Finn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ακόμη δεν πήρες την άδεια, είσαι μόνο ένα μήνα στη μονάδα και θες και κατάσταση επιβίβασης; Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Ε; Η κατάσταση επιβίβασης είναι μόνο από - προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας και μονάδας σου και αν θες με αεροπλάνο πρέπει να έχεις συγκεκριμένη απόσταση. Αυτά στον ΕΣ διότι στην ΠΑ και στο ΠΝ ισχύουν άλλα πράγματα. Με απλά λόγια όχι δε δικαιούσε κανονικά κατάσταση επιβίβασης. Αν βέβαια τα έχεις καλά με το 1ο γραφείο.... Την άδεια θα την πάρω.Αυτό έχει κανονιστεί ήδη Για κατάσταση επιβίβασης θα κολλήσω και 2 μέρες δικές μου κι επειδή με το 1ο γραφείο τα πάω πάρα πολύ καλά λογικά αυριο θα μου πούνε πως θα πετάξω τσάμπα
coultoir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 παιδια εγω σκεφτομαι να φυγω τον αυγουστο,ειναι καλη περιοδος για να παρουσιαστω;;επισης,την αναβολη μου πρεπει να την κοψω πριν παρουσιαστουν τον μαιο,σωστα;;
republican Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Για την ακρίβεια μέχρι 30 Απριλίου για να φύγεις Αύγουστο. Τώρα για το αν είναι καλή περίοδος, τι να σου πω, εξαρτάται, αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις τον Αύγουστο..
gatoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 η καλύτερη περίοδος ειναι τον Αυγουστο και το Νοέμβριο διότι σε 2 κα ικάτι μήνες βάζεις σειρά και είσαι παλιός.στην Α και Β ΕΣΣΟ κάνεις κανά 4μηνό άσε που το Μάιο έχεις και τις πυρκαγιές..
Finn Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Τελικά κατάσταση επιβίβασης δε μου δίνουν :/ Τόσο καιρό τους παρακαλάω για απάντηση μπας και βρω εγώ φτηνό εισιτηριο και τώρα που δεν έχει φτηνά μου λένε δε δικαιούσε...
Mika Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 η καλύτερη περίοδος ειναι τον Αυγουστο και το Νοέμβριο διότι σε 2 κα ικάτι μήνες βάζεις σειρά και είσαι παλιός.στην Α και Β ΕΣΣΟ κάνεις κανά 4μηνό άσε που το Μάιο έχεις και τις πυρκαγιές.. μπα, ολες οι ΕΣΣΟ ανα τριμηνο ειναι Α - Φεβρουαριο Β - Μαιο Γ - Αυγουστο Δ - Νοεμβριο για μενα η καλυτερη εποχη να μπεις ειναι Φλεβαρη
liapinio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δυό πουλάκια ρώτησα, πώς πάνε στην Αυλώνα; Το ένα μου πε αναβολή, το άλλο αυτοκτόνα! Καλή η παρέα σας αλλά έχω υπογράψει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου με τον Ε.Σ. με αμοιβή 8.62?/μήνα και με περιμένουν να παρουσιαστώ στο ΚΕΤΘ Αυλώνας την άλλη βδομάδα... Θα τα ξαναπούμε σε κανά χρόνο Κανείς άλλος από εδώ που πάει φαντάρος;; μιας και μπαινω στις 12 δεν μας λες τις εντυπωσεις σου?
21century Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ιανουάριο είχα παρουσιαστέι εγω πριν πολλα χρόνια, καλά ήταν το καλοκαίρι σε νησί με σκηνάκια κάτω απο τα πεύκα...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Περνουν ακομα φανταρια??? Κατι πηρε τ'αυτι μου, αν και ειχα ακουσει πως ειναι πολυ ευαισθητα τα νεα παιδια και θα τους χαριζαν το στρατιωτικο....
Mika Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 εμεις προλαβαμε, η επομενη γενια εχει το προβλημα
NiTroGen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μού'ρθε κι εμένα το περιβόητο χαρτάκι. 12/2 στη Λαμία, Σώμα Υλικού Πολέμου. Κανένα καλό παιδί για να κάνουμε παρέα;
wgibson Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 NITROGEN ΣΥΠ με τη μια??? να υποθεσω επιλεχθηκες ειδικα γι αυτην την θεση ή παλευεις οπως ολοι με ενα πολυπριζο....
gatoulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Το θέμα είναι να σε κρατήσουν και στο ΣΥΠ και μετά την ορκομωσία,αρκετοί γνωστοί μου πήγαν και μετά πήραν π***λο για τεθωρακισμένα και πεζικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.