματινό υπηρεσιακό ανάμεσα στα σκοπέτα. Τι μπορεί να κάνει ένας απλός ΣΤΡ σε αυτήν την περίπτωση; (εκτός από χαρακίρι). Και εννοώ κυρίως προς την κατεύθυνση να καλυτερεύσει η κατάσταση γενικά, όχι μόνο για πάρτι του. Υ.Γ.: Βύσμα.δεν.
yiankap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παίδες, πρόβλημα. Τι κάνει κάποιος, όταν έχει "κολλήσει" σε μαύρη ταξιαρχία με ελάχιστο κόσμο από στρατιώτες, όπου δεν υπάρχει εξοδόχαρτο και κάθε μέρα ανεξαιρέτως έχει μια έως δύο υπηρεσίες (η μία ειναι σκοπέτο) συν τις (προβλεπόμενες) αγγαρείες συν τις εξτρά αγγαρείες, γιατί ο Χ στραβοξύπνησε και ο Υ δεν έχει ιδέα πως μας πάει- . Η μόνη έξοδος είναι με απογευματινό υπηρεσιακό ανάμεσα στα σκοπέτα. Τι μπορεί να κάνει ένας απλός ΣΤΡ σε αυτήν την περίπτωση; (εκτός από χαρακίρι). Και εννοώ κυρίως προς την κατεύθυνση να καλυτερεύσει η κατάσταση γενικά, όχι μόνο για πάρτι του. Υ.Γ.: Βύσμα.δεν. Αν βύσμα δεν ... Τότε ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!Εμείς τι να πούμε που και 18μηνο κάναμε και χάλια μας πήγαινε (έχω μείνει και 21 μέσα) και η λέξη υπηρεσιακό ήταν άγνωστη καθώς δεν είχε εφευρεθεί ακόμα αυτή η πατέντα ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.