AFANIS_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 άοπλος δεν νομίζω.... όντως...θα δείς κάτι τύπους που επειδή παίζουν μπάλα σε Α-Β ΤΟΠΙΚΌ στην Κάτω Ραχούλα βάζουν τα βίσματα τους και βγάζουν όλη την θητεία με τα ΝΙΚΕ & τα Puma τους....
leftermann Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Το Ι3 ΔΕΝ είναι άοπλο. Το Ι3 μπορεί να απαλαχθεί αγγαρείας, πορείας, ασκήσεων κλπ, αλλά δεν είναι άοπλο. Άοπλο είναι μόνο το Ι4. Κανονικά, αν δεν μπορείς για οποιδήποτε λογο να έχεις την κατάληλη περιβολή (όπως πχ αρβύλες λόγω πλατυποδίας, ή κράνος λόγω αυχενικού συνδρόμου κλπ), πας για Ι4. Αυτό όμως παραβλέπεται, για να μην χάνεται κόσμος από τις σκοπιές. Έτσι μπορείς να δεις φαντάρο χωρίς αρβύλες ή χωρίς κράνος στην σκοπιά, κάτι που απαγορεύεται.
Ather Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δε διάβασα τον οδηγό για να δω τι Ι "δικαιούται" για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικότερα το Ι3 διαιρείται σε ένοπλο και άοπλο.
fanpan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το Ι3 ψυχολογικό είναι αόπλο το Ι3 παθολογικό είναι ένοπλο. Γι αυτό και βλέπεις (όπως Είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω) μέχρι και στν Κεντρική Πύλη σκοπό να φυλάει με αθλητικό παππούτσάκι
mariammm1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδια, καποιος είπε πως λόγω εκλογών δίνεται 1 μέρα τιμητική. Ισχύει? Λόγω χιλιομετρικής απόστασης ισχύει στην περίπτωση αυτήν και το +2? Ευχαριστώ!
takeda Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, ένας μήνας ακριβώς μας έμεινε. :neutral::neutral: Τα χαρτιά έρχονται 15-20 Οκτ. Κανείς απο εδώ για τσουβάλιασμα ?? :-?
aledjo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ξερεις που θα πας? σου τηλεφωνησε ο "θειος"?? αν σου ειπε ο θειος για Τριπολη τοτε εισαι ΟΚ! θα περασεις καλα....
takeda Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ούτε θείο ούτε μπάρμπα έχω δυστυχώς. Στο μόνο που στηρίζομαι είναι να το παίξω λίγο ζουρλός μπας και βγω κανας άοπλος (κυρίως λόγω συνείδησης όχι για να την σκαπουλάρω) αλλά είμαι σίγουρος πως οι καραβανάδες ξέρουν να χειρίζονται καλά αυτούς που "το παίζουν" παράξενοι... οπότε... κοιμάμαι όσο μπορώ απο τώρα :mrgreen::mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Και γιατί χρειάζεται yet another και δεν μας κάνει το original;
takeda Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 είναι τεράστιο και δύσκολο να ψάξεις σε αυτό. που και που καλό είναι να υπάρχει ανανέωση. εξ'αλλου λέει Δ2007 δεν λέει "τι θα πάρω μαζί μου, πόσα λουκέτα κλπ" είναι πρόσκληση για κουβέντα στους "προς τσουβάλιασμα" αυτά
liapinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 εγω ηταν να τσουβαλιαστο αλλα θα παω δευτερα να κανω ανακληση της αναβολης για να φυγω με την επομενη σειρα.καλη δυναμη...
AFANIS_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 κάτσε...αν ήταν να τσουβαλιαστείς...τώρα....πάει να πεί πως δεν είχες αναβολή ή είχε ηδη τελειώσει η αναβολή σου.... αλλιώς πως το ξέρεις οτι θα έμπενες τώρα???
liapinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 κάτσε...αν ήταν να τσουβαλιαστείς...τώρα....πάει να πεί πως δεν είχες αναβολή ή είχε ηδη τελειώσει η αναβολή σου....αλλιώς πως το ξέρεις οτι θα έμπενες τώρα??? ειχα κοψει την αναβολη τον ιουλιο για να μπω τον νοεμβρη αλλα δεν τελειωσα με την πτυχιακη μου.
AFANIS_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 και πήρες παράταση δηλαδη??? έχε το νου σου γιατί κάτι γνωστοί μου με κάτι τέτοια ψιλομπερδέματα...φορτωθήκαν κανέναν μήνα παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.