Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:-)

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ 98 ΤΤΧΕΘ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ

ΚΕΕΜ ΕΟΔ Σπαρτη? ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ.

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣΣΣΣ :-D

ΟΥΦ..ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΞΙΜΟ:rolleyes:

Λοιπόν, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών είναι αρκετά καλά (ή μάλλον ήταν το '97, φαντάζομαι καλύτερα τώρα). Θα έχεις θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση οδηγού. Συνήθως, ως Κέντρο Εκπαίδευσης, οι Ανθυπολοχαγοί έρχονται φρέσκοι από την Ευελπίδων, οπότε ανάλογα την ηλικία σου υπάρχει περίπτωση να είσαι μεγαλύτερος στα χρόνια. Όπως σε κάθε έκφανση της ζωής, εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα πέσεις. Γενικά, οι εκπαιδευόμενοι οδηγοί εκτός ΣΕΜ περνούσαν πιο ήρεμα από τους άλλους. Στοιχειώδη προσοχή χρειάζεται στην εκπαίδευση και λίγη εξάσκηση στο διπλό συμπλέκτη των φορτηγών.

Υπόψη, το Κέντρο είναι χτισμένο σε αποξηραμένο έλος και παρότι έχουν μεσολαβήσει δεκαετίες, η υγρασία είναι ένας σοβαρός παράγοντας, ειδικά το χειμώνα.

Επίσης, να φροντίζεις ιδιαίτερα την καθαριότητά σου γιατί εκτός του ότι είναι Κέντρο Εκπαίδευσης, μαζεύεστε άνθρωποι προερχόμενοι από ΟΛΑ τα κέντρα εκπαίδευσης, που σημαίνει πως ό,τι ιός-μικρόβιο κτλ. κυκλοφορεί ανά την επικράτεια, θα κάνει το πέρασμά του από το τιμημένο ΚΕΕΜ.

Που σημαίνει; :fear:

Υποκλίνομαι στη φαντασία των ανθρώπων που βγάζουν τέτοιες μάχιμες ειδικότητες.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον open κοιτα να δεις... στην Σπαρτη αν τα πραματα ειναι οπως 2 σειρες πριν που περασα εγω για εκπαιδευση τωτε να περιμενεις αρκετες εξοδους (1μεσα-4εξω) αλλα ενα στρατοπεδο πολυ προβλεπομενο, ειδικα αν τοσο καιρο ησουν Πατρα που οσο να ναι ειναι πιο χαλαρα.

Για το 98 ΤΤΧΕΘ αν θυμαμαι καλα ειναι στην Παγανη Μυτιληνης δηλαδη 1-2 χιλιομετρα εξω απο την πολη πραγμα που σε σωζει γιατι εγω πχ που ημουν στην Καλλονη σε καθε εξοδο εκανα 45 κμ για να κατεβω Μυτιληνη.

Με υπηρεσίες δεν θυμαμαι τι παιζει στο τεχνικο αλλα νομιζω οτι ολα τα ταγματα που ειναι στην Παγανη τους παει 1-1 ή 2(μεσα)-1

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηαλδή μάλλον δεν έχει εκπαίδευση! ??

Όρκο δεν παίρνω, αλλά αν μου έδινες πέντε λεπτά και μου ζητούσες να τα ποντάρω, θα τα έβαζα αβλεπί στο "ΟΧΙ".

Πιθανότατα αν απαιτείται κάποια "εκπαίδευση", αυτή θα γίνεται στη μονάδα όπου θα τοποθετηθείς.

Δημοσ.

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΧΩ ΧΙΛΙΟΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ 29 ΕΙΜΑΙ..ΠΕΖΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΗΜΟΥΝΑ ΟΧΙ ΠΑΤΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ..ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΧΕΧΕ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΥΩΣΑΝΕ..

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!

Δημοσ.

αν ησουν πεζικαριος τοτε ειναι πολυ καλο που μεταταχτηκες και θα πας παραμεθωριο σε μοναδα τεχνικου! οι πεζικαριοι στη Μυτιληνη τρωνε πακετο.

και κατι αλλο

στο ΚΕΕΜ θα φας απιστευτα! Και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.

επισης το ΚΨΜ εχει ακομα και αθλητικες εφημεριδες (ολες) σε καθημερινη βαση

το ΚΕΕΜ βρισκεται 14 χλμ εξω απο την Σπαρτη αλλα στις εξοδους σας θα ερχονται κτελ που με 1,4 ευρω θα σας πηγαινοφερνουν. αν θες να κατεβασεις αυτοκινητο απεναντι απο το στρατοπεδο εχει περιφραγμενο χωρο για παρκινγκ οπλιτων

Δημοσ.

