Finn Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Βυσματικά και να θέλω δε προλαβαίνω.Έχουν βγει οι μεταθέσεις εδώ και 2-3 μέρες και απλά τις περιμένουμε στις μονάδες.Πω θα ξενερώσω αν δεν είναι καλά. 5 μήνες ζωάρα στον Έβρο και το υπόλοιπο χώσιμο?
Cue Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Eμένα δεν μου είχε έρθει και έτσι πήγα και το πήρα μόνος μου από το α.τ. , 547 Τ.Πεζικού στο Ρέθυμνο 13/5 παρουσιάζομαι κανείς άλλος για εκεί; Κάνας παλιός ξέρει τι λέει σαν μονάδα; Τι να παίζει...Γ ΤΠ είναι. Ντάξει σα νέος δε νομίζω ότι σου κάνει διαφορά, βέβαια μέχρι την προηγούμενη σειρά δεν έβγαινες εξοδούχος πριν τις 1800 αντί για 1500 όταν δεν έχει απογευματινή, αλλά ντάξει. Τα ίδια πάνω κάτω με τα άλλα κέντρα. Το θέμα είναι σαν "παλιός" μη γυρίσεις γιατί είναι γάματα το Τάγμα. 299 ΔΝΕΑΣ σου μιλάει που από 30 Οκτωβρίου έχω φάει 3 εμπλοκές. Εσένα το ίδιο που θα σου κάνει πάντως.
acomaedo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Χαχα, σε ποια μονάδα είσαι στην Λήμνο ρε συ slygeo87; Εγώ απολύομαι 7/5 και ήμουν στον Κάσπακα μέχρι τον Νοέμβριο! Μηχανικό. Tί λόχο/διμοιρία στο ΚΕΜΧ ρε σειρά?
Lemuria Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ΤΙ Ι ΑΝΗΚΩ???? HELP.... Ειμαι 26 ετων.. και περιμενω το χαρτι μου αυτες τις μερες για υγειονομικο... Ωστοσο εχω το εξης προβλημα υγειας.... Γεννηθηκα με μια ανωμαλια στο dna μου που με αναγκαζει για ολη μου τη ζωη να παιρνω ορμονες με ενδομυικη ενεση καθε 20 μερες.... και επιπλεον εχω ανισοσκελια στα ποδια 4.5 ποντους.. εχω χειρουργηθει στα 9 για να καλυψω την τοτε διαφορα που ηταν 7 ποντοι.... Την υπερκαλυψα τοτε παιρνοντας 9 αλλα τωρα υπολειπομαι 4.5 ... Λογω βλεσσοτητας στο γονατο τα 2 ποδια δεν ειανι παραλληλα και γι αυτο στα 16 μου χρονια ξαναχειρουργηθηκα και τοποθετηθηκε λαμα που συγκρατησε τα οστα σε νεα θεση. Οποτε εχω μεγαλο κινδυνο λογω της ανισοσκελιας που υφισταται να παθω αντιρροπιστικη σκολιωση ενω Εiμαι υποχρεωμενος να φερω ειδικο πατο που καλυπτει τη διαφορα των 2 ποδιων μεσα στο παππουτσι.. Θεωρω οτι ειναι λογοι απαλλαγης Ι5 ορθοπαιδικο. Θελω να με ενημερωσετε ως προς το τι πρεπει να κανω απο τη στιγμη που θα ερθει το χαρτι για να παρουσιααστω..και τι εγγραφα να ποροσκομισω γι αυτες τις παθησεις... ΥΓ...Να προσθεχω οτι πρακτικα....κουραζομαι με την ορθοστασια μετα τα 10 λεπτα γι αυτο αναγκαζομαι να δουλευω στο ιατρειο μου καθιστος...συνεχεια....δεν μπορω να τρεξω...2 λπετα μετα καιγεται ολη ηποδοκνημικη...και ο ιατρος μου ου ειχε πει να μην την ζοριζω και να μην αθλουμαι ..αν θελω μονο ποδηλατο ... Τελος δεν μπορω να φορεω οποιοσηποτε αλλο παππουτσι πλην αθλητικου η δερματινου μαλακου...μιας και εχει να μπει και ενας πατος μεσα με υψος 4-4.5 ποντους Οποιος γνωριζει ας απαντησει...σας ευχαριστω...
