HaPagan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ripperako κανονικά θα έπρεπε αλλά ο Ε.Σ. δεν έχει λογική οπότε... Και εγώ με πτυχίο πληροφορικής και μεταπτυχιακό σε Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων με στείλανε Μηχανικό (καλά όχι ότι με χαλάει... ).
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ρε παιδιά τον Αύγουστο κλείνω τα 19 και δευτέρα 7/5/07 με φωνάζουν να παρουσιαστώ με τα πολλά εγώ θα πάρω αναβολή λόγο σχολής οπότε από εκεί που έπρεπε να πάω μεγάλο πεύκο τώρα μου είπαν να πάω Πέτρου Ράλι και να πάρω την αναβολή μου και να μην πάω μεγάλο πεύκο ισχύει αυτό η θα τρέχω τελευταία στιγμή ? και κάτι άλλο εγώ όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα στρατό ξηράς πεζικό δηλαδή και τω χαρτί που μου ήρθε μου γράφει ότι θα είμαι ειδικές δύναμης ΟΠΛ αυτό το ΟΠΛ πάλι τι είναι ? τέλος πάντων με τον τύπο που μίλησα στο τηλέφωνο και μου τα είπε όλα αυτά που σας γράφω μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να πάω και να κόπο από τις ειδικές δυνάμεις και αν πάω κανονικά πεζικό αλλα δεν το προτείνει γιατί λέει είμαι νέος και δεν θα έχω πρόβλημα με την εκπαίδευση τέσπα κανένας μούλος δεν είμαι θα αντέξω αλλα αξίζει να πάω και να φάω τω παλούκι στις ειδικές δύναμης ? θα έχει κανένα θετικό στην ζωή μου μετά η τσάμπα θα γίνει όλη η ιστορία αλλιώς να πάω να κοπώ και να πάω κανονικά πεζικό παιδιά έχω μπερδευτεί πολύ άσχημα με τον στρατό και τώρα που σκάσανε όλα μαζί αγχώθηκα άσχημα τι λέτε προτείνεται ότι μπορείτε αλλά πιο πολύ με νοιάζει το αν πάω Πέτρο Ράλι να μην έχω τρεξίματα που δεν θα παρουσιαστώ στο Μεγάλο Πεύκο και αν θα αξίζει να πάω ειδικές δυνάμεις τα φώτα σας παιδιά έινια ανάγκη :|
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Εγώ που το έφαγα το παλούκι, μια χαρά είμαι πάντως. Επιβίωσα και μάλιστα με εμπειρίες. Σκέψου το κι έτσι: αντί να πλένεις καλιόπες καλύτερα να πηδάς από ελικόπτερα. Για να κάνεις αγγαρείες στις ΕΔ πρέπει να έχεις μέσον. Για εσένα δεν θα υπάρχει "άχρηστος χρόνος" αφού και ο χρόνος που θα τρως τις κλωτσές θα είναι διδακτικού περιεχομένου (αν και είναι κολλέγιο τώρα) Θα περάσει και ο χρόνος μια χαρά, καθώς θα είναι ψυχοφθόρο να κοιμάσαι περιμένοντας το απολυτήριο, ως τζίτζικας. Θυμήσου πότε έγινε η τελευταία αυτοκτονία στις ΕΔ και τότε θα καταλάβεις. Εκτός αυτού αν προτιμήσεις τα αλεξίπτωτα θα έχεις την χαρά να τρως χώμα μαζί με αξιωματικούς κατά την εκπαίδευση, αυτούς που θα περνάνε το σχολείο μαζί σου. Είναι οι ίδιοι αξιωματικοί που θα στο έπαιζαν μούρη αν ήσουν σε ένα στρατόπεδο πεζικού. Μετά θα δυναμώσεις κιόλας, γιατί κακά τα ψέματα τα γυμναστήρια είναι βαρετά. Και το απολυτήριο μπορεί να σου χρησιμεύσει και επαγγελματικά.
