Mika Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 δεν γραφεις το πιο σημαντικο. αν εχεις βυσμα
wgibson Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου(αν επιτρεπεις) κατι υπαρχει μην ανησυχεις....
mandipl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Mια χαρα ειναι το τεχνικο . Και ειδικα για δοκιμος . Τουφαααααα.Ουτε οπλο δεν τους δινουν
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κ.Ε.Μ.Χ. Ναύπλιο στις 11/2. Σου 'ρχομαι την επόμενη!
slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία, θα φοράω χακί ρούχα, έλα να μου μιλήσεις.
ultralisk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ειναι καλα στο τεχνικο?? ΣΟΥΠΕΡ...από τα μεγαλύτερα χημεία
Ather Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 παω μεσολογγι πεζικο (εχω ανοιξει και νημα γι αυτο)ειμαι 9μηνιτης θελω να γλυτωσω παραμεθοριο(δεν γινεται) να την μειωσω ομως? ακουσα για τεχνικο πατρων , πυργου κλπ ειμαι απο αχαια ειναι καλα στο τεχνικο?? υποψιν εχω τελειωσει νομικη καμια σχεση με τεχνικος οπως καταλαβαινετε ...παω μεσολογγι πεζικο (εχω ανοιξει και νημα γι αυτο) ειμαι 9μηνιτης... το ότι δηλώνει 9μηνίτης είναι σχεδόν εγγύηση ότι δε θα είσαι, χωρίς βύσμα, σε καλό όπλο-σώμα. ...θελω να γλυτωσω παραμεθοριο(δεν γινεται) να την μειωσω ομως... ναι, αν έχεις βύσμα, λέγεται κατ' εξαίρεση μετάθεση. ...ακουσα για τεχνικο πατρων , πυργου κλπ ειμαι απο αχαια ειναι καλα στο τεχνικο.... όλα τα ΣΩΜΑΤΑ είναι καλά. ...υποψιν εχω τελειωσει νομικη καμια σχεση με τεχνικος οπως καταλαβαινετε... το σχετικότερο στο Στρατό Ξηράς είναι ο ΔΕΑ στρατολογίας. Αλλά θα είσαι στο στρατό 17 μήνες αντί γαι 9, καθώς και θα πας για εκπαίδευση στη ΣΕΑΠ στην Κρήτη για 110 μέρες περίπου. Μετά θα είσαι καλύτερα και από δημόσιο υπάλληλο. Έχε στο νου σου ότι μάλλον θα σε στείλουν στην Αθήνα, όπου με ένα μικρό επίδομα από τους γονείς θα ζεις σαν φοιτητής, οι τελευταίς διακοπές της ζωής σου. Αν τώρα έχεις δουλειά που σε περιμένει άμεσα με υψηλές αποδοχές ή δε θες να κάθεσαι μη δηλώσεις για ΔΕΑ. Όπως και να έχει σε ότι όπλο σώμα και να πας αν δηλώσεις ότι είσαι νομικός θα σε στείλουν 99% με εσωτερική απόσπαση στο στρατηγίο της Φρουράς, όπου θα βρίσκεσαι πιθανό στο 1ο γραφείο που ασχολείται με το προσωπικό. Σε αυτή τη θέση θα διαβάσεις αρκετούς κανονισμούς και νόμους για το στρατό. Σε κάλυψα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά, διαβάζω για το τι πράγματα είναι καλό να έχουμε μαζί μας και έχω φρίξει. Η λίστα είναι ατελείωτη. Για πείτε εσείς οι πρόσφατοι, τι από τα παρακάτω θεωρείτε υπερβολή, για να μην φορτωθούμε πια και όλο το σπίτι μας λες και πάμε μετανάστες. Στυλό Σημειωματάριο 1 στρατιωτική στολή παραλλαγής απο τα καταστήματα φρεσκοπλυμένη. 