=-sp00ker-= Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ΤΙ Ι ΑΝΗΚΩ???? HELP.... Ειμαι 26 ετων.. και περιμενω το χαρτι μου αυτες τις μερες για υγειονομικο... Ωστοσο εχω το εξης προβλημα υγειας.... Γεννηθηκα με μια ανωμαλια στο dna μου που με αναγκαζει για ολη μου τη ζωη να παιρνω ορμονες με ενδομυικη ενεση καθε 20 μερες.... και επιπλεον εχω ανισοσκελια στα ποδια 4.5 ποντους.. εχω χειρουργηθει στα 9 για να καλυψω την τοτε διαφορα που ηταν 7 ποντοι.... Την υπερκαλυψα τοτε παιρνοντας 9 αλλα τωρα υπολειπομαι 4.5 ... Λογω βλεσσοτητας στο γονατο τα 2 ποδια δεν ειανι παραλληλα και γι αυτο στα 16 μου χρονια ξαναχειρουργηθηκα και τοποθετηθηκε λαμα που συγκρατησε τα οστα σε νεα θεση. Οποτε εχω μεγαλο κινδυνο λογω της ανισοσκελιας που υφισταται να παθω αντιρροπιστικη σκολιωση ενω Εiμαι υποχρεωμενος να φερω ειδικο πατο που καλυπτει τη διαφορα των 2 ποδιων μεσα στο παππουτσι.. Θεωρω οτι ειναι λογοι απαλλαγης Ι5 ορθοπαιδικο. Θελω να με ενημερωσετε ως προς το τι πρεπει να κανω απο τη στιγμη που θα ερθει το χαρτι για να παρουσιααστω..και τι εγγραφα να ποροσκομισω γι αυτες τις παθησεις... ΥΓ...Να προσθεχω οτι πρακτικα....κουραζομαι με την ορθοστασια μετα τα 10 λεπτα γι αυτο αναγκαζομαι να δουλευω στο ιατρειο μου καθιστος...συνεχεια....δεν μπορω να τρεξω...2 λπετα μετα καιγεται ολη ηποδοκνημικη...και ο ιατρος μου ου ειχε πει να μην την ζοριζω και να μην αθλουμαι ..αν θελω μονο ποδηλατο ... Τελος δεν μπορω να φορεω οποιοσηποτε αλλο παππουτσι πλην αθλητικου η δερματινου μαλακου...μιας και εχει να μπει και ενας πατος μεσα με υψος 4-4.5 ποντους Οποιος γνωριζει ας απαντησει...σας ευχαριστω... κοίτα δεν είμαι γιατρός στο 401 αλλά κρίνοντας από αυτά που έχω δει το Ι5ορθοπαιδικό θα το πάρεις. Τώρα φαντάζομαι αν θες να υπηρετήσεις θα σου δώσουν Ι4 και θα είσαι ελεύθερος υπηρεσίων για όλη σου τη θητεία.
Lemuria Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 κοίτα δεν είμαι γιατρός στο 401 αλλά κρίνοντας από αυτά που έχω δει το Ι5ορθοπαιδικό θα το πάρεις. Τώρα φαντάζομαι αν θες να υπηρετήσεις θα σου δώσουν Ι4 και θα είσαι ελεύθερος υπηρεσίων για όλη σου τη θητεία. Επειδη ισως ολα αυτα που γραφω να μην απολυτως κατανοητα..πρακτικα.. Το αριστερο ποδι εχει μια λαμα σχηματος π και ειναι 4.5 ποντους μικροετρο απο το δεξι ενω το γονατο εχει μια μικτη κλιση με αποτελεσμα οταν καθομαι προσοχη ..οι αστραγαλοι να μηνα κουμπανε μεταξυ τους... Στην καθημερινη μου ζωη δεν ειναι και πολυ τραγικα τα πραγματα ..δηλαδη Ι4 ειναι 100% οτι θα μπω αν υπηρετησω ωστοσο αν μπορω να αποφυγω το να υπηρετησω θελω να το ξερω..
