Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Δηλαδή, εσύ εκτός από ακτινογραφίες θα πάρεις μαζί σου και αντίγραφο ποινικού μητρώου ε? Θα πάρεις κ τπτ άλλο δηλαδής;; :-D:-D:-D

Δημοσ.
Δηλαδή, εσύ εκτός από ακτινογραφίες θα πάρεις μαζί σου και αντίγραφο ποινικού μητρώου ε? Θα πάρεις κ τπτ άλλο δηλαδής;; :-D:-D:-D

άντε να πάρω και την ταυτότητα...

αφού στις οδηγίες το λέει σαφέστατα:

Κατα την κατάταξη σας:

α. Να έχετε μαλλιά 3 εώς 4 εκατοστα.

β. (μπλα μπλα)

...

(2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α'

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

(2) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου τύπου Α'

Αυτά χρησιμεύουν για τους ΥΕΑ (Υποψήφιους Έφεδρους Αξιωματικούς).

Είναι για να γίνεις δόκιμος. Προσωπικά, αν και ΥΕΑ, δεν πήγα ούτε ακτινογραφία θώρακα ούτε αντίγραφο ποινικού μητρώου. Δεν έγινα ΔΕΑ (δόκιμος). So what?

Δημοσ.

Ακτινογραφία αν δεν έχεις μαζί σου θα ε πάνεσ το νοσοκομείο της Τρίπολης να βγάλεις μαζί με όσους άλλους δεν έχουν. Το αντίγραφο του ποινικού μητρώου αναζητείται υπηρεσιακά πλέον, οπότε δεν χρειάζεται να το έχεις μαζί σου.

Δημοσ.
Ακτινογραφία αν δεν έχεις μαζί σου θα ε πάνεσ το νοσοκομείο της Τρίπολης να βγάλεις μαζί με όσους άλλους δεν έχουν. Το αντίγραφο του ποινικού μητρώου αναζητείται υπηρεσιακά πλέον, οπότε δεν χρειάζεται να το έχεις μαζί σου.

ακριβώς έτσι...

Δημοσ.

και γιατί γράφει το $#$$#χαρτο να τα προσκομίσεις και τα δύο;

πήγα μέσα στην κίνηση κατεχάκη (σαν να κολυμπάς σε μέλι ένα πράγμα) μέχρι το 401 και μου είπε μεταβολή και φύγε τράβα σπίτι σου και όταν φτάσεις πάρε 34 κάμψεις στο ένα πόδι

anyway η τετάρτη είναι κοντά. τελειώσαν τα ψέματα!

ήρθε η ώρα για πραγματική ταλαιπωρία..

Δημοσ.
και γιατί γράφει το $#$$#χαρτο να τα προσκομίσεις και τα δύο;

πήγα μέσα στην κίνηση κατεχάκη (σαν να κολυμπάς σε μέλι ένα πράγμα) μέχρι το 401 και μου είπε μεταβολή και φύγε τράβα σπίτι σου και όταν φτάσεις πάρε 34 κάμψεις στο ένα πόδι

anyway η τετάρτη είναι κοντά. τελειώσαν τα ψέματα!

ήρθε η ώρα για πραγματική ταλαιπωρία..

Δηλαδή σου είπαν ότι δεν χρειάζεται να το πάρεις μαζί σου? Υπόψην ότι πρόκειται για Τρίπολη, αεροπορία.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Sotiraki θα κανόνισουμε καμιά συνάντηση εκεί στην Τρίπολη, πριν μπούμε; :-D:-D:-D

Δημοσ.

Τα έχω ξαναπει, θα τα πω συνοπτικά άλλη μία για αυτούς που μπαίνουν τώρα.

Αν το βύσμα δεν είναι δικός σου άνθρωπος που σε πονάει και σε αγαπάει δεν είναι βύσμα. Γνωστοί, πελάτες, αφεντικά, φίλοι φίλων κλπ δεν δουλεύουνε. Δουλεύουνε αλλά δεν δουλεύουν για σας. Εγώ πριν παρουσιαστεί είχα υποσχέσεις από 10+ άτομα πως θα πάω αεροπορία, η αεροπορία έγινε έρευνας και πληροφορικής αλλά θα έμενα Αθήνα, η έρευνα και πληροφορική έγινε διαβιβάσεις (αλλά θα πήγαινα για 2 μηνάκια καλοκαίρι κιόλας σε κάνα νησί), το νησί έγινε διδυμότειχο αλλά για λίγο, το λίγο έγινε αμετάθετο γιατι είμαι εννιάμηνος και ναι οι διαβιβάσεις αν είναι σκατένια η μονάδα κάνουν ΜΟΝΟ σκοπιές και αγγαρίες γιατί ΟΛΕΣ τις άλλες υπηρεσίες τις έχουν καβαντζώσει οι ΕΠΟΠ (πχ κλωβός ΕΡΜΗ, ΚΕΠΙΚ κλπ).

Και ποτέ μα ποτέ δεν αλλάζει τίποτε σε μια μονάδα (ακόμα και αν αλλάξει ο δίκας) αν δεν έχει προβλέψει σωστά τον κόσμο που χρειάζεται το ΓΕΣ. Να σας πως γιατί (γιατί είμαι 1ο γραφείο και τα βλέπω από 1ο χέρι).

Γιατί εμείς έχουμε 15 άτομα φρουρά και είμαστε 14 φαντάροι. Αν ερχόντουσαν όλοι που έστειλε το ΓΕΣ θα είχαμε 22 και θα ήμασταν 3 μέσα μια έξω που είναι μια χαρά. Αλλά από τους 22 οι 2 αποσπούνται με ethernet στη μεραρχία, κάτι οδηγοί παππά, κάτι ναυαγοσώστες ( στο διδυμότειχο!!!! ) κλπ. Κάποιοι παίρνουν τηλ μόλις μαθαίνουν μετάθεση στον 16 ΛΔΒ και βγαίνουν Ι5 παίρνουν αναβολές... εξεφανίζονται κλπ.

Γενικά ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ βύσμα πρέπει να είσαι τυχερός. Εγώ διαβιβαστής και είμαι 40 μέσα 1 έξω ( σήμερα! ) και ο κολλητός πεζικάριος με 0 βύσμα επίσης στον Έβρο μου γκρινιάζει επειδή τους πάει μία μία και χαλάει πολλά λεφτα έξω.

Μια ανάσα είναι, βάλτε κάτω το κεφάλι και θα περάσει.

98 ΚΣ πουστόνεα.

Δημοσ.

9 ΚΣ νεο...

Τεθωρακισμενα και 2 εξω μια μεσα στη Ρόδο δε με χαλασε και πολυ...

Αντε καλο κουραγιο σε οσους παρουσιάζονται τώρα...

Δημοσ.
9 ΚΣ νεο...

Τεθωρακισμενα και 2 εξω μια μεσα στη Ρόδο δε με χαλασε και πολυ...

Αντε καλο κουραγιο σε οσους παρουσιάζονται τώρα...

Να βλέπετε τι σας λέω; Ο μαύρος ο τέθορας περνάει καλά και ο διαβιβαστής πήζει. Όλα είναι σχετικά.

Δημοσ.

Αντε και εγω μπαινω αυριο πεζικο τριπολη.

Να ρωτησω, τυπικα τα κινητα με καμερα απαγορευονται, οποτε να μην παρω μαζι ?

Δημοσ.
Αντε και εγω μπαινω αυριο πεζικο τριπολη.

Να ρωτησω, τυπικα τα κινιτα με καμερα απαγορευονται, οποτε να μην παρω μαζι ?

τυπικά απογορεύονται γενικά τα κινητα....αλλα τέλος πάντων...

καλό είναι να μην το ρισκάρεις στο κέντρο να πάρεις με κάμερα...για αρχή τουλάχιστον....στην μονάδα (ανάλογα πάντα...) θα είναι πιο χαλαρά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...