KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αυτά περί ευθύνης και ρίσκου των διοικητών δεν μου λένε τίποτε, πάω στοίχημα οτι στην αρχή της χρονιάς έναν διοικητή μονάδας με "πράσινο" ιστορικό από ελάχιστα έως ελαχιστότατα τον απασχολούσε πιθανή αυτοκτονία φαντάρου του, τώρα που ανεξαρτήτως πράσινου, κίτρινου ή κόκκινου έχουν σφίξει οι κώλοι λόγω συνολικής υπέρβασης των "ορίων ασφαλείας" μοιράζουνε αναβολές και γιώτα με το τσουβάλι. Μια χαρά τους ενδιαφέρει. Η στέρηση βαθμού και η δυσμενής μετάθεση είναι καλά αντικίνητρα.
polaki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Η ουσία είναι ότι το παιδί που ζήτησε 2-3 συμβουλές και γνώμες φαντάζομαι ανοίκει στο 99.9% των ανθρωπων που δεν αυτοκτονούν. Του παρουσίασες τα πράγματα κατάμαυρα ενώ δεν είναι ετσι. Απο κει και πέρα ξεφύγαμε γενικά.
pyro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 8/8 Ρεντίνα... Τι λέει το κέντρο ρε φιλαράκο; Θα παραμείνεις ειδικές δυνάμεις η θα την κάνεις; Εγω αμφίβιος δήλωσα για Ρόδο...
Whiteyez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Τι λέει το κέντρο ρε φιλαράκο; Θα παραμείνεις ειδικές δυνάμεις η θα την κάνεις; Εγω αμφίβιος δήλωσα για Ρόδο... Το κέντρο είναι πολύ ωραίο και με καλό φαγητό..σήμερα ορκιστήκαμε, εγώ θα παραμείνω..
blast Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ξερει κανεις τι θα παίξει με τις μεταθέσεις που πέφτουν στην εκλογική περίοδο????
The_Judas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εχει να πέσει πολύ «τιμητική» άδεια την περίοδο την εκλογών
Blackman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εχει να πέσει πολύ «τιμητική» άδεια την περίοδο την εκλογών μία μέρα μόνο...έτσι γίνετε πάντα
pyro Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 μία μέρα μόνο...έτσι γίνετε πάντα Πάνε δώσε αίμα και έχεις τετραήμερο!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μπααα δεν εχει τετραημερο, η αιμοδοτικη εγινε διημερο.
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 αν η αναβολη λιγει δεκεμβριο, ποτε ειναι η τελευταια ημερομηνια ανανεωσης?
Ather Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Στην περίπτωση λήξης από όσο θυμάμαι σε "διορίζουν " στην επόμενη ΕΣΣΟ. Στην περίπτωσή σου δλδ αρχές Φεβρουαρίου. Η ανανέωση της αναβολής θα πρέπει να γίνει πριν από την κατάταξή σου, έστω και μία μέρα.
Blackman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ναι... όσο για την αιμοδοτική...και εγώ 4 μέρες πήρα τότε (χ3 φορές-όχι δεν έδωσα 3 φορές αίμα...απλα την 3η φορά μου ζήτησαν το χαρτι της αιμοδοσίας χαχαχα) τώρα πλέον είναι 2 μέρες
FilipposMD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Toufa, εμένα όταν έληξε η αναβολή μου Δεκέμβριο, με έβαλαν αυτόματα στην ΕΣΣΟ του Μαϊου. Αναβολή μπορείς να πάρεις μέχρι τη μέρα που παρουσιάζεσαι. Επομένως, αν έχεις αναβολή μέχρι Δεκέμβριο του 2007, λογικά μπορείς να την ανανεώσεις μέχρι Μάιο του 2008.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αναρωτιέμαι για το εξής: Φίλος επιστρέφει εντός του έτους από το εξωτερικό, μετά από μακροχρόνιες σπουδές Ιατρικής. Πριν φύγει για τις σπουδές του, του είχε έρθει το χαρτί (τότε, στα 18) για Τεθωρακισμένα (μπρρρρ!). 1. Με την λήξη των σπουδών του και τη διακοπή της αναβολής του, θα μεταταχθεί αυτόματα στο Υγειονομικό του Στρατού Ξηράς; 2. Ο ίδιος θα προτιμούσε κάτι πιο... χαλαρό Η Αεροπορία ή το Ναυτικό έχουν Υγειονομικό; Προβλέπεται η στελέχωσή του με κληρωτούς; Για να προλάβω τυχόν ερώτηση, η ύπαρξη βύσματος εξαρτάται φυσικά από την έκβαση των εκλογών αλλά ας υποθέσουμε, για τη συζήτηση, ότι θα υπάρχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.