Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άοπλος δεν νομίζω....

όντως...θα δείς κάτι τύπους που επειδή παίζουν μπάλα σε Α-Β ΤΟΠΙΚΌ στην Κάτω Ραχούλα βάζουν τα βίσματα τους και βγάζουν όλη την θητεία με τα ΝΙΚΕ & τα Puma τους....

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Ι3 ΔΕΝ είναι άοπλο. Το Ι3 μπορεί να απαλαχθεί αγγαρείας, πορείας, ασκήσεων κλπ, αλλά δεν είναι άοπλο. Άοπλο είναι μόνο το Ι4.

Κανονικά, αν δεν μπορείς για οποιδήποτε λογο να έχεις την κατάληλη περιβολή (όπως πχ αρβύλες λόγω πλατυποδίας, ή κράνος λόγω αυχενικού συνδρόμου κλπ), πας για Ι4. Αυτό όμως παραβλέπεται, για να μην χάνεται κόσμος από τις σκοπιές. Έτσι μπορείς να δεις φαντάρο χωρίς αρβύλες ή χωρίς κράνος στην σκοπιά, κάτι που απαγορεύεται.

Δημοσ.

Δε διάβασα τον οδηγό για να δω τι Ι "δικαιούται" για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικότερα το Ι3 διαιρείται σε ένοπλο και άοπλο.

Δημοσ.

Το Ι3 ψυχολογικό είναι αόπλο το Ι3 παθολογικό είναι ένοπλο.

Γι αυτό και βλέπεις (όπως Είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω) μέχρι και στν Κεντρική Πύλη σκοπό να φυλάει με αθλητικό παππούτσάκι:)

Δημοσ.

Παιδια, καποιος είπε πως λόγω εκλογών δίνεται 1 μέρα τιμητική. Ισχύει? Λόγω χιλιομετρικής απόστασης ισχύει στην περίπτωση αυτήν και το +2? Ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, ένας μήνας ακριβώς μας έμεινε. :neutral::neutral:

Τα χαρτιά έρχονται 15-20 Οκτ. :(

Κανείς απο εδώ για τσουβάλιασμα ?? :-?

Δημοσ.

ξερεις που θα πας?

σου τηλεφωνησε ο "θειος"??

αν σου ειπε ο θειος για Τριπολη τοτε εισαι ΟΚ!

θα περασεις καλα....

Δημοσ.

Ούτε θείο ούτε μπάρμπα έχω δυστυχώς.

Στο μόνο που στηρίζομαι είναι να το παίξω λίγο ζουρλός μπας και βγω κανας άοπλος (κυρίως λόγω συνείδησης όχι για να την σκαπουλάρω)

αλλά είμαι σίγουρος πως οι καραβανάδες ξέρουν να χειρίζονται καλά αυτούς που "το παίζουν" παράξενοι...

οπότε... κοιμάμαι όσο μπορώ απο τώρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

είναι τεράστιο και δύσκολο να ψάξεις σε αυτό. που και που καλό είναι να υπάρχει ανανέωση. εξ'αλλου λέει Δ2007 δεν λέει "τι θα πάρω μαζί μου, πόσα λουκέτα κλπ"

είναι πρόσκληση για κουβέντα στους "προς τσουβάλιασμα"

αυτά :)

Δημοσ.

εγω ηταν να τσουβαλιαστο αλλα θα παω δευτερα να κανω ανακληση της αναβολης για να φυγω με την επομενη σειρα.καλη δυναμη...

Δημοσ.

κάτσε...αν ήταν να τσουβαλιαστείς...τώρα....πάει να πεί πως δεν είχες αναβολή ή είχε ηδη τελειώσει η αναβολή σου....

αλλιώς πως το ξέρεις οτι θα έμπενες τώρα???

Δημοσ.
κάτσε...αν ήταν να τσουβαλιαστείς...τώρα....πάει να πεί πως δεν είχες αναβολή ή είχε ηδη τελειώσει η αναβολή σου....

αλλιώς πως το ξέρεις οτι θα έμπενες τώρα???

ειχα κοψει την αναβολη τον ιουλιο για να μπω τον νοεμβρη αλλα δεν τελειωσα με την πτυχιακη μου.

Δημοσ.

και πήρες παράταση δηλαδη???

έχε το νου σου γιατί κάτι γνωστοί μου με κάτι τέτοια ψιλομπερδέματα...φορτωθήκαν κανέναν μήνα παραπάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...