Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Να διορθώσω τον Aigeas ότι εδώ και 2 χρόνια περίπου οι κληρωτοί δεν περνάνε από αλεξίπτωτα, μόνο οι μόνιμοι. Πω, πω έχω χάσει εξελίξεις τελικά! Θα έκλαιγε κανένας φαίνεται, ότι τον βαρούσαν. Κολλέγιο Αθηνών! @Vatos_Locos δεν ξέρω να σου πω για σήμερα, όμως παλαιότερα δεν μπορούσες να πας ΕΔ έπειτα από αναβολή. Εγώ τουλάχιστον δεν συνάντησα κανέναν.
Ather Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Νομίζω ότι οι ΔΕΑ ΕΔ περνάνε από αλεξίπτωτο. @Vatos_locos Σχετικά με το χώσιμο. Αν είσαι 9μηνο δε σε παίρνουν ούτε για ΔΕΑ ούτε για ΣΝ (για ΣΝ έχω δει εξαίρεση του κανόνα) και γενικά δε σε παίρνουν στα καλά σώματα (χωρίς βύσμα πάντα). Δεν αξίζει να σε εκπαιδεύσουν και να επενδύσουν (όσο αυτό γίνεται) όταν είναι να φύγεις γρήγορα από το στράτευμα. Επίσης σαν 9μηνο θα κάτσεις μόνο στα σύνορα (αυτός είναι ο λόγος που πολλοί το αποκρύπτουν ότι είναι 9μηνο και παρουσιάζουν τα χαρτιά τους μετά την ευνοϊκή μετάθεση). Για τις ειδικές δυνάμεις δε γνωρίζω τι συμβαίνει αλλά είναι πιθανό να μη σε προτιμήσουν. Αυτά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδια μια ερωτηση, τα φανελακια πρεπει να ειναι χακι ή ασπρα ;
pyro Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Έκοψα την αναβολή μου και δήλωσα αλεξίπτωτα, οπότε μπένω August. Θα με πάρουνε; Το οτι είναι δύσκολο να περάσω την εκπέδευση το ξέρω..αλλά αφού στο ΔΑ, εκεί που λές πού θες να πας, έχουνε τα αλεξίπτωτα ως επιλογή, γιατί να μήν πέρνουνε draftees (johnnyestia);
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδια μια ερωτηση, τα φανελακια πρεπει να ειναι χακι ή ασπρα ; Τα μακρυμάνικα μπλουζάκια πρέπει να είναι χακί, ενώ τα κοντομάνικα παραλλαγής.
Henry3GR Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδια μια ερωτηση, τα φανελακια πρεπει να ειναι χακι ή ασπρα ; παίζει ρολο. αν παρεις ασπρο κανει μπαμ και θα σου την πουν. το καλοκαιρι που δεν φορας τζακετ φαινεται, αφου το χιτώνιο δεν το κουμπώνεις μεχρι πάνω. εκτος αν ενοεις τα αμανικα.(εγω δεν φορούσα) καλα να περασεις (περιεργη ευχη ε? δεν πας και εκδρομη)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Οκ εγω εχω παρει μπλουζακια παραλλαγης (κοντομανικα), απλα καποιος που ειπε για ασπρα γιαυτο... thx ! σε λιγες ωρες μπαινω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-|
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εγω πάω μάγγες να δώ αν θα πάρω την αναβολή μου ευχηθείτε μου καλή τύχη και να μην χαθώ στο δρόμο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έκοψα την αναβολή μου και δήλωσα αλεξίπτωτα, οπότε μπένω August. Θα με πάρουνε; Το οτι είναι δύσκολο να περάσω την εκπέδευση το ξέρω..αλλά αφού στο ΔΑ, εκεί που λές πού θες να πας, έχουνε τα αλεξίπτωτα ως επιλογή, γιατί να μήν πέρνουνε draftees (johnnyestia); Αν όντως παίρνουνε ακόμη κληρωτούς, τότε η διαδικασία είναι η εξής: Παρουσιάζεσαι στο Μ.Πεύκο, κάποια ημέρα θα σε πάνε στον Ασπρόπυργο, περισσότερο για να διαπιστώσουν αν έχεις κάποια υψοφοβία. Δεν θα σε αγριέψουν πολύ. Μετά την ορκομωσία πηγαίνεις επισήμως στον Ασπρόπυργο μαζί με όσους έχουν περάσει την πρώτη δοκιμασία. Οι μισοί απ' όσους είναι, υπογράφουν ότι θέλουν να φύγουν οικιοθελώς. Την ίδια μέρα. Το υπόλοιπο 1/4 απ' όσους παραμείνουν υπογράφουν τις επόμενες μέρες. :twisted:
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Πω, πω έχω χάσει εξελίξεις τελικά! Θα έκλαιγε κανένας φαίνεται, ότι τον βαρούσαν. Κολλέγιο Αθηνών! Τώρα πια όλες οι ενδιαφέρουσες ειδικότητες δίνονται στους ΕΠΟΠ, πράγμα που σημαίνει οτι οι έφεδροι έχουν ειδικότητα αγγαρειομάχου και σκοπού :?
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τώρα πια όλες οι ενδιαφέρουσες ειδικότητες δίνονται στους ΕΠΟΠ, πράγμα που σημαίνει οτι οι έφεδροι έχουν ειδικότητα αγγαρειομάχου και σκοπού :? Ποιές είναι οι ενδιαφέρουσες ειδικότητες?
thief7710 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ποιές είναι οι ενδιαφέρουσες ειδικότητες? Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.Ψαρωτικα το ειπε.Αν ηταν ενδιαφερουσες στα ΕΠΟΠ θα τις εδιναν? :-D :-D :-D :-D
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.Ψαρωτικα το ειπε.Αν ηταν ενδιαφερουσες στα ΕΠΟΠ θα τις εδιναν? :-D :-D :-D :-D Σωστά!
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ρε συ Aigeas και μετά πόσοι μένουν με τρόμαξες καν αν και δεν έχω υψοφοβία α ρώτησα τον υποδιευθυντή που λέτε και μάλλον πάλι ειδικές δύναμης θα γράφει το χαρτί
Delirium Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εγω πάω μάγγες να δώ αν θα πάρω την αναβολή μου ευχηθείτε μου καλή τύχη και να μην χαθώ στο δρόμο Vatos, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι, πάρε την αναβολή που δικαιούσαι [δεν καταθέτεις τώρα χαρτιά για 9μηνο], κι όταν έρθει η ώρα να πας, αν θέλεις Ε(ιδικές)Δ(υνάμεις) και τότε, όπου και να σε έχουν καλέσει -στο Σ.Ξ., εννοείται!- θα περάσουν από το Κ(έντρο)Ε(κπαίδευσης)Ν(εοσυλλέκτων) σας σίγουρα, να ρωτήσουν πόσοι θέλετε να πάτε για ΕΔ :twisted: Και, πίστεψε με, πάντοτε ψάχνουν κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.