Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Όχι δεν είναι . Πρέπει να την κόψεις πριν παρουσιαστεί η προηγούμενη σειρά. Αν έχει ήδη παρουσιαστεί του Μαΐου, τότε δεν πρόλαβες και θεωρητικώς αν τη διακόψεις τώρα θα πας τον Νοέμβριο. Ακόμα και αν δεν προλάβεις όμως, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αίτηση για να σε πάρουν τον Αύγουστο στο ίδιο χαρτί που κάνεις για τη διακοπή της αναβολής. Έχεις κάποιες καλές (ίσως και πολύ καλές) ελπίδες, αλλά δεν είναι να το καθυστερείς και πολύ. Εγώ αυτό έκανα πάντως. Πήγα 2-3 μέρες αφότου είχε παρουσιαστεί η σειρά του Νοεμβρίου και έκανα αίτηση για Φεβρουάριο (κανονικά ήμουν για Μάιο).
asteras8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου... ίσως προλάβω λοιπόν αν σκεφτείς οτι μπήκαν 5-7 Μαίου..να σαι καλά
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κυρίως τα έγραψα γιατί εγώ όταν πήγα έπεσα πάνω σ' ένα πλάσμα που ήθελε να αποκαλείται άνθρωπος και επειδή βαριόταν τη ζωή του δε μου εξήγησε τίποτα και ενώ τον είχα ενημερώσει ότι θα χάσω όλη την επόμενη χρονιά ( = 1 ολόκληρο χρόνο από τη ζωή μου) αν δεν παρουσιαστώ Φεβρουάριο, αυτός επέμενε ότι δε γίνεται τίποτα και τώρα πια έπρεπε να πάω Μάιο. Όταν συνειδητοποίησα ότι με την αίτηση (για την οποία ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ όπως διαπίστωσα στην επόμενη επίσκεψή μου) ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα με πάρουν Φεβρουάριο, μου ήρθε να τον πλακώσω στα μπουνίδια. Επειδή λοιπόν στο στρατό συναντάς πολλούς που είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ #^%&*!@ καλό είναι να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας. Κακία χωρίς λόγο ρε να πάρει. Έλεος...
mynam3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πήρα μετάθεση μετά από 5,5 μήνες στο 642 ΜΚ ΤΠ Προβατώνα Έβρου σε αυτό το τάγμα. Μπαίνω την Παρασκευή. Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι στο Γουδί Αττικής.
mynam3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Από θέματα υπηρεσιών πως πάει ; Είναι προβλεπέ ; Κάποιες πληροφορίες . Το οτιδήποτε . .
Fan Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Υπάρχει ήδη τόπικ που είναι για να λένε τον πόνο τους και τις απορίες τους οι φαντάροι
deker Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ήταν το ξαδερφάκι μου στο ΔΥΒ στο Γουδί.Βυσματοστρατόπεδο είναι απ' ότι μου έχει πει.Κάθε μέρα θα βλέπεις τους γιους αντιστράτηγων, συνταγματάρχηδων κλπ κλπ να φεύγουν από τις 9 το πρωί και δεν θα φοράνε καθόλου στρατιωτικά.Αλλά από υπηρεσίες από ότι ξέρω, τον ξάδερφό μου τον πήγαινε πολύ καλά.1 - 1 θα σε πηγαίνει και πολλές φορές και 2 έξω.Εννοείται ασκήσεις κλπ κλπ δεν πρόκειται να δεις, και απο τη στιγμή που θα τελειώσει η πρωϊνή αναφορά θα είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις.Λογικά επειδή θα υπάρχουν πολλά αστέρια μαζεμένα, υποθέτω ότι θα πρέπει να είσαι αρκετά προβλεπόμενος ως προς την εμφάνισή σου τουλάχιστον. Αυτά...ελπίζω να βοήθησα.
gatoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δεν είναι και ότι καλύτερο να πας σε βυσματοστρατόπεδο ειδικά με παιδιά στρατηγών..γιατι θα χώνουν εσένα αν δεν έχεις αντίστοιχο βύσμα,τι διάολο δεν έχει σκοπιές-αγγαρείες το στρατόπεδο? κάποιος πρέπει να τις κάνει.1-1 και είναι βυσματικό?? τώρα θα πω μία κακία...1-1 και είναι καλά?? με το καλό να πας και ακόμα καλύτερα να περάσεις.
acomaedo Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δεν είναι και ότι καλύτερο να πας σε βυσματοστρατόπεδο ειδικά με παιδιά στρατηγών..γιατι θα χώνουν εσένα αν δεν έχεις αντίστοιχο βύσμα,τι διάολο δεν έχει σκοπιές-αγγαρείες το στρατόπεδο? κάποιος πρέπει να τις κάνει.1-1 και είναι βυσματικό??τώρα θα πω μία κακία...1-1 και είναι καλά?? με το καλό να πας και ακόμα καλύτερα να περάσεις. 1-1 είναι καλά???? Εκτός από μονάδες στον Έβρο που λόγω επάνδρωσης είναι 1-3,1-4 και μονάδες τεθωρακισμένων όπου το 1-6 δεν είναι παράλογο, οπουδήποτε αλλού το 1-1 μέχρι και το 3-1 ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείτε καλό...
mynam3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Στον Έβρο με πήγαινε 5 μέσα 1 έξω και αυτό τώρα που βάλαμε σειρά, πριν αφήστε το το πόσο γιατί είναι πονεμένη ιστορία. Πως θα παρουσιαστώ; Με στολή εξόδου ή με πολιτικά;
mynam3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ωραίος . Γνωρίζει κανείς που ακριβώς είναι και πως θα πάω; Μετρό;
deker Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αν κατέβεις στη στάση του μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και πάρεις το λεωφορείο 622, το τέρμα του είναι ακριβώς έξω από το στρατόπεδο (φυσικά θα πάρεις την κατεύθυνση που πάει για Γουδί, έτσι; )
witty Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει το σώμα της στρατονομίας και θα ήθελα κάποια πληροφόρηση ή που μπορώ να βρω σχετικά πληροφορίες 1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα? 2. Ποια τα μειονεκτήματα? 3. Ποιες είναι οι προυποθέσεις για να επιλεγεί κάποιος? (Ύψος, ηλικία, Ι1 ή Ι2 κτλ) 4. Μετά την εκπαίδευση στην Καρδίτσα, ποιοι είναι οι πιθανοί προορισμοί για παραμεθόριο για αυτό το σώμα? 5. Σε ποιες περιοχές έχει κέντρα πέρα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη? 6. Ισχύει ότι αν μένεις Αθήνα, τους τελευταίους μήνες της θητείας σου του κάνεις εκει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.