Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα οδηγος δεν γινεσαι με τιποτα... σιτιστης παιζει πολυ.

σπαρτη καλουτσικα ειναι. δεν ξερω αν αλλαξε ο περσινος ταξιαρχος γιατι ηταν λιγο απαλευτος (τα ηθελε ολα προβλεπομενα)

μην ξενερωσεις με την ανηφορα μολις φτασεις στην πυλη!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ρε λέουρα Mika, δίνεις και οδηγίες! Χαχα!

Όντως, οδηγός δεν γίνεται λόγω μυωπίας. Τώρα, τι άλλες ειδικότητες παίζουν στο Εφοδιασμού - Μεταφορών δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως, το μόνο που θα κάνετε στο Σώμα σου είναι να μεταφέρετε πράγματα (κοτόπουλο-άλευρα κλπ), οπότε μην ανησυχείς.

Δημοσ.

Ρε παιδιά... Έκατσα και διάβασα από περιέργεια μερικά posts σχετικά με το θέμα και ομολογώ ότι έπαθα την πλάκα μου. Τι πανικός είναι αυτός; Δεν παθαίνει τίποτα κανείς... Κι όλα αυτά τα υποτιθέμενα "απαραίτητα"... Το 87 παρουσιάστηκα τεθωρακισμένα - Αυλώνα και νόμιζα ότι είχε έρθει το τέλος του κόσμου. Αποχαιρετούσα γνωστούς και κούναγαν - οι μ.... - το κεφάλι. Όλοι έλεγαν το μακρύ τους και το κοντό τους. Τι έγινε τελικά; Μια χαρά πέρασα - σπαστικά υπήρξαν, όπως άλλωστε και στην καθημερινή μας ζωή... Ούτε καψόνια ούτε τίποτα άλλο. Ένα βράδυ μόνο σε μια απομονωμένη σκοπιά, κάτι μ.... τριγύρναγαν και βγάζαν κάτι - υποτιθέμενες - κραυγές. Επειδή είχα ενημερωθεί για το σπορ που ασκούσε μια παρέα παλιών με μπούκλες, έκανα ότι οπλίζω το g3 (έκανα ότι το οπλίζω, πώς να το όπλιζα αφού οι γεμιστήρες είναι γαζωμένοι), Τα φαντάσματα άκουσαν το μεταλλικό ήχο, μάζεψαν τις απολυόμενες μπούκλες τους και κατρακύλισαν προς το στρατόπεδο...

Το μυστικό είναι να διακρίνεις με ποιους μπορείς να κάνεις παρέα για να μιλάς όποτε το έχεις ανάγκη...

Και το σημαντικότερο, να μην ξεχνάς ότι η ελευθερία είναι εσωτερική υπόθεση και δε μπορεί να στη στερήσει κανείς, όσο άγριο και βάρβαρο μάτι κι αν έχει... Αυτοί που αγριεύουν - εννοώ αξιωματικοί - στο στρατό, συνήθως έχουν μια προβληματάρα να!!! Το πιο πιθανό στο σπίτι να τρώνε γκάζια από τη συμβία και μετά το παίζουν ηγέτες στα φανταράκια...

Θάρρος λοιπόν και καλή θητεία!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

( Όλα αυτά τα λουκέτα πάλι, τι είναι; Κανείς απ' ό,τι θυμάμαι δεν κλείδωνε τα άρβυλα. Κλοπές γίνονταν αλλά όχι και άρβυλα... )

Δημοσ.

helloooz παίδες!!! θα σας χάσω ( ; ) για ένα χρόνο.. τρίτη και 13 μαίου παρουσιάζομαι πολεμικό ναυτικό. 1-2 απορίες από μένα για όσους ξέρουν να μου απαντήσουν..

1ον. τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου;(πέρα από μωρομάντηλα!! :P )

2ον. τι παίζει με τα κινητά και τους φορτιστές; μου είπαν ότι θα έχω χοντρό πρόβλημα στο κέντρο εκπαίδευσης.

3ον. ποσο διαρκεί η εκπαίδευση; πότε θα ορκιστούμε και πόση άδεια παίρνει μετά το ναυτικό;

4ον. τι γνώμη έχετε για κύθηρα ναυτικό;

Δημοσ.

Kυθηρα από 10 μέσα 20 έξω τώρα τους παίζει 15 μέσα 10 έξω οπότε διαλέγεις και παίρνεις. έχω ένα φιλαράκι τώρα εκεί και έχει ξενερώσει!

Δημοσ.

χαχαχα! ε ναι, αν απο 20 έξω τώρα είναι το αντίστροφο, λογικό να ξενερώσει. γενικά τι φάση είναι, σου έχει πει; έχω σπίτι στα κύθηρα. αν δηλώσω κάτοικος κυθήρων θα μπορώ να κοιμάμαι σπίτι μου; οι άδειες θα είναι οι ίδιες με τους υπόλοιπους ή θα πάρω τα @@ μου; από εξόδους τι λέει; :-)

Δημοσ.
helloooz παίδες!!! θα σας χάσω ( ; ) για ένα χρόνο.. τρίτη και 13 μαίου παρουσιάζομαι πολεμικό ναυτικό. 1-2 απορίες από μένα για όσους ξέρουν να μου απαντήσουν..

1ον. τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου;(πέρα από μωρομάντηλα!! :P )

2ον. τι παίζει με τα κινητά και τους φορτιστές; μου είπαν ότι θα έχω χοντρό πρόβλημα στο κέντρο εκπαίδευσης.

3ον. ποσο διαρκεί η εκπαίδευση; πότε θα ορκιστούμε και πόση άδεια παίρνει μετά το ναυτικό;

4ον. τι γνώμη έχετε για κύθηρα ναυτικό;

1. παρε παντοφλες, δε θες να πατησεις ξυπολητος κατω..