Λοιπόν όπεν, πότε μας έρχεσαι; εγώ βρίσκομαι στο 98 ττχεθ ήδη και διαγράφομαι 7 γενάρη... 28 θα φύγω από εδώ με φύλο πορείας. Εδώ να σου πω την αλήθεια τρώμε μια πολύ καλή εμπλοκή... 4 μέσα μια έξω δηλαδή... Αυτό γίνεται γιατί η σειρά μου και η επόμενη (299 και 300) ήμασταν απελπιστικά μικρές. Από ότι ακούμε όμως εσείς θα έρθετε πολλοί οπότε λογικά θα σας πάει καλύτερα. Πάντως μην αγχώνεσαι... Εμείς παίρνουμε κάθε μέρα υπηρεσιακά... Είμαστε 15 χιλ από την πόλη και όχι 2...η περιοχή λέγεται κουφό βουνό. Είναι δίπλα στο χωριό "κάτω τρίτος" Ένα ταξί 10 ευρώ δια 4 να σκέφτεσαι αν θα το παίρνετε 4 άτομα... Πότε έρχεσαι εδώ; λογικά δε θα σε προλάβω... 15 και σήμερα για μένα... Παρεπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το 1ο λόχο τεχνικού στην λάρισα που θα παρουσιαστώ το γενάρη; έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Δημοσ.
Λοιπόν όπεν, πότε μας έρχεσαι; εγώ βρίσκομαι στο 98 ττχεθ ήδη και διαγράφομαι 7 γενάρη... 28 θα φύγω από εδώ με φύλο πορείας. Εδώ να σου πω την αλήθεια τρώμε μια πολύ καλή εμπλοκή... 4 μέσα μια έξω δηλαδή... Αυτό γίνεται γιατί η σειρά μου και η επόμενη (299 και 300) ήμασταν απελπιστικά μικρές. Από ότι ακούμε όμως εσείς θα έρθετε πολλοί οπότε λογικά θα σας πάει καλύτερα. Πάντως μην αγχώνεσαι... Εμείς παίρνουμε κάθε μέρα υπηρεσιακά... Είμαστε 15 χιλ από την πόλη και όχι 2...η περιοχή λέγεται κουφό βουνό. Είναι δίπλα στο χωριό "κάτω τρίτος" Ένα ταξί 10 ευρώ δια 4 να σκέφτεσαι αν θα το παίρνετε 4 άτομα... Πότε έρχεσαι εδώ; λογικά δε θα σε προλάβω... 15 και σήμερα για μένα... Παρεπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το 1ο λόχο τεχνικού στην λάρισα που θα παρουσιαστώ το γενάρη; έχει ακούσει κανείς τίποτα;

LOL!!! Τρελή εμπλοκή, πως την παλεύετε;;;; :-D:-D:-D

Δημοσ.

Βασικα, χθες που γυρίσαμε 4 άτομα και δεν έχουμε αδειούχους συμπληρώσαμε φαντάρους για 4-1... ακριβώς πιο πριν ήμασταν 1-0... Αν με πιάνεις! Αλλά τι να του πω και να τον τρομάξω; 15 άτομα για 16 υπηρεσίες; και ο άλφαμητης μετά το 10ωράκι του 3ο νούμερο;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2/39 ΣΕ/Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

12 ΦΛΕΒΑΡΗ

τελειωσανε τα ψεμματα...

ωρα να αρχισουνε τα βυσματα....

θα παιξει σε αυτην την εσσο ή οχι

πως τα βλεπετε τα πραματα....

Δημοσ.

Και εγω Φλεβάρη παρουσιάζομαι! Και λέω να δηλώσω ΕΛδυκ Κύπρο απο το να τρέχω Εβρο ή Μυτιλήνη!

Εχω και φίλους στην Λάρνακα και θέλω να πιστεύω αν πάω να περάσω καλά!

Καλή θητεία σε όλους!

• Moderators
Δημοσ.
Και εγω Φλεβάρη παρουσιάζομαι! Και λέω να δηλώσω ΕΛδυκ Κύπρο απο το να τρέχω Εβρο ή Μυτιλήνη!

Καλή θητεία σε όλους!

Εγω παλι που ειμαι απο Εβρο,μπορω να παω Εβροοοο μετα την εκπαιδευση?:lol:

Αρτα,Υγειονομικο,11/2,καλη θητεια σ ολους:o

Δημοσ.

Ελατε στο 12ο ΤΥΠ ρε στην αλεξανδρουπολη να περασετε ζωη και κοτα!

Αυτο προς Υλικου Πολεμου , Τεχνικο και Εφοδιασμου Μεταφορων...

Καλη θητεια για ολους ...

Δημοσ.

Καλή θητεία σε όλους!

10 φορες καλυτερα στον Εβρο, 1000 φορες καλυτερα στη Μυτιληνη

Δημοσ.

Άλλος ένα Φλεβαρίτης εδώ! Δεν ξέρω ακόμα που και πως όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...