Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα σου πούνε τίποτα ούτε για κινητό ούτε για δονητή που λέει ο λόγος. Έχω περί τις 300 φωτογραφίες από κέντρο μέχρι απόλυση. Και όχι σε τίποτα χύμα μονάδες. Σε MLRS. Βέβαια μην το βγάζεις και το διαφημίζεις. Να στο πάρουνε αποκλείεται, να στην πούνε είναι πολύ πιθανό, ειδικά άμα βρεθεί κανένας κομπλεξικός ΕΠ.ΟΠ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

thnx :)

Οποτε το παιρνω και ελπιζω να μην το παρουν στον αρχικο ελεγχο :D

Αντε καλη μας θητεια!

Δημοσ.

Οι αιτήσεις για τη Β' ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου για το στρατό ξηράς είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Ξέρετε να μου πείτε (αύριο είναι 5 Νοεμβρίου) αν προλαβαίνω να το ''σώσω'' και να μπω το Φεβρουάριο?

Δημοσ.

Eμενα παντωςστη μοναδα μου τοχαν παρει το κινητο (πριν 5-6 χρονια) παρολο που δενε ιχαμε κινητα με καμερεσ τοτε! Οχι μονο εμενα δηλαδη,ολων οσων ειχαμε κινητα.

(1η Μ.Α.Λ.)

Δημοσ.

τα κινητα στις τσεπες πανω σας,δεν εχει σωματικο ελεγχο..ο φορτιστης τυλιγμενος μεσα σε καλτσα στην τσαντα.>>

by thiteia.org omhroi.gr ktl

Δημοσ.
Οι αιτήσεις για τη Β' ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου για το στρατό ξηράς είναι μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Ξέρετε να μου πείτε (αύριο είναι 5 Νοεμβρίου) αν προλαβαίνω να το ''σώσω'' και να μπω το Φεβρουάριο?

Όσο πιο σύντομα πας, τόσο περισσότερες ελπίδες έχεις. Ξέρω περιπτώσεις που έκοψαν αναβολή ένα μήνα πριν παρουσιαστούν και τους πήραν τελικά... Μην περιμένεις βέβαια μέχρι τελευταία στιγμή! ;)

Δημοσ.

Επειδή και εγώ θέλω να πάω για Φεβρουάριο και αναγκαστικά μεθαύριο θα διακόψω την αναβολή (αφού αύριο πρέπει ν' ανέβω Θεσσαλονίκη να πάρω χαρτί από την σχολή μου), αν μπορείτε πείτε μας τι ελπίδες έχουμε, γιατί είναι ΠΟΛΥ σημαντικό για μένα.

Δηλαδή από γνωστούς που έκαναν την ίδια διαδικασία, τι συνέβη;

Δημοσ.

Εννοείς αν προλαβαίνεις να διακόψεις την αναβολή?Για Φεβρουάριο ίσα που προλαβαίνεις...εγώ θα πάω αύριο απ' τη στρατολογία να ξεμπερδεύω.Μη το καθυστερήσεις.

Δημοσ.
Επειδή και εγώ θέλω να πάω για Φεβρουάριο και αναγκαστικά μεθαύριο θα διακόψω την αναβολή (αφού αύριο πρέπει ν' ανέβω Θεσσαλονίκη να πάρω χαρτί από την σχολή μου), αν μπορείτε πείτε μας τι ελπίδες έχουμε, γιατί είναι ΠΟΛΥ σημαντικό για μένα.

Δηλαδή από γνωστούς που έκαναν την ίδια διαδικασία, τι συνέβη;

Απλά παίρνεις το χαρτί απ'τη σχόλη σου και το καταθέτεις το συντομότερο δυνατό στη στρατολογία. Η προθεσμία θεωρητικά έληξε στις 31/10, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Μην το καθυστερείς άλλο πάντως.

Και εγώ Φλεβάρη παρουσιάζομαι παιδιά, έκοψα αναβολή τη προηγουμενη βδομάδα...

:-)

Δημοσ.

Ωραία, απ' ότι φαίνεται έχω ελπίδες.

Μου είπε να του πάω 2 χαρτιά για την αναβολή. Το ένα από τη σχολή και το δεύτερο από το Δήμο, αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά, το πιστοποιητικό γεννήσεως είναι που χρειάζεσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...