2. ειναι πολυ χοντρο το προβλημα, προσπαθησε να πιασεις φιλιες με το Κ.Ψ.Μ. εκει θα φορτιζεις τα κινητα σου (τις αλλες πριζες τις εχουν κλεισει)

3. 17 μερες η "ασκηση" και η αδεια ειναι αναλογα με τον τυπα που θα ερθει. Απο 10 ως 17 μερες..

4. προσπαθησε να πας Σαλαμινα αν μενεις Αθηνα. αυτα..

Και να φανταστεις οτι δεν εχω παει Ναυτικο. απο φιλους τα ξερω :P

Δημοσ.
στη σκοπια αυτη αυτοκτονησε ενας φανταρος πριν 3-4 χρονια.. μηπως και αυτο ξεχαστηκε?

μηπως δεν ακουσατε τι εγινε στην χιο πριν λιγες μερες?

μηπως ξερετε ποσα ατομα εχοθυν χασει τη ζωη τους με περιεργο τροπο πανω στον εβρο?

μηπως ξερετε ποσα ατομα με ψυχολογικα προβληματα η μη εχουν αυτοτονησει εν ωρα σκοπιας?

μαλλον δεν ξερετε οτι το στρατοπεδο του τατοιου εχει το μεγαλυτερο νουμερο αυτοκτονιων στην ελλαδα

μαλλον καποιοι απο εδω ηταν βυσματα και απο το γραφειακι οπου καθοντουσαν γελαγαν με τιςε ιστοριες αυτες...

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥ; Διαβάστε το post μου στη σελίδα 65. Κι εγώ εκεί παρουσιάστηκα κι εγώ τις ίδιες βλακείες άκουσα περί στοιχειών και λοιπών ηλιθιοτήτων κι εγώ πήγα στη σκοπιά του ασπρούλη κι εγώ ξέρετε -τότε- δεν ήμουν και κανένα άτομο τύπου rambo αλλά... δε με φάγανε. Τρόμαξα λίγο, αλλά τους τρόμαξα κι εγώ λίγο. Φϋγανε σα χε.... που λένε στο χωριό μου. Φοβηθήκανε πως θα μείνουν για πάντα φαντάσματα...

Ξαναλέω αυτό που έχω ήδη πει. Δεν έχει νόημα η ανησυχία. Ένα κύμα είναι, έρχεται, περνά και φεύγει...

Καλή θητεία σε όσους παρουσιάζονται και ΚΥΡΙΩΣ μην ακούτε κανένα. Πολλοί καμαρώνουν ότι μόνο αυτοί ζοριστήκανε στο στρατό, ότι άντεξαν τα χίλια μύρια καψόνια κτλ κτλ κτλ. Ελλειμματικά ανθρωπάκια είναι που πάνε στρατό και αποκτά ουσία και νόημα η ζωή τους. Για να μην πω κοκκορόμυαλοι...

Δημοσ.

kallair ξανα σκέψου το για νησί ειδικά τώρα με τον πα***τσο στην ΝΔΑ.ασε που τα κύθηρα έχουν αποσπάσεις στιν Κρήτη.

τα κινητά απαγορεύονται στον Πόρο και μόνο στην εκκλησία και στο ιατρείο ή σε καμιά ειδική θέση μπορείς να τα φωρτίζεις.στο ΚΕΠΑΛ ειναι κομπλέ.αυτα για την δική μου σειρά..07Β

για την άδεια αναλόγως..η 07Γ πήρε 15 , η 07Δ πήρε 7 μέρες.συνήθως δίνανε 13 μέρες,αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

και τέλος κοίτα να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται...ένας χρόνος αραλίκι...

Δημοσ.
:) τις αποσπάσεις στην κρήτη δεν τις φοβάμαι.. έχω τα μέσα να μείνω κύθηρα. γεινκά με τις άδειες και τι γίνεται αν δηλώσω διαμονή στα κύθηρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Δημοσ.

καλά μην το δένεις και κόμπο ότι θα μείνεις Κύθηρα αν πας γιατί όπως είναι γνωστό εναι πολύ βυσματική μονάδα και δεν θα είσαι ο μόνος που θα έχει βύσμα.αλλά θα τα δείς και στην πορεία μόνος σου..

πάρε ένα τηλ εκεί να μάθεις πως παίζουν,ειδικά αν το σηκώσει κανένας ναύτης θα τα πέιτε και πιο άνετα.

Δημοσ.

παιδιά επειδή και εμένα έρχεται η σειρά μου μήπως ξέρει κανείς κάθε πότε μπαίνεις (ποιους μήνες) αεροπορία και σε πόσο διάστημα πριν πρέπει να κόψεις την αναβολή?

Δημοσ.
παιδιά επειδή και εμένα έρχεται η σειρά μου μήπως ξέρει κανείς κάθε πότε μπαίνεις (ποιους μήνες) αεροπορία και σε πόσο διάστημα πριν πρέπει να κόψεις την αναβολή?

η αεροπορια παίρνει τον ίδιο καιρο με ναυτικό και στρατό,πιο συγκεκριμένα φεβρουάριο-μάιο-αύγουστο-νοέμβριο.

Δημοσ.

σ'ευχαριστώ πολύ γατούλη...σχετικά με τη αναβολή ξέρετε αν έχει σημασία πότε θα τη σταματήσεις?κάτι παιδιά μου είπαν ότι θέλει καιρό μπορεί μήνες πριν για να σε πάρουνε πχ για τον Αύγουστο έπρεπε είδη να την είχα κόψει ....ραδιο αρβύλα είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...