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Επειδη ισως ολα αυτα που γραφω να μην απολυτως κατανοητα..πρακτικα.. Το αριστερο ποδι εχει μια λαμα σχηματος π και ειναι 4.5 ποντους μικροετρο απο το δεξι ενω το γονατο εχει μια μικτη κλιση με αποτελεσμα οταν καθομαι προσοχη ..οι αστραγαλοι να μηνα κουμπανε μεταξυ τους... Στην καθημερινη μου ζωη δεν ειναι και πολυ τραγικα τα πραγματα ..δηλαδη Ι4 ειναι 100% οτι θα μπω αν υπηρετησω ωστοσο αν μπορω να αποφυγω το να υπηρετησω θελω να το ξερω.. Κοίτα έτσι όπως το καταλαβαίνω δεν νομίζω να υπηρετήσεις. Αλλά με τον ΕΣ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Χαχα, σε ποια μονάδα είσαι στην Λήμνο ρε συ slygeo87; Εγώ απολύομαι 7/5 και ήμουν στον Κάσπακα μέχρι τον Νοέμβριο! Μηχανικό. lol???? 88 ΛΜΧ?Ποιός είσαι ρε κ***ψαρο;;;
wgibson Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μικρες στρατιωτικες αποριες απο 302 σειρα 1)οσο αφορα την σωματικη ερευνα οπλιτη ποιος μπορει να την κανει π.χ για να διαπιστωσει εαν εχω κινητο στη σκοπια , η στρατονομια ή καποιος ανωτερος μου ??? 2)μπορει ο αξιωματικος πυλης να ερευνα (μεχρι καιι τις ρεζερβες) καθε αμαξι οπλιτη που μπαινει και βγαινει ? 3)μπορεις να χασεις τα ΤΑΠ σου ή καποια τιμητικη σου? πχ να μετατεθεις μετα απο δυο μηνες στην παραμεθοριο και δεν εχεις προλαβει να τα παρεις(τα 4 ταπ)? 4)και κατι ασχετο κ αστειο ισχυει ο φανταρικος μυθος με τον φανταρου που στους ολυμπιακους του 2004 πηδηξε τουριστρια στη σκοπια με το οπλο χιαστι κσι εφαγε 10φ για τη σκοπια και 10μερες τιμητικη που δεν αφησε το οπλο? ευχαριστω συγγνωμη αν κουρασα...
Houston Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 4)και κατι ασχετο κ αστειο ισχυει ο φανταρικος μυθος με τον φανταρου που στους ολυμπιακους του 2004 πηδηξε τουριστρια στη σκοπια με το οπλο χιαστι κσι εφαγε 10φ για τη σκοπια και 10μερες τιμητικη που δεν αφησε το οπλο? ελα, δεν έφαγα 10φ για την σκοπιά αλλά που την πήδηξα αστα, μη μου τα θυμίζεις
=-sp00ker-= Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 μικρες στρατιωτικες αποριες απο 302 σειρα 1)οσο αφορα την σωματικη ερευνα οπλιτη ποιος μπορει να την κανει π.χ για να διαπιστωσει εαν εχω κινητο στη σκοπια , η στρατονομια ή καποιος ανωτερος μου ??? 2)μπορει ο αξιωματικος πυλης να ερευνα (μεχρι καιι τις ρεζερβες) καθε αμαξι οπλιτη που μπαινει και βγαινει ? 3)μπορεις να χασεις τα ΤΑΠ σου ή καποια τιμητικη σου? πχ να μετατεθεις μετα απο δυο μηνες στην παραμεθοριο και δεν εχεις προλαβει να τα παρεις(τα 4 ταπ)? 4)και κατι ασχετο κ αστειο ισχυει ο φανταρικος μυθος με τον φανταρου που στους ολυμπιακους του 2004 πηδηξε τουριστρια στη σκοπια με το οπλο χιαστι κσι εφαγε 10φ για τη σκοπια και 10μερες τιμητικη που δεν αφησε το οπλο? ευχαριστω συγγνωμη αν κουρασα... πρώτον είσαι πολύ πουστόνεο κρίνοντας από τις ερωτήσεις σου. Σωματική έρευνα στη σκοπιά δεν έχει δικαίωμα να σου κάνει κανένας. Προσωπικά αν με πλησιάζε κάποιος και δυστηχώς δεν το κανε κανένας θα του έσπαγα τη μούρη με το όπλο. ο αξιωματικός πύλης και ο ΑΜ έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο σε όλο το αμάξι σου. τα ΤΑΠ δεν χάνονται .Οι τιμητικές ναι. όσο για το 4 . I am sick of that crap.
