tone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 γεια και απο μένα (το ψάρι). θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: κάθε πότε μπαίνουν νέοι στο στρατό; πχ μπήκαν κάποιοι το μάιο. θέλω να έχω μπει πριν το 2008 και δε ξέρω πότε να κόψω την αναβολή :s
nektarios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 γεια και απο μένα (το ψάρι). θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: κάθε πότε μπαίνουν νέοι στο στρατό; πχ μπήκαν κάποιοι το μάιο. θέλω να έχω μπει πριν το 2008 και δε ξέρω πότε να κόψω την αναβολή :s σειρές στο στρατό ξηράς μπαίνουν: Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο, Νοέμβριο αν κόψεις τώρα την αναβολή θα πας λογικά τον Νοέμβρη
tone Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ Νεκτάριε. Τελικά βρήκα αυτά: Κατάταξη πραγματοποιείται έξι φορές κάθε χρόνο (σε έξι σειρές ή ΕΣΣΟ' date=' όπως ονομάζονται), κατά τους μήνες Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο για τη Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό ενώ για το Στρατό Ξηράς τέσσερις φορές κάθε χρόνο κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο. Συνηθίζεται το πρώτο δεκαήμερο των μηνών αυτών να κατατάσσει η Πολεμική Αεροπορία, το δεύτερο το Πολεμικό Ναυτικό και το τρίτο ο Στρατός Ξηράς. Η διακοπή αναβολής γίνεται στο στρατολογικό γραφείο που ανήκει ο ενδιαφερόμενος, 4 μήνες πριν από τον επιθυμητό μήνα κατάταξης.[/quote']
gatoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 άν την κόψεις μέχρι 30ιουλίου θα μπείς τον νοέμβριο που μας έρχεται.
Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε αγορινες....ξερει κανεις τπτ για το 98 ΤΤΧΕΘ στη Μυτιληνη???? παω ενα μηνα πατρα για "οπλουργος" και μετα εκει (98 ΤΤΧΕΘ) που ειναι, πως ειναι και τα σχετικα? 299 ΕΣΣΟ μεσολογγι!!!! ποιοι αλλοι ειμαστε εδω???? 3ος, 2η!!! με τα κριαρια με εχουν βαλει!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Τη μονάδα δεν τη ξέρω, υπηρέτησα πριν 2 χρόνια στην 98 ΜΕΘ. Από εκεί και πέρα, το καλό είναι ότι θα πας καλοκαίρι κα θα κάνεις τα μπανάκια σου, χειμώνα δεν παλεύεται εύκολα.
Alt3rnative Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ Νεκτάριε. Τελικά βρήκα αυτά: Σε όλα τα σώματα 4 φορές το χρόνο μπαίνουν σειρές.Τον Αύγουστο δεν τον προλαβαίνεις κόψε την αναβολή σου να μπεις Νοέμβριο.
HaPagan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ρε αγορινες....ξερει κανεις τπτ για το 98 ΤΤΧΕΘ στη Μυτιληνη????παω ενα μηνα πατρα για "οπλουργος" και μετα εκει (98 ΤΤΧΕΘ) που ειναι, πως ειναι και τα σχετικα? 299 ΕΣΣΟ μεσολογγι!!!! ποιοι αλλοι ειμαστε εδω???? 3ος, 2η!!! με τα κριαρια με εχουν βαλει!!!! Μπα, γιατί τι έχουν τα κριάρια; Χαχα! Κριάρια = Μηχανικό! Λίγα με το μηχανικό ! Εγώ είμαι από το Σάββατο στο 88 ΛΜΧ στην Λήμνο. Θα κάτσω εδώ γύρω στους 5 μήνες και μετά βουρ για Αθήνα! Τα πράγματα προς το παρών είναι καλά αν και ο διοικητής μας είναι λίγο σφιχτός.
Cue Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Πολυβ. Υπαξ. Ρίζια, Ορεστιάδα, Έβρος. 00:00 αναχώρηση...
Ather Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 @Hapagan Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν απάλευτα από πλευράς υπηρεσιών στο 88ΛΜΧ. Το καλό είναι ότι έπεφταν και οι αντίστοιχες άγραφες.
aragorn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ρε αγορινες....ξερει κανεις τπτ για το 98 ΤΤΧΕΘ στη Μυτιληνη????παω ενα μηνα πατρα για "οπλουργος" και μετα εκει (98 ΤΤΧΕΘ) που ειναι, πως ειναι και τα σχετικα? 299 ΕΣΣΟ μεσολογγι!!!! ποιοι αλλοι ειμαστε εδω???? 3ος, 2η!!! με τα κριαρια με εχουν βαλει!!!! Μήπως θες να πεις 98ΤΜΧΕΘ? Δηλαδή Τάγμα Μηχανικού? Είμαι εκεί από το Φλεβάρη, και απολύομαι τον Αύγουστο από κει. Βασικά το μέρος είναι μια χαρά, αλλά μακριά από το στρατόπεδο (πας μόνο με μεταφορικό μέσο = ταξί ή αν έχεις δικό σου). Όσο για το Τάγμα; Καλύτερα να μη σου πω γιατί θα σε δυσαρεστήσω... Ζόρικη μονάδα (για Μηχανικό). Πάρα πολλές υπηρεσίες (Φλεβάρη-Μάρτη μας πήγε 12 με 15 μέσα :???: ), και τραγικές εγκαταστάσεις. Μέχρι και προβλήματα με τις άλλες μονάδες είχαμε (Πυροβολικό και Τεθωρακισμένους), με στελέχη τους κλπ. Anyway, επειδή αυτά τα πράγματα (οι υπηρεσίες δηλαδή) αλλάζουν από καιρούς σε καιρούς, σου λέω πως το έχω ζήσει εγώ. Ελπίζω εσύ να τα βρεις καλύτερα. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το μέρος (στην Καλλονή είναι), μου λες.
popolaros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 μου δινεται η δυνατοτητα να παω ναυτικο αν θελω. να το κανω?
Ather Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Να ξέρεις ότι όταν σου δίνεται μία δυνατότητα είναι πάντα καλύτερα από το να σου δίνεται μία υποχρέωση.
Tom_Bombadill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Είναι αλήθεια ότι το ναυτικό είναι πιο "λούφα" απ΄την ξηρά?? __________________________________________ Two things are infinite, the universe and man's stupidity... and i am not sure about the first.... Κλικ και βοηθήστε ρε αλάνια...For Honour!!!http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.