Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@takeda

Την αναβολή πρέπει να την κόψεις πριν αλλάξει ο μήνας για να μπεις σίγουρα το Νοέμβρη.

Δεν κάνουν πλέον εμβόλιο που να αφήνει σημάδι. Το αντιτετανικό που σου κάνουν θα σε πονάει για λίγες ημέρες. Αυτό μόνο. Επίσης ο εμβολιασμός είναι κυριλέ, ούτε απότομες κινήσεις ούτε πιστολάκια ούτε τίποτα τέτοιο.

Για το κάπνισμα τώρα βλέπω στην αρχή να το μειώνεις και μετά να καπνίζεις σαν τον π***τη.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις παρουσιαστηκα μοναδα, 98ΤΜΧΕΘ Μυτηλινη...

χαιρετισματα σε οσους μπαινουν τωρα και μην τρελαινεστε... απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.

αντε αλλα 9 μηνακια μας εμειναν :P

Δημοσ.

Βρε καλώστον :)

Έρχομαι την Πέμπτη εγώ, για να πάρω το χαρτί και να ξαναφύγω πολίτης :mrgreen:

Το γωνιακό κρεβάτι στον 1ο Λόχο είναι δικό μου, μην το πιάσεις :mrgreen:

Δημοσ.

Chinaski αν θυμάμαι καλά αν κόψεις την αναβολή σου μέχρι τον ιούνιο μπαίνεις Νοέμβριο.μέχρι τέλη Οκτωβρίου μπαίνεις Φεβ και αν την κόψεις Δεκ μπαίνεις Μάιο.αλλά κάνε ενα την στην Στρατολογία να εισαι σίγουρος.

Δημοσ.

Αν την κόψεις μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα μπείς το Νοέμβρη. Αν την κόψεις τον Άυγουστο μπορείς να αιτηθείς άμεση λήξη αναβολής από τη στρατολογία ώστε να σε βάλουν το Νοέμβρη αλλιώς με τις κανονικές διαδικασίες θα μπεις το Φεβρουάριο. Ο κανόνας είναι ότι σε βάζουν στη μεθεπόμενη σειρά και είναι λογικό αφού δεν μπορείς να κόψεις την αναβολή στο τέλος του Ιούλη και να σου στείλουν χαρτί κατάταξεις ώστε να μπεις 7 Αυγούστου για παράδειγμα.

Δημοσ.
Αν την κόψεις μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα μπείς το Νοέμβρη. Αν την κόψεις τον Άυγουστο μπορείς να αιτηθείς άμεση λήξη αναβολής από τη στρατολογία ώστε να σε βάλουν το Νοέμβρη αλλιώς με τις κανονικές διαδικασίες θα μπεις το Φεβρουάριο. Ο κανόνας είναι ότι σε βάζουν στη μεθεπόμενη σειρά και είναι λογικό αφού δεν μπορείς να κόψεις την αναβολή στο τέλος του Ιούλη και να σου στείλουν χαρτί κατάταξεις ώστε να μπεις 7 Αυγούστου για παράδειγμα.

κι όμως, κάνεις λάθος, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά άλλαξε η νομοθεσία και μπαίνεις αμέσως με την επόμενη ΕΣΣΟ, άσχετα με το πότε διακόπτεις την αναβολή σου. Έτσι την πάτησα και εγώ και κυρήχθηκα ανυπότακτος. Ο νόμος άλλαξε το Δεκέμβριο του 2005.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω και γω κατι επειδη πηγαινω σχολειο ακομα ποτε πρεπει να παρω αναβολη οταν ερθει το χαρτι να παρουσιαστω η πιο πριν μην εχουμε και τρεχαματα?

Δημοσ.

συνήθως όταν ξεκινάς 3η λυκείου...αν δεν κάνω λάθος....θα σου έρθει ειδοποίηση να πάς στην στρατολογία για να δηλώσεις για αναβολή...

Δημοσ.
κι όμως, κάνεις λάθος, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά άλλαξε η νομοθεσία και μπαίνεις αμέσως με την επόμενη ΕΣΣΟ, άσχετα με το πότε διακόπτεις την αναβολή σου. Έτσι την πάτησα και εγώ και κυρήχθηκα ανυπότακτος. Ο νόμος άλλαξε το Δεκέμβριο του 2005.

Δικό μου λάθος που δεν ανέφερα τα δεδομένα, ότι δηλαδή κατατάχθηκα το Νοέμβρη του 2005, οπότε μπορεί να έχει αλλάξει η νομοθεσία. Τώρα που το σκέφτομαι έχω ακούσει ότι στο ΚΕΝ δεν είναι υποχρεωτικό πλέον να παρουσιάζονται όλοι μαζί η σε διάστημα το πολύ 3 ημερών αλλά κάποιος μπορεί να μπει και αρκετές ημέρες αργότερα από την ΕΣΣΟ του, οπότε συμβαδίζει λογικά με αυτό που λες. (εκτός αν έχει αλλάξει πάλι κάτι).

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ξερετε αν η Γ.ΕΣΣΟ στο ναυτικο θα πανε στον Πορο για εκπαιδευση ή θα μεινουν Παλασκα??

27-29 Αυγουστου μπαινουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...