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 αυτό το ΟΠΛ πάλι τι είναι ? οπλαρχηγος! Οπλιτης ισως...; Σα να λεμε, πιο κατω δεν εχει... Παλια ισχυε ενας αγραφος κανονας, απο τον οποιο δεν ξεφυγα ουτε εγω. Αν σου ερθει για Πευκο, καταληγεις Αυλωνα μετα απο αναβολη. Οχι πεζικο. Αν ισχυει ακομα δεν ξερω. Ρωτα τις ψαρουκλες
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Aigeas κατατοπιστικότατος αν και με ψιλο τρομαξες αρχίζω να τω σκέφτομαι και για την εμπειρία και για την επαγγελματική κατάσταση BLISS για Πεύκο ήρθε το χαρτί αλλα όταν πήρα τηλ και του είπα για αναβολή μου είπε να πάω Πέτρου Ράλι τώρα αν πάρω την αναβολή μετά όταν περάσει ο καιρός και έρθει η ώρα να μπω πάλι ειδικές δύναμης θα είμαι :-?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Καλά τα λέει ο BLISS, όντως ίσχυε, με ή χωρίς αναβολή. Όποιος κοβόταν έπαιρνε μπερέ με το ζόρι, έστω και μαύρο. Και η Αυλώνα δεν είναι πολύ ωραίο μέρος, κυρίως γιατί το διοικούν όπως και τα άλλα στρατόπεδα ανθρώποι χωρίς τιμή, ακατάλληλοι για κάθε στράτευμα. Και γενικά κανένα μπουκέτο στις ΕΔ μπορεί να το φας, αλλά δεν θα δεις καμία αδερφή να στο παίζει εξουσία. Αυτός που θα σε τρέξει θα τρέχει και ο ίδιος. Θα διαπιστώσεις το γιατί μερικές φορές οι 300 είναι προτιμότεροι των 10.000 Καλά μη φοβάσαι, όλοι χεσμένοι ήμασταν. Μια χαρά θα είναι, θα δεις. Άσε που θα καλοτρώς κιόλας (έστω και με το ζόρι)
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 όταν πήρα τηλ και του είπα για αναβολή μου είπε να πάω Πέτρου Ράλι... εχμ... Πέτρου Ράλι τι ακριβως ειναι? Εγω εννοουσα, αν σου ερθει το χαρτι για Ειδ. Δυν., και παρεις αναβολη το επομενο χαρτι θα γραφει Τεθωρακισμενα κατα πασα πιθανοτητα.
The_Judas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ρε παιδιά τον Αύγουστο κλείνω τα 19 και δευτέρα 7/5/07 με φωνάζουν να παρουσιαστώ με τα πολλά εγώ θα πάρω αναβολή λόγο σχολής οπότε από εκεί που έπρεπε να πάω μεγάλο πεύκο τώρα μου είπαν να πάω Πέτρου Ράλι και να πάρω την αναβολή μου και να μην πάω μεγάλο πεύκο ισχύει αυτό η θα τρέχω τελευταία στιγμή ? και κάτι άλλο εγώ όταν πέρασα περιοδεύων δήλωσα στρατό ξηράς πεζικό δηλαδή και τω χαρτί που μου ήρθε μου γράφει ότι θα είμαι ειδικές δύναμης ΟΠΛ αυτό το ΟΠΛ πάλι τι είναι ? τέλος πάντων με τον τύπο που μίλησα στο τηλέφωνο και μου τα είπε όλα αυτά που σας γράφω μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να πάω και να κόπο από τις ειδικές δυνάμεις και αν πάω κανονικά πεζικό αλλα δεν το προτείνει γιατί λέει είμαι νέος και δεν θα έχω πρόβλημα με την εκπαίδευση τέσπα κανένας μούλος δεν είμαι θα αντέξω αλλα αξίζει να πάω και να φάω τω παλούκι στις ειδικές δύναμης ? θα έχει κανένα θετικό στην ζωή μου μετά η τσάμπα θα γίνει όλη η ιστορία αλλιώς να πάω να κοπώ και να πάω κανονικά πεζικό παιδιά έχω μπερδευτεί πολύ άσχημα με τον στρατό και τώρα που σκάσανε όλα μαζί αγχώθηκα άσχημα τι λέτε προτείνεται ότι μπορείτε αλλά πιο πολύ με νοιάζει το αν πάω Πέτρο Ράλι να μην έχω τρεξίματα που δεν θα παρουσιαστώ στο Μεγάλο Πεύκο και αν θα αξίζει να πάω ειδικές δυνάμεις τα φώτα σας παιδιά έινια ανάγκη :| Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να τελειώσεις τις σπουδές στη σχολή σου ή αν θέλεις να πας στον στρατό. Ακόμη και αν πάρεις αναβολή τώρα και πας μετά από χρόνια στο πεζικό ή σε άλλο σώμα, μπορείς να επιλέξεις να πας στις Ε.Δ, είναι το μόνο εύκολο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 εχμ... πέτρου ράλι τι ακριβως ειναι? εγω εννοουσα, αν σου ερθει το χαρτι για ειδ. δυν., και παρεις αναβολη το επομενο χαρτι θα γραφει τεθωρακισμενα κατα πασα πιθανοτητα. πέτρου ράλλη είναι η στρατολογία στου ρουφ.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δηλαδή να πάω χωρίς σκέψη και να το παλέψω στην εκπαίδευση να μην κοπώ ? αυτό που είπε ο BLISS δεν το κατάλαβα δεν έχω ιδέα από τον στρατό πρώτη μου φορά θα πάω ο σκοπός μου εμένα είναι να πάρω την αναβολή να τελειώσω το σχόλιο όχι για να μην πάω και μετά πάω και ειδικές δύναμης δεν έχω πρόβλημα αφού έτσι όπως τα λέτε φαίνεται πιο πολύ εμπειρία παρά το παραμύθι του κλασικού στρατού που ξέρουμε εμείς οι πιτσιρικάδες δηλαδή έτσι όπως τα λέει ο BLISS υπάρχει περίπτωση αφού πάρω την αναβολή να μην με πάρουν ειδικές δύναμης ?
