Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Μηπως γνωριζει κανεις αν γινεται να αφησεις μουστακι στο στρατο? το εχω συζητησει αρκετες φορες με φιλους μου για ψιλοχαβαλε δλδ οτι θα εισαι μια καλτ φιγουρα κτλ αλλα δεν το εχουμε επαληθευσει .

-Εγω πηρα αναβολη για πεζικο στην τριπολη

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς iNorganic, στο στρατό ξηράς, ενώ στο ναυτικό μπορείς να αφήσεις μούσι!

Το κάνανε κάποιοι φίλοι μου για την πλάκα, ναι είναι πολύ καλτ! :P

Απλά μην το αφήσεις όταν είναι να βγάλεις φωτό για την ταυτότητα, γιατί μετά πρέπει να το κρατήσεις (εδώ μπορεί να κάνω και λάθος - διορθώστε με).

@Gi0: Γιατρός ή άλλη ειδικότητα?

Στην Άρτα απ'ότι μαθαίνω είναι πολύ χαλαρά πάντως τα πράγματα..

Παιδιά ένα χρονάκι είναι θα περάσει!;)

Δημοσ.

Θα περάσει ρε μαν….

Έχω να γελάσω τόσο πολύ από τότε που ήμουν μέσα. Φτάνει να βρεθεί η καλή παρέα

Καλός φαντάρος και καλός πολίτης σου εύχομαι …

Όσο για το μούσι το αντίθετο συμβαίνει…δεν μπορείς να εμφανιστείς κόντρα ξούρα, και μετά επειδή βαριέσαι να αφήσεις γενειάδα. ;)Αν όμως το έχεις από πριν, κανείς δε θα σου πει τπτ αν το ξυρίσεις.

Δημοσ.

οι πιο πολλοι πανε να αφησουν για να γλυτωσουν το ξυρισμα αλλα οταν πανε σπιτια με αδεια το ξυριζουν με τη μια . Γιατι οι γκομενες χαλιουνται

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα ένα μήνα σε μονάδα της παραμεθωρίου.

Θέλω να ζητήσω φοιτιτικη άδεια 7 ημερών για την Κρήτη.

Δικαιούμε κατάσταση επιβιβάσεως για τα Χανιά (Αλεξανδρούπολη-Χανιά) ενώ διαμένω στην Χαλκιδική?

Δημοσ.
Μόλις έκλεισα ένα μήνα σε μονάδα της παραμεθωρίου.

Θέλω να ζητήσω φοιτιτικη άδεια 7 ημερών για την Κρήτη.

Δικαιούμε κατάσταση επιβιβάσεως για τα Χανιά (Αλεξανδρούπολη-Χανιά) ενώ διαμένω στην Χαλκιδική?

Ακόμη δεν πήρες την άδεια, είσαι μόνο ένα μήνα στη μονάδα και θες και κατάσταση επιβίβασης; Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Ε; :)

Η κατάσταση επιβίβασης είναι μόνο από - προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας και μονάδας σου και αν θες με αεροπλάνο πρέπει να έχεις συγκεκριμένη απόσταση. Αυτά στον ΕΣ διότι στην ΠΑ και στο ΠΝ ισχύουν άλλα πράγματα.

Με απλά λόγια όχι δε δικαιούσε κανονικά κατάσταση επιβίβασης. Αν βέβαια τα έχεις καλά με το 1ο γραφείο....

Δημοσ.

επισης κατασταση επιβιβασης δικαιουσαι οταν παιρνεις μερες κανονικης αδειας, ΟΧΙ ειδικης (φοιτητικη)

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα με το μούσι τι γίνεται. Επιτρέπεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να έχεις μούσι στο στρατό; Γιατί θα σκάσω, είχα μέχρι προχθές και το ξύρισα για ν' αρχίζω να συνηθίζω.

Δημοσ.

Αυτό που λέτε για το μούσι και τις φωτογραφίες στο ναυτικό ισχύει.

Αν βγεις στην φωτογραφία με μούσι πρέπει να το κρατήσεις μέχρι το τέλος.

Υπάρχει κάποιος που να είναι τώρα αεροπορία? Ισχύει αυτό που λένε ότι πέφτει ΠΟΛΥ ξύσιμο ή είναι υπερβολές? Ας το επαληθεύσει κάποιος..

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να είναι τώρα αεροπορία? Ισχύει αυτό που λένε ότι πέφτει ΠΟΛΥ ξύσιμο ή είναι υπερβολές? Ας το επαληθεύσει κάποιος..

-εξαρταται απο την μοναδα που θας πας..μπορει να ξυνεσαι λιγο αλλα μπορει και να ξυνεσαι παρα πολυ

-εξαρταται τι ειναι για σενα ξυσιμο . π.χ μπορει να εχεις 1-2 σκοπιες (αν εισαι ενοπλος) και μετα να καθεσαι ολη την ημερα και να λες τελεια περναω και ο διπλανος σου να λεει δεν την παλευω στην αεροπορια

Υ.Γ δεν ειμαι τωρα αεροπορια..δεν εχω κλεισει χρονο απο τοτε που απολυθηκα

Δημοσ.

το ξύσιμο είναι σχετικό..και στον ΣΞ έχει κάτι θέσεις φαντάσματα και δεν σε βλέπει ούτε ο Θεός ο ίδιος..

στην αεροπορία παίζει ρόλο και η ειδικότητα π.χ αν έισαι πυροβολητής δηλ μπατζής θα πήξεις στο σκοπέτο.στο ναυτικό δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα αλλα το τηλέφωνο.

Τέλος ρόλο παίζει και πόσα άτομα είσατε δύναμη.αν δεν έχει άτομα βαράνε και οι υπαξιωματικοί σκοπέτα.για τους ΕΠΟΠ εννοείται..

αν είσαι σε καμια μονάδα ξεχασμένη εκεί μπορείς να είσαι και με παντόφλες,δεν είναι πρόβλημα το μούσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...