4 Κλειδαριές, - 1 για το στρατιωτικό λουκάνικο - 1 για την τσάντα που θα πάρεις μαζί σου - 1 για την στρατιωτική τσάντα που θα σου δώσουν και - 1 μικρή για τα άρβυλά σου Πάτους για τα άρβυλα Θήκη για στρατιωτική ταυτότητα Πορτοφόλι Σκόνη πλυσίματος Τηλεκάρτα ή κινητό τηλέφωνο Αλυσίδα για κλείδωμα του όπλου Πούδρα Τσάντα παραλλαγής Σαπούνι Μαύρη μπογιά για τα άρβυλα Βούρτσες για καθάρισμα των αρβύλων. Μικρά ρουχάκια για καθάρισμα του όπλου σου Αφρό Ξυρίσματος Ξυραφάκια Χαρτί υγείας Shampoo Κλεφτοφάναρο Μπαταρίες για το κλεφτοφάναρο βελόνα και πράσινη κλωστή Ενημερωθείτε -αν είναι δυνατόν και πιο μπροστά- αν στη μονάδα ή στο κέντρο που θα παρουσιαστείτε επιτρέπονται -έστω και άτυπα- τα sleeping bag προμηθευτείτε νάυλον, το οποίο θα βάλετε πάνω από τις σκηνές και κάτω Σεντόνια Χειρουργικά γάντια (για τα αφοδευτήρια) Γάντια , κασκόλ, Σκούφο Εσώρουχα αντιιδρωτική σκόνη ή σπρέι για τα πόδια Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους. Ένα κουτί hansaplast, καλύτερα τα μακρόστενα. Σακούλες άδειες Αρκετές φανέλες με τιράντες "Παγουρίνο" Μία πετσέτα μπάνιου και μία προσώπου Αν μπορείτε, κάντε μια απάντηση βάζοντας σε bold αυτά που θεωρείτε ότι είναι σημαντικά. Πχ, εμένα μου φαίνεται υπερβολή να πάω να αγοράσω στολή παραλλαγής. Είναι πράγματι ιδιαιτέρως χρήσιμη;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Σε νέο ποστ (για να μην "βρωμίζω" το προηγούμενο), εμένα αυτά που μου φαίνονται απαραίτητα είναι: Στυλό Σημειωματάριο 1 στρατιωτική στολή παραλλαγής απο τα καταστήματα φρεσκοπλυμένη. 4 Κλειδαριές, - 1 για το στρατιωτικό λουκάνικο - 1 για την τσάντα που θα πάρεις μαζί σου - 1 για την στρατιωτική τσάντα που θα σου δώσουν και - 1 μικρή για τα άρβυλά σου Πάτους για τα άρβυλα Θήκη για στρατιωτική ταυτότητα Πορτοφόλι Σκόνη πλυσίματος Τηλεκάρτα ή κινητό τηλέφωνο Αλυσίδα για κλείδωμα του όπλου Πούδρα Τσάντα παραλλαγής Σαπούνι Μαύρη μπογιά για τα άρβυλα Βούρτσες για καθάρισμα των αρβύλων. Μικρά ρουχάκια για καθάρισμα του όπλου σου Αφρό Ξυρίσματος Ξυραφάκια Χαρτί υγείας Shampoo Κλεφτοφάναρο Μπαταρίες για το κλεφτοφάναρο βελόνα και πράσινη κλωστή Ενημερωθείτε -αν είναι δυνατόν και πιο μπροστά- αν στη μονάδα ή στο κέντρο που θα παρουσιαστείτε επιτρέπονται -έστω και άτυπα- τα sleeping bag προμηθευτείτε νάυλον, το οποίο θα βάλετε πάνω από τις σκηνές και κάτω Σεντόνια Χειρουργικά γάντια (για τα αφοδευτήρια) Γάντια , κασκόλ, Σκούφο Εσώρουχα αντιιδρωτική σκόνη ή σπρέι για τα πόδια Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους. (αυτό τι είναι πάλι; ) Ένα κουτί hansaplast, καλύτερα τα μακρόστενα. Σακούλες άδειες Αρκετές φανέλες με τιράντες "Παγουρίνο" Μία πετσέτα μπάνιου και μία προσώπου
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ !!!! όσες συσκευασίες μπορείτε. Θα με θυμηθείτε ... ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ!!!
livewire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ξέχασες κάτι πολύ βασικό! Καλάμι ψαρέματος. Ψαρά, έ ψαρά! Πλάκα κάνω! Κι εγώ φεύγω μάλλον Νοέμβριο. Με ενδιαφέρει η λίστα στην οποία θα καταλήξεις. Να προετοιμάσω τον αδελφό μ', που φεύγει 12/02
Chinaski Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Σε νέο ποστ (για να μην "βρωμίζω" το προηγούμενο), εμένα αυτά που μου φαίνονται απαραίτητα είναι: Στυλό Σημειωματάριο 1 στρατιωτική στολή παραλλαγής απο τα καταστήματα φρεσκοπλυμένη. 4 Κλειδαριές, - 1 για το στρατιωτικό λουκάνικο - 1 για την τσάντα που θα πάρεις μαζί σου - 1 για την στρατιωτική τσάντα που θα σου δώσουν και - 1 μικρή για τα άρβυλά σου Πάτους για τα άρβυλα Θήκη για στρατιωτική ταυτότητα Πορτοφόλι Σκόνη πλυσίματος Τηλεκάρτα ή κινητό τηλέφωνο Αλυσίδα για κλείδωμα του όπλου Πούδρα Τσάντα παραλλαγής Σαπούνι Μαύρη μπογιά για τα άρβυλα Βούρτσες για καθάρισμα των αρβύλων. Μικρά ρουχάκια για καθάρισμα του όπλου σου Αφρό Ξυρίσματος Ξυραφάκια Χαρτί υγείας Shampoo Κλεφτοφάναρο Μπαταρίες για το κλεφτοφάναρο βελόνα και πράσινη κλωστή Ενημερωθείτε -αν είναι δυνατόν και πιο μπροστά- αν στη μονάδα ή στο κέντρο που θα παρουσιαστείτε επιτρέπονται -έστω και άτυπα- τα sleeping bag προμηθευτείτε νάυλον, το οποίο θα βάλετε πάνω από τις σκηνές και κάτω Σεντόνια Χειρουργικά γάντια (για τα αφοδευτήρια) Γάντια , κασκόλ, Σκούφο Εσώρουχα αντιιδρωτική σκόνη ή σπρέι για τα πόδια Μεμβράνες "τεχνητό δέρμα" για τους κάλους. (αυτό τι είναι πάλι; ) Ένα κουτί hansaplast, καλύτερα τα μακρόστενα. Σακούλες άδειες Αρκετές φανέλες με τιράντες "Παγουρίνο" Μία πετσέτα μπάνιου και μία προσώπου Συμφωνω γενικες γραμμες. Βγαζω χειρουργικα γαντια ομως και βαζω Μαύρη μπογιά για τα άρβυλα και Βούρτσες για καθάρισμα των αρβύλων. Α και οπως ειπε το παιδι παραπανω μωρομαντιλα
slygeo87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Κλειδαριές Πάτους για τα άρβυλα Πορτοφόλι (δεδομένο) Τηλεκάρτα ή κινητό τηλέφωνο (και τα 2 εγώ) Αφρό Ξυρίσματος Ξυραφάκια Χαρτί υγείας Shampoo βελόνα και πράσινη κλωστή Σκούφο Εσώρουχα Ένα κουτί hansaplast Φίλε Manuel όπως είπες θα παρουσιαστούμε στο ίδιο, οπότε μη χαθούμε! Eγώ θα πάρω τα παραπάνω στο quote, επίσης: 2-3 φανέλες παραλλαγής 1 κουτί depon για κανένα πονοκέφαλο Ε αυτά...πάντως μη φορτώνεσαι πολλά πράγματα, αν χρειαστείς κάτι θα το πάρεις αργότερα σε μια έξοδο ή σε ένα επισκεπτήριο που θα σου το φέρουν οι γονείς σου.
Mika Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Μην παρετε ρε παιδια το ναυλον κατευεθειαν στο κεντρο!! σκηνακια θα πατε στις μοναδες σας ουτε αλυσιδα για να κλειδωνεις το οπλο χρειαζεται!! αν ειναι δυνατον, οι οπλοβαστοι ειναι φτιαγμενοι για να βαζεις το λουκετακι σου! βερνικι και βουρτσες θα σας δωσουν εκει. καλυτερα παρτε κατι γυαλιστικα σε σωληναριο που ειναι (αυτογυαλιστη παστα γραφουν πανω) που το βαζεις αφου τριψεις τα αρβυλα και το κανει καθρεφτη (και καβλωνουν οι απο πανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.