Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσολόγγι 3ος ΛΟΧΟΣ - IV Δ/ΡΙΑ.

Μέσα σε αυτές τις δέκα μέρες 2 πράματα μου έμειναν....οι προχθεσινές κονσέρβες που πήρανε παράταση απο το κτηνιατρικό (ξέρει ο Cue ;) ) και ο απίστευτος ιδρώτας που ρίξαμε 8 μέρες με βήμα.

Όσο για το <<βαρβάτο>> πρωινό που μας τάξανε για σήμερα...ΛΟΥΚΟΥΛΙΟ

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χεχε έλα ρε Μηχανικέ Mika! Πως πάνε οι κάμψεις; Είδα ότι σας έχωσαν καλά τις τελευταίες μέρες! Εγώ είμαι στον 3ο Λόχο στη 2 Δρια! :) Εμείς έχουμε φάει τρέξιμο καλό τις τελευταίες μέρες! :)

Με τις καμψεις ξεκινησε η φαση γιατι καποια παιδια αργησαν να ξυπνησουν μετα τη βραδια οπλιτη... 2 μερες μας ξυπνησαν ετσι και μετα το κοψανε. παντως με χωσαν υπηρεσια μαγειρια Παρασκευη μεσημερι και εχασα ολη την ξερκουραση της Παρασκευης για την ορκομοσια. Τεσπα την παλευουμε...

Στον δικο σας λοχο επεσε το ξυλο ή στον 4ο?

Δημοσ.

Μηχανικάριοι του Ινσόμνια στην πρώτη σας έξοδο μην παραλείψετε να φάτε αλμυρή κρεπούλα από το Trendy. Είστε ωραία εποχή στο Ναύπλιο..απολαύστε το!!

Δημοσ.

ρε παιδιά καλημέρα :D σήμερα με τo που μπαίνω σπίτι βλέπω στο γραφείο μου τo χαρτί τις αναβολής με τα πολλά μου δώσαν αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011 αυτό τo χαρτί γραφει πάνω του και που θα με στείλουν μετά ? γιατί το μονο που να έχει σχέση που βρήκα ήταν ένοπλες δύναμης καμια βοήθεια από τους παλιού ?

Δημοσ.
ρε παιδιά καλημέρα :D σήμερα με τo που μπαίνω σπίτι βλέπω στο γραφείο μου τo χαρτί τις αναβολής με τα πολλά μου δώσαν αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011 αυτό τo χαρτί γραφει πάνω του και που θα με στείλουν μετά ? γιατί το μονο που να έχει σχέση που βρήκα ήταν ένοπλες δύναμης καμια βοήθεια από τους παλιού ?

Το χαρτί της αναβολής δεν αναφέρει τίποτα σχετικό για το που μπορεί να παρουσιαστείς. Μη βιάζεσαι! :)

Με τις καμψεις ξεκινησε η φαση γιατι καποια παιδια αργησαν να ξυπνησουν μετα τη βραδια οπλιτη... 2 μερες μας ξυπνησαν ετσι και μετα το κοψανε. παντως με χωσαν υπηρεσια μαγειρια Παρασκευη μεσημερι και εχασα ολη την ξερκουραση της Παρασκευης για την ορκομοσια. Τεσπα την παλευουμε...

Στον δικο σας λοχο επεσε το ξυλο ή στον 4ο?

Σε εμάς έπεσε το ξύλο που αναφέρεις. Άσε και σε μας άργησε να ξυπνήσει μια μέρα το όργανο του λόχου και πήγαμε τρέχοντας μέχρι τα μαγειρεία! Αύριο στις 18.00 φεύγει το ΚΤΕΛ από Κηφισσό για το ΚΕΜΧ. Ευτυχώς που θα πάρουμε άλλο ένα Σ/Κ άδεια. :)

Δημοσ.

Εγώ είμαι Κόρινθο υποψήφιος για ΣΕΠ αλλιώς Διαβίβα. 3ος Λόχος 3η Δρια. Μέχρι τώρα (15 μέρες) όλα είναι μέλι γάλα.

Δημοσ.

Πάει και η δεύτερη άδεια από το κέντρο (ΚΕΜΧ Ναύπλιο όπως έχω ξαναπεί)... Άντε τώρα να δω πότε θα ξαναπάρουμε άδεια. :( Κατά τα άλλα, ξεκινήσαμε σκοπιές και πλέον κινούμαστε στον ρυθμό των εξόδων και της αναλογία ημερών με υπηρεσία και χωρίς.

Δημοσ.

Ουγκαντα ειναι η Σαμος ετσι/ Μια ερωτηση για τους παραπανω. Πως ειναι τα πραγματα στο Μεσολογγι? Ειναι καλα και για που υπολογιζεται μετα οι μεταθεσεις?

Δημοσ.

Ζούγκλα είναι η Σάμος (aka ζουγκλόνησο, ζουγκλονήσι. Επιπλέον ορολογία: αποζουγκλέ=απολελέ, ζούγκλοι=φαντάροι κτλ κτλ...).

Δημοσ.

@kx5

Ουγκάντα νομίζω πως είναι πιο διαχρονικό.

Το ζούγκλα έπαιζε πιο πολύ το 2000 όταν ήμουν εκεί φοιτητής.

@21century Οι μεταθέσεις δε νομίζω να έχουν βγει.... εκτός αν ρωτάς ....και για που κανονίστηκαν οι μεταθέσεις; :)

Δημοσ.

Να σκεφτείς πως το Ουγκάντα ελάχιστες φορές το άκουσα...

Ζούγκλα μου αρέσει καλύτερα :P

Δημοσ.
/ Μια ερωτηση για τους παραπανω. Πως ειναι τα πραγματα στο Μεσολογγι? Ειναι καλα και για που υπολογιζεται μετα οι μεταθεσεις?

Μπορώ να σου απαντήσω με την εξής κατάθεση ψυχής:

Έχω πάθει πολιτισμικό σόκ απο τα άτομα που έχουν μαζευτεί εκεί...μιλάμε για άτομα σε ημιάγρια κατάσταση,καραβλαχιά του κερατά και τα μυαλά στα κάγκελα.Μ@ΜΩ τα FX τα μηχανάκια και τα 450τουρμπάτα άλογα που έχει το datsun του θείου του μπάτζανάκη ενός φίλου που το ακουσε απο τον ξαδέρφο του.

Μιλάμε ο εγγέφαλός μου κάνει barrel roll μέσα στο κρανίο μου όταν το κάθε κουτό 18χρονο μου πουλάει πολλά κιλά βλάχικου τσαμπουκά,κάτι που φαντάζομαι γίνεται στα περισσότερα στρατόπεδα ούτως ή άλλως.

Πέραν τούτου,άν δέν σε απασχολεί το γεγονός οτι δέν ξέρουν τι τους γίνεται με τις υπηρεσίες και χώνουν τα ίδια άτομα ξανά και ξανά,αν δέν σε νοιάζουν τα κουνούπια που σου την πέφτουν σαν stukas όταν είσαι ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ (!) στην σκοπιά,άν δέν σε νοιάζει το φαί που είναι ελεεινό και τρισάθλιο (δέν ξέρω και γώ πόσοι πήρανε άνευ' υπηρεσίας απο τις φακές που φάγανε χτές)...ε...καλά είναι.:mrgreen:

Δημοσ.

Άλλη μια βδομάδα Μεσολόγγι... Μετά ποιός ξέρει που...

4 Λοχος 3η Διμοιρία ftw.

Τυχερούλιδες εσείς με την Πρεβεζάνου :)

Οι υπηρεσίες βγαίνουν με ζόρι ρε παιδιά...

Καθόμουν με τον δεκανέα μας και τις έβγαζα, γινεται τις πόπης, τα πραγματα αλλάζουν συνεχώς και είναι γενικώς αρκετά δύσκολο να βγούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...