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δηλαδή έτσι όπως τα λέει ο BLISS υπάρχει περίπτωση αφού πάρω την αναβολή να μην με πάρουν ειδικές δύναμης ? Αυτο κανεις μας δε μπορει να στο πει με σιγουρια. Ουτε και στη στρατολογια θα στο πουν. Τα τεθωρακισμενα (ΤΘ), εχουν κακη φημη. Εχει πολυ κουραση, πολυ πειθαρχια, πολυ αγγαρεια, ελαχιστο υπνο, κακιστο φαι κλπ. Δεν εχουν το extreme των Ειδ. Δυν., αλλα απο πολλες αποψεις ειναι χειρότερα. Ισως αν γυριζα 20 χρονια πισω το ρολοι, τοτε που μαθαινα βημα στους αρματοδρομους της Αυλωνας, και ειχε ερθει μια ομαδα πρασινων μπερεδων και μας ειπαν οποιοι θελουν να ερθουν μαζι μας στο Πευκο, να κανουν ενα βημα μπρος, ...ισως να πηγαινα. Αν μη τι αλλο, θα ειχε καποιο νοημα η κουραση, η τρελη πειθαρχια. Θα ειχα και λιγη περιπετεια... Φαι που να τρωγεται κλπ. Τωρα το μονο που μπορω να πω, ειναι οτι απλα, σε σχεση με αλλα σωματα, εκανα στρατο, και οχι ανιαρες διακοπες.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 και εγώ το ψήνω να πάω ειδικές δύναμης νταξή ίσος και να μην αντέξω ποιος ξέρει αλλα είναι και τω ότι μετά την αναβολή αν θα με πάρουν η όχι αν και θα κάνω και την δευτερα μια ερώτηση να δω τι παίζει
The_Judas Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δηλαδή έτσι όπως τα λέει ο BLISS υπάρχει περίπτωση αφού πάρω την αναβολή να μην με πάρουν ειδικές δύναμης ? Αν πάρεις αναβολή, το επόμενο χαρτί που θα πάρεις από την στρατολογία υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι διαφορετικό, συνήθως πεζικό ή τεθωρακισμένα για τους πολλούς. π.χ σε εμένα είχε έρθει χαρτί για πυροβολικό αρχικά... μετά την αναβολή όμως με κάλεσαν στο πεζικό. Αλλά ακόμη και αν πας πεζικό ή Τ.Θ, θα σου δοθεί η επιλογή τις πρώτες μέρες να πας εθελοντικά στις Ειδικές Δυνάμεις.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δηλαδή να ελπίζω το επόμενο χαρτί να έρθει ίδιο ? η μόλις μας γίνει η πρόταση να πάμε ειδικές δύναμης να δεχτώ ? μάλλον κάπως έτσι θα γίνει πιο πολύ με καεί που θα μου δώσει κάποια + στα επαγγελματικά μου αργότερα αλλά ποιος ξέρει θα δούμε με το τέλος της αναβολής
BLISS Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δηλαδή να ελπίζω το επόμενο χαρτί να έρθει ίδιο ? η μόλις μας γίνει η πρόταση να πάμε ειδικές δύναμης να δεχτώ ? μάλλον κάπως έτσι θα γίνει πιο πολύ με καεί που θα μου δώσει κάποια + στα επαγγελματικά μου αργότερα αλλά ποιος ξέρει θα δούμε με το τέλος της αναβολής Με βαση αυτα που εχεις πει ως τωρα, να ελπιζεις να μη σου ερθει Ειδικες Δυν. ή ΤΘ. Οτι αλλο ερθει καλο ειναι. Επειδη ομως ειναι πολυ πιθανο να σου ερθει ΤΘ μετα την αναβολη, εξετασε το ενδεχομενο να πας Ειδικες Δυν. εθελοντικα. (αφου σε παρουν στα ΤΘ) Απο την αποψη οτι θα κουραστεις που θα κουραστεις, ας το κανεις για κατι πιο ουσιαστικο. Ελπιζω να ειναι πιο κατανοητο τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.