Delirium Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 μόνο τα κουνούπια είναι λίγο πρόβλημα, αφού είναι πολλά και μοιάζουν με κολεόπτερα. Κι ανεβαίνοντας καλοκαίρι 'Εβρο, θα γνωρίσετε τα τρομερά .... Γκατζολόπτερα
Cue Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τρίτος για Μεσολόγγι δηλαδή κατατασσομαι στο 2/39 ΣΕ/Ε μεσσολογγι 9-5-07 ===> 2/39 Σύνταγμα πεζικού Μεσολλόγι.
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 @Tenshi : Β' ΕΣΣΟ είναι. ;-) Σωστός...απο τη συγκίνηση και τα βουρκωμένα μάτια δέν έβλεπα
Bax Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Άλλος για Μεσολόγγι; Δν νοικιάζουμε πουλμανακι να πάμε; Κι εγώ μπαίνω 8 Μαϊου
kx5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Για πάρτε μια τρελή φωτογραφία... Χωρίς ερωτήσεις παρακαλώ :ρ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μπαινει κανεις Ιωαννινα απο Αθηνα για να τον ρωτησω κατι ;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ σε όσους πρόκειται να παρουσιαστούν σύντομα,ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα μάγκες. Όποιος τύχει και είναι καλοκαίρι φαντάρος στην Μποχαλία (=στην ΚΩ)θα περάσει πολλύ καλά,είναι τίγκα στις τουρίστριες.Αρκεί να μιλάει τα βασικά Αγγλικά και να πέρνει ΔΝ (=διανυκτέρευση).
Sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μαλλον στην Πολεμικη Αεροπορια γινετε.Του εχει τυχει κανενος? Σε μένα έγινε την πρώτη μέρα και διήρκησε 2 ώρες, ψαρωτικό είναι σπας πλάκα. Είναι για να μην την κοπανήσει κανείς από τις πρώτες ώρες.
irmaiden Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 και απο την επιλογή των ΥΕΑ....τυχεροί όσοι έχουν tatoo ή τρύπες απο σκουλαρίκια... Εγω εχω tatoo και εγινα ΔΕΑ και ξερω αρκετούς που είχαν τρύπες απο σκουλαρίκια και εγιναν μια χαρα ΔΕΑ. Οποτε αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μην μιλάμε!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Εγω εχω tatoo και εγινα ΔΕΑ και ξερω αρκετούς που είχαν τρύπες απο σκουλαρίκια και εγιναν μια χαρα ΔΕΑ. Οποτε αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μην μιλάμε! Όντως, φίλος είχε όχι ένα αλλά τρία (3) tattoo και έγινε κανονικότατα ΔΕΑ ΠΖ (ΣΕΑΠ κλπ).
Snolly Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πήρα το χαρτί από την αστυνομία και παρουσιάζομαι 10 Μαΐου στην Κόρινθο και το χαρτί λέει σώμα Έρευνας και Πληροφορικής. Επίσης λέει στο χαρτί πως κατά την κατάταξή μου πρέπει να έχω επικυρωμένα αντίγραφα του πτυχείου μου στην πληροφορική, ξένων γλωσσών και βεβαίωση από εργοδότη πως έχω εργασιακή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Ξέρει κανείς τι είναι το σώμα αυτό;
meadup Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τα συνηπηρετουντα αδερφια? Ο αδερφος μου ειχε