Lemuria Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 μπενει κανεις το μαιο???? Εγω μπαινω Μαιο αλλα δνε εχει ερθει ακομη τπτ
Mika Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 νωρις ειναι , θα ερθει το κολοχαρτο, δυστυχως δεν σε ξεχνανε!
gatoulis Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ολοι οι Φαληριωτες στο Αβερωφ και στο Βελος πηγανε? που να τρέχεις τώρα...το κακό έχουν αρχίσει και έρχονται και απο άλλες περιοχές και μας τρώνε και τις θέσεις... Lemuria αρχές Μαίου να το περιμένεις το χαρτί.
Nitrous18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 περασα απο την αστυνομια ετσι για περιεργεια γιατι σε 3 φιλου μου εχει ερθει και δεν ειχε ερυει το δικο μου.
Mars_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σε όσους δεν έχει έρθει το χαρτί καλό είναι να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ή με το στρατολογικό γραφείο που υπάγονται καλύτερα να μάθετε τώρα που πάτε παρά κάνα 5ήμερο πριν την μέρα που παρουσιαζόσαστε ,ξέρετε τώρα την ελληνική γραφειοκρατεία... Eμένα δεν μου είχε έρθει και έτσι πήγα και το πήρα μόνος μου από το α.τ. , 547 Τ.Πεζικού στο Ρέθυμνο 13/5 παρουσιάζομαι κανείς άλλος για εκεί; Κάνας παλιός ξέρει τι λέει σαν μονάδα;
balux13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εχει τυχει να ερθει χαρτι 3-4 μερες πριν εκει να δεις δραμα...Να κανονιζεις διακοπες και να σε παιρνουν φανταρο...sorry κ.τ.λ σου λενε..εγινε μπερδεμα... Ρωτα απο μονος σου μην παθεις κανα καρδιακο
slygeo87 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Όσοι είναι να μπουν καλύτερα να πάρουν απαλλαγή. Υπάρχει κανείς στη Λήμνο απο 'δω;
HaPagan Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Χαχα, σε ποια μονάδα είσαι στην Λήμνο ρε συ slygeo87; Εγώ απολύομαι 7/5 και ήμουν στον Κάσπακα μέχρι τον Νοέμβριο! Μηχανικό.
Finn Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα στο Γ Σώμα στρατού?
Erwdios Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα στο Γ Σώμα στρατού? Μέσα στο Γ Σώμα εννοείς? Θεσσαλονίκη? Ανάλογα την ειδικότητα. Τι είσαι, Έρευνας/Πληροφορικής?
klainmaingr Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα στο Γ Σώμα στρατού? Αν σε φέρουν με απόσπαση 99% θα πάς κρήτη μιας και θέλουν άτομα για άσκηση. Κατα τα άλλα είναι ανάλογα που θα πέσεις και μα είσαι οργανικός η αποσπασμένος. Χίλιες φορές να πας σε καμιά υπομονάδα του Γ σώματος (άσσυρο) π.χ. για να μην έχεις όλα τα "κεφάλια" γύρω σου. Κατα τα άλλα.. είναι στο πλέον κεντρικό σημείο της θεσσαλονίκης και θα έχεις και καλές εξόδους αν είσαι καβαντζωμένος... Καλά είναι... αν έρχεσαι για οργανικός καλά είναι... Οι αποσπασμένοι τρώνε μόνο ψιλοήττα. Αυτά απο φίλο μου που ήταν μέχρι πρότεινος μέσα..
Finn Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Πυροβολικό είμαι και περιμένω μετάθεση μέσα στην εβδομάδα κι επειδή μερικά άτομα απ την μονάδα μου είχανε πάει στο Γ ΣΣ τον Φλεβάρη ελπίζω ότι ίσως πάω κι εγώ. Δεν έχει δλδ καμιά ιδιαίτερη εμπλοκή? Έχει εκπαίδευση? Στον Έβρο είμαι τρελά καβατζωμένος και φοβάμαι μήπως φάω ήττα όταν θα πάω κοντά στο σπίτι μου :/
klainmaingr Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Πυροβολικό είμαι και περιμένω μετάθεση μέσα στην εβδομάδα κι επειδή μερικά άτομα απ την μονάδα μου είχανε πάει στο Γ ΣΣ τον Φλεβάρη ελπίζω ότι ίσως πάω κι εγώ.Δεν έχει δλδ καμιά ιδιαίτερη εμπλοκή? Έχει εκπαίδευση? Στον Έβρο είμαι τρελά καβατζωμένος και φοβάμαι μήπως φάω ήττα όταν θα πάω κοντά στο σπίτι μου :/ Δεν έχω ιδέα.. Ο φίλος ήταν διαβιβάσεις και πέρασε καλά. Στα τελευταία άρχισαν κάτι ψιλοεμπλοκές αλλα ξέρεις φαντάζομαι οτι αυτά αλλάζουν απο ώρα σε ώρα.. Πόσο μάλλον απο μήνα σε μήνα.. Οτι και να σου πούνε το θέμα είναι που θα πέσεις. Μαυρίλα τρομερή πάντως δεν θα βρείς. Το θέμα είναι αν θα είσαι καλά η καλύτερα. Βασικά μίλησε με αυτούς που στείλανε εκεί για να σου πούν τι και πώς... Τίποτα καλύτερο απο "άνθρωπο απο μέσα"
Finn Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μίλησα σήμερα μ ένα παιδί και με είπε ότι είναι ήσυχα αλλά αυτός είναι Άσσυρο πλέον κι όχι μέσα στο κέντρο. Μου ειπε 2-1 η υπηρεσία και ότι έχει όντως κατέβει κόσμος στην Κρήτη για την άσκηση.Αλλά και πάλι δεν ήταν πολυ διαφωτιστικός.Αυτός βέβαια είναι στο ΤΥΠ.Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ΛΣ και ΠΔΒ ε?
klainmaingr Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μίλησα σήμερα μ ένα παιδί και με είπε ότι είναι ήσυχα αλλά αυτός είναι Άσσυρο πλέον κι όχι μέσα στο κέντρο. Μου ειπε 2-1 η υπηρεσία και ότι έχει όντως κατέβει κόσμος στην Κρήτη για την άσκηση.Αλλά και πάλι δεν ήταν πολυ διαφωτιστικός.Αυτός βέβαια είναι στο ΤΥΠ.Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ΛΣ και ΠΔΒ ε? Άσσυρο έχει πάει και καλύτερα.. Δεν ξέρω αν έχει ΛΣ/ΠΔΒ. Σού είπα.. απο φίλο... Τεσπά..μην την ψάχνεις... θα μάθεις μόνο όταν έρθεις και ανάλογα και με το που θα σε βάλουν... Τώρα αν θες να το ψάξεις βυσματικά αλλάζει το πράγμα. Ξαναλέω.. Μαύρη μαυρίλα δεν θα δείς πάντως.. Αυτό έχω καταλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.