--b}{d-- Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 -[b}{d]- Λαμία θα περάσεις ζάχαρη. Απο οσο μ είπαν φίλοι μου είνια πολύ καλό το κέντρο εκεί. Βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνεις Λαμία καλοκαιριάτικα, χωρίς φοιτητές/τριες... Α και αν χρειαστείς τηλέφωνα απο delivery στειλε pm (πριν τις 14/5 που μπαίνω ) Μένα ελεινά κοντά (20km) οπότε θα έχω τι να κάνω . Πάντως τα τηλ. θα τα χρειαστώ σίγουρα, περιμένω pm!
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Με βαση αυτα που εχεις πει ως τωρα,να ελπιζεις να μη σου ερθει Ειδικες Δυν. ή ΤΘ. Οτι αλλο ερθει καλο ειναι. Επειδη ομως ειναι πολυ πιθανο να σου ερθει ΤΘ μετα την αναβολη, εξετασε το ενδεχομενο να πας Ειδικες Δυν. εθελοντικα. (αφου σε παρουν στα ΤΘ) Απο την αποψη οτι θα κουραστεις που θα κουραστεις, ας το κανεις για κατι πιο ουσιαστικο. Ελπιζω να ειναι πιο κατανοητο τωρα. ok σε κατάλαβα αλλα τι είπα και σε κάνει να με απωθείς από τις ειδικές δυνάμεις ? δεν έχω πρόβλημα να πάω ειδικά αν θα με βοηθήσει και στο μέλλον απλά ψάχνομαι για να ξέρω όπως λογικά θα έκανε και κάθε 19χρόνος στη θέση μου τώρα ένταξη αν δεν με πάρουν και με στείλουν όπως λες TΘ που δεν ακούστηκε κανένα καλο γι αυτό τότε ok να πάω ειδικές δύναμης τουλαχτιστον θα έχω την εμπειρία
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Χάχα ωραίος ένταξη τάσης αυτοκτονίας δόξα τον θεό δεν έχω αγαπάω την ζοούλα μου και θέλω να την ζήσω ότι και να γίνει απλά για αυτούς τους 12 μήνες που θα πρέπει να κάνω δεν ξέρω σε πόσο καιρό λόγο αναβολής να ξέρω στο περίπου τι αξίζει να κάνω να πάω να κάνω τον κηφήνα σε ένα απλό στρατόπεδο η να πω να πάω ειδικές δύναμης αφού μου δόθηκε η ευκαιρία
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ok σε κατάλαβα αλλα τι είπα και σε κάνει να με απωθείς από τις ειδικές δυνάμεις ? Ε, οπως καταλαβα, δεν το ειχες και σκοπο, να πας ΕΔ... Αν δεν εισαι λιγο ραμπο τυπος, και της περιπετειας θα τα βρεις πιο σκουρα απ'οσο ειναι. Επομενως υποθετικα εστω, θα ηταν καλυτερα να περασεις λουφα & παραλλαγη παρα να βρεθεις σε ΕΔ-ΤΘ (εαν ειχες επιλογη δηλαδη). Αν σου ερθει πεζικο δηλ, δεν ειναι λογικο να πας ΕΔ, αφου δεν το ειχες και αχτι να πας. Αν σου ερθει ΤΘ ομως, αξιζει να προβληματιστεις, για να πας ΕΔ εθελοντικα.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 όχι πραγματικά δεν έχω πρόβλημα ας πούμε ότι είμαι τύπος της περιπέτειας όχι ράμπο όμως δεν θα το έλεγα δεν έχω πρόβλημα όπου και να πάω πιστεύω ότι θα την παλέψω και θα τελειώσω απλά το ψάχνω να ξέρω τι θα συναντήσω μπροστά μου και αφού όλοι εδώ λένε ειδικές δύναμης φίλοι γνωστοί λένε το ίδιο αν μπορέσω θα πάω εκεί και ο θεός βοηθός αν τα βρω τόσο σκούρα πάντα μπορώ και να κόπο όπως λένε ελπίζω δηλαδή
--b}{d-- Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 @Overseer486 έχει φάει φρίκη το φόρουμ και δεν μπορώ να απαντήσω στο πμ. Thanks για την λίστα θα το εκτιμήσουνε πολλοί! (μου δούλεψε μια χαρά btw) Δεν μου λες, πως πέρασες όλα τα contacts σε ένα vcf; Με smartphone ή με πρόγραμμα;
Ather Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 @hapagan Την ίδια σχολή με εσένα τελείωσα με το ίδιο μεταπτυχιακό. Αν εκεί που πήγες και έκοψες την αναβολή δήλωσες Μηχανικός (όπως είναι η σχολής μα) για μούρη και δεν τόνισες καλά ότι είσαι πληροφορικός στα χαρτιά που συμπληρώνεις (το σωστό είναι να γράψεις ότι έχεις ειδικότητα αναλυτής - προγραμματιστής) τότε αυτοί της στρατολογίας που βλέπουν μηχανικός δεν κοιτάζουν κάτι άλλο (αν είσαι ειδικά σε καμία αθήνα, εγώ που ήμουν σε μικρή πόλη τους τα έπρηξα λίγο ότι είμαι πληροφορικός και ασχολήθηκαν οι άνθρωποι μαζί μου ίσως) οπότε σε στέλνουν στο Μηχανικό. Στο μηχανικό αν πας (θυμάμαι από τη μονάδα της παραμεθωρίου εκεί που ήμουν) όλο σκάψιμο έκαναν και χτίσιμο. Δηλαδή καμία σχέση με το Σώμα Έρευνας και Πληροφορικής. @snolyghost Με τα πτυχία που θα έχεις λογικά θα σε κρατήσουν (αν και προτιμάνε τα ελληνικά πτυχία). ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι είναι 9μηνήτες η με μειωμένη θητεία δεν τους προτιμούν γενικά (και λογικό είναι αφού το έργο που παράγεται φαίνεται στην Αθήνα όπου υλοποιείται λογισμικό και οι 9μηνήτες ως γνωστό μένουν στην παραμεθώριο για όλη τη θητεία) οπότε προσέξτε τι δηλώνετε.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 βασικά και εγώ για 9 μήνες δεν είμαι ? είμαστε 3 παιδιά 2 αγόρια και έναν κορίτσι τω κορίτσι πιο μεγάλο και από τα αγόρια ο πιο μεγάλος είμαι εγώ ποσο καιρό θα πάω ?
Ather Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 @Vatos_locos Σαφώς και θα κάνεις 9 μήνες. Συνήθως αυτοί που είναι μειωμένης θητείας τους "χώνουν" σε χειρότερα όπλα οπότε παίζει να μην πας Ειδικές Δυνάμεις (με πολύ επιφύλαξη για αυτό που λέω σχετικά με τις ειδικές δυνάμεις). Εγώ αναφερόμουν πριν στο Σώμα Πληροφορικής. Επίσης αν δεις τους διαγωνισμούς σχετικά με τα σώματα ασφαλείας - ειδικούς φρουρούς, αυτοί που έχουν τελειώσει Δόκιμοι ή και Ειδικές δυνάμεις πέρνουν έξτρα μόρια. Αυτά
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 πραγματικά ο στρατός είναι ένα μεγάλο μπούρ... κάθομαι και διαβάζω όλο τo topic τόση ώρα και εκτος από όλες της λέξης με 3-4 γράμματα που πραγματικά δεν έχω καταλάβει τη σημαίνουν και κάθε φορα όλο και κάτι καινούριο βγαίνει στην φορα για αυτό φίλε μου Ather αν μπορείς να μου εξηγήσεις αν όλα αυτό που μου έγραψες ιάνει καλο η κακό ? @Vatos_locosΣαφώς και θα κάνεις 9 μήνες. Συνήθως αυτοί που είναι μειωμένης θητείας τους "χώνουν" σε χειρότερα όπλα
Overseer486 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 @-[b}{d]- Να 'σαι καλά φίλε. Το μόνο που μου έμεινε τόσα χρόνια απο αυτή τη πόλη είναι η λίστα με τα φαγάδικα... Με smartphone τα πέρασα.
johnnyestia Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Vatos_locos , αν δεν έχεις την κ@υλα να πάς ειδικές δυνάμεις μη πάς. Θα σου φανεί κουραστικό και επίπονο. Βέβαια είναι το μοναδικό σώμα στον ΕΣ όπου οι στρατιωτικοί κανονισμοί ψιλοτηρούνται και δεν θα πείς φεύγοντας τι μπουρ...λο είναι ο Στρατός. Να διορθώσω τον Aigeas ότι εδώ και 2 χρόνια περίπου οι κληρωτοί δεν περνάνε από αλεξίπτωτα, μόνο οι μόνιμοι.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 να σε καλά johnnyestia τέτοιες καύλες όντως δεν έχω αλλά αν μου δοθεί και η ευκαιρία δεν θα έλεγα όχι αν έιναι όπως τα λένε και ειδικά αν βοηθάει μετά αυτό το χαρτί απλά πάνω που άρχισα να πιάνω το νόημα έρχεται ο Ather και λέει Σαφώς και θα κάνεις 9 μήνες. Συνήθως αυτοί που είναι μειωμένης θητείας τους "χώνουν" σε χειρότερα όπλα ε και μπέρδεψα τα μπούτια μου πάλι
Whiteyez Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Vatos_locos , αν δεν έχεις την κ@υλα να πάς ειδικές δυνάμεις μη πάς. Θα σου φανεί κουραστικό και επίπονο. Βέβαια είναι το μοναδικό σώμα στον ΕΣ όπου οι στρατιωτικοί κανονισμοί ψιλοτηρούνται και δεν θα πείς φεύγοντας τι μπουρ...λο είναι ο Στρατός. Να διορθώσω τον Aigeas ότι εδώ και 2 χρόνια περίπου οι κληρωτοί δεν περνάνε από αλεξίπτωτα, μόνο οι μόνιμοι. +10 Άν θες να γουστάρεις στρατό πάνε Ε.Δ... 300i σειρά Ρεντίνα ερχόμαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.