Ather Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 πρώτον είσαι πολύ πουστόνεο κρίνοντας από τις ερωτήσεις σου. Σωματική έρευνα στη σκοπιά δεν έχει δικαίωμα να σου κάνει κανένας. Προσωπικά αν με πλησιάζε κάποιος και δυστηχώς δεν το κανε κανένας θα του έσπαγα τη μούρη με το όπλο. ο αξιωματικός πύλης και ο ΑΜ έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο σε όλο το αμάξι σου. τα ΤΑΠ δεν χάνονται .Οι τιμητικές ναι. όσο για το 4 . I am sick of that crap. Έλεγχο για τη σωστή εμφάνιση και την υπηρεσία έχει δικαίωμα να σου κάνει αυτός που εκτελεί την "έφοδο", οπότε μπορεί να ελέγξει αν έχεις κινητό επάνω σου κλπ. Νομίζεις όμως ότι ο κάθε αξιωματικός πύλη είναι διεστραμένος και έχει την άνεση για να ψάχνει όλα τα αμάξια και το τι έχει μέσα; Από την άλλη σε κάποια φάση μας έφεραν ξαφνικά εκπαιδευμένα σκυλιά όταν ήμουν σε ένα στρδο για να ψάξουν για ναρκωτικά, εξαιτίας παλιού περιστατικού. Όσο για το ξύλο και αυτά που λένε πολλοί τα είδα και στην πράξη, σε αυστηρούς διοικητές όλοι σούζα είναι και δεν τολμάει να πει κανείς τίποτα, σε πιο χαλαρούς λένε διάφορα αλλά και αυτά από "πίσω". Σκέψου μόνος σου πόσες αυτοκτονίες έχουν γίνει με το υπηρεσιακό όπλο και πόσες δολοφονίες στελεχών από οπλίτες για να καταλάβεις το πόσο "εύκολο" είναι να καμφθεί η ψυχολογικός φόβος της ιεραρχίας και να το παίξεις νταής.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 πρώτον είσαι πολύ πουστόνεο κρίνοντας από τις ερωτήσεις σου[...] Προσωπικά αν με πλησιάζε κάποιος και δυστηχώς δεν το κανε κανένας θα του έσπαγα τη μούρη με το όπλο. [...] όσο για το 4 . I am sick of that crap. Όπως καταλαβαίνεις φίλε που έκανες τις ερωτήσεις, αν είσαι νέος και πέσεις πάνω σε έναν τέτοιο παλιό σαν το sp00ker, με τόση τεστοστερόνη και μαγκιά, θα έχεις να λες πολλές ιστορίες στα εγγόνια σου.
pmandd Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 πρώτον είσαι πολύ πουστόνεο ... τα ΤΑΠ δεν χάνονται .Οι τιμητικές ναι. Από τη μία το παίζεις παλαιός, από την άλλη τα λες και λάθος (μάλλον και συ ανήκεις στις ψαρούκλες). Οι ΤΑΠ χάνονται και παραχάνονται, αν δεν προσέξεις και δεν τις έχεις πάρει μέχρι τη 2η μετάθεση.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Τα ΤΑΠ δεν χανονται... αντε 14 και σημερα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.