kx5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ακούστε τι έπαθε φίλος μου. Του ήρθε σήμερα το χαρτί για να παρουσιαστεί αύριο στην Κόρινθο. Άψογα οργανωμένη η στρατολογία...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ακούστε τι έπαθε φίλος μου.Του ήρθε σήμερα το χαρτί για να παρουσιαστεί αύριο στην Κόρινθο. Άψογα οργανωμένη η στρατολογία... Το πιο πιθανό είναι ευθύνεται το αστυνομικό τμήμα στο οποίο στάλθηκε το χαρτι!
kx5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Το χαρτί είχε μείνει στο ρουφ. Πήγε και το πήρε η μάνα του από εκεί. Θα πάει αύριο για 3μηνη αναβολή και βλέπουμε...
Tenshi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ακούστε τι έπαθε φίλος μου.Του ήρθε σήμερα το χαρτί για να παρουσιαστεί αύριο στην Κόρινθο. Άψογα οργανωμένη η στρατολογία... Του ήρθε όμως, αυτό είναι που μετράει!Εγώ ακόμα περιμένω το πρωτότυπο (παρουσιάζομαι άυριο), που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Στρατολογίας μου έχει φύγει με ΕΛΤΑ στης 4/4/07. Δηλαδή αν δέν ήξερα οτι μπαίνω φαντάρος κάπου μέσα στο Μάη και δέν είχα ζητήσει να μου αποστείλουν εκ΄νέου το ειδοποιητήριο με fax, κάποια ωραία πρωία θα με ενημέρωναν οτι είμαι και λιποτάκτης.Μπράβο ρε κρατικέ μηχανισμέ...ΣΚΑΤΑ τα έκανες πάλι.Όχι τίποτ'αλλο,θα έχω και τον κάθε ζωχά ΕΠΟΠ-ατζή να με φωνάζει γιωτά επειδή θα τους βάλω σε κόπο να με πάνε για ακτινογραφία θώρακος
gdevil Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Του ήρθε όμως, αυτό είναι που μετράει!Εγώ ακόμα περιμένω το πρωτότυπο (παρουσιάζομαι άυριο), που σύμφωνα με τα λεγόμενα της Στρατολογίας μου έχει φύγει με ΕΛΤΑ στης 4/4/07.Δηλαδή αν δέν ήξερα οτι μπαίνω φαντάρος κάπου μέσα στο Μάη και δέν είχα ζητήσει να μου αποστείλουν εκ΄νέου το ειδοποιητήριο με fax, κάποια ωραία πρωία θα με ενημέρωναν οτι είμαι και λιποτάκτης.Μπράβο ρε κρατικέ μηχανισμέ...ΣΚΑΤΑ τα έκανες πάλι.Όχι τίποτ'αλλο,θα έχω και τον κάθε ζωχά ΕΠΟΠ-ατζή να με φωνάζει γιωτά επειδή θα τους βάλω σε κόπο να με πάνε για ακτινογραφία θώρακος Χαλάρωσε. Όταν παραλαμβάνεις το ειδοποιητήριο για να παρουσιατείς υπογράφεις ότι το παρέλαβες. Αν δεν υπάρχει υπογραφή σημαίνει ότι δεν σου επιδόθηκε η ειδοποίηση άρα δεν είσαι λιποτάκτης. Όσο για τα ΕΠΟΠια, χ$σ$ τους αν θες την γνώμη μου. Το 99% από αυτούς είναι άχρηστοι που νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα γένια. Υπομονή 1 χρόνο.
Blackman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 σιγά μην σου μιλήσει ο ΕΠΟΠ όταν θα πας για ακτινογραφία με άλλους 50-60...αυτό είναι ρουτίνα...
Delirium Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Το χαρτί είχε μείνει στο ρουφ. Πήγε και το πήρε η μάνα του από εκεί.Θα πάει αύριο για 3μηνη αναβολή και βλέπουμε... Αν ενννοείς θα πάει στο στρατόπεδο, από εκεί παρουσιαζόμενος μπορεί να πάρει μόνο αναβολή, η οποία είναι το λιγότερο 6μηνη! 3μηνη αναστολή κατάταξης, παίρνει μέσω φρουραρχείου. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Δηλαδή αν δέν ήξερα οτι μπαίνω φαντάρος κάπου μέσα στο Μάη και δέν είχα ζητήσει να μου αποστείλουν εκ΄νέου το ειδοποιητήριο με fax, κάποια ωραία πρωία θα με ενημέρωναν οτι είμαι και λιποτάκτης. Χαλάρωσε. Όταν παραλαμβάνεις το ειδοποιητήριο για να παρουσιατείς υπογράφεις ότι το παρέλαβες. Αν δεν υπάρχει υπογραφή σημαίνει ότι δεν σου επιδόθηκε η ειδοποίηση άρα δεν είσαι λιποτάκτης. Σε κάθε περίπτωση -υπέγραφες δεν υπέγραφες δηλαδή!- μετά το πρώτο 24ωρο, εφόσον δεν είχες παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, ή έστω ειδοποιήσει [τότε παρατείνεται σε 48ωρο] θα σε κήρυσσαν ανυπότακτο. :twisted: Λιποτάκτης μπορείς να γίνεις μόνο αφού έχεις ορκιστεί!
kx5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω πάντως αύριο θα πρέπει να να πάρει κάποιου είδους αναβολή γιατί το παιδί βρίσκεται επάνω στο μεταπτυχιακό. Θα σαλτάρει αν τον κρατήσουν μέσα.
Delirium Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω πάντως αύριο θα πρέπει να να πάρει κάποιου είδους αναβολή γιατί το παιδί βρίσκεται επάνω στο μεταπτυχιακό. Θα σαλτάρει αν τον κρατήσουν μέσα. Με το ζόρι δεν κρατάνε κανέναν μέσα, αυτό είναι 100% σίγουρο, δεν μπορούν άλλωστε Μην πάρει τίποτα από πράγματα/προσωπικά είδη μαζί του -εφόσον πάει καρφί για αναβολή!- μόνο τα χαρτιά του μεταπτυχιακού του και "προβληματισμένο" υφάκι. Εννοείται ότι η αναβολή του θα είναι για "ψυχολογικούς" λόγους. Η 6μηνη = 6μηνες + 1 ΕΣΣΟ = 9-10 μηνες Σε κάθε περίπτωση όμως, θα έπρεπε να το γνωρίζει/ενδιαφερθεί περισσότερο ο ίδιος....
HaPagan Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Επιτέλους πέρασαν οι μέρες και σήμερα το πρωί ορκιστήκαμε πίστη κλπ κλπ στην μαμά πατρίδα και βγήκαμε με 2+1 (οδοιπορικά) μέρες άδεια ορκομωσίας!! Έτσι, να δούμε λίγο τον έξω κόσμο να ανοίξει το μάτι μας! Καλά είναι τα πράγματα στο ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο! Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι!
Cue Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 3ος Λόχος, ΙΙΙ ΔΡΙΑ στο 2/39 ΣΥΝ ΕΥΖΩΝΩΝ Μεσολόγγι. Σήμερα ορκιστήκαμε μια χαρά όλα. Τρίτη βράδυ ξανά μέσα. Τι λένε οι άλλοι από Μεσολόγγι?
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Που ειναι οι αλλοι Στρατιώτες Μηχανικου του φόρουμ?? ΚΕΜΧ Ναυπλιου , 1ος Λοχος , 2 Δρια εδω μεχρι Τριτη και εμεις...
HaPagan Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Που ειναι οι αλλοι Στρατιώτες Μηχανικου του φόρουμ?? ΚΕΜΧ Ναυπλιου , 1ος Λοχος , 2 Δρια εδω μεχρι Τριτη και εμεις... Χεχε έλα ρε Μηχανικέ Mika! Πως πάνε οι κάμψεις; Είδα ότι σας έχωσαν καλά τις τελευταίες μέρες! Εγώ είμαι στον 3ο Λόχο στη 2 Δρια! Εμείς έχουμε φάει τρέξιμο καλό τις τελευταίες μέρες!
k_antoni Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 3ος Λόχος, ΙΙΙ ΔΡΙΑ στο 2/39 ΣΥΝ ΕΥΖΩΝΩΝ Μεσολόγγι. φίλε, καλοκαίρι 2002 μας είχαν σκίσει στο Μεσολόγγι... Αγριελιά κάθε μέρα για βολές κ χαζομάρες... κ μετά ΣΕΑΠ (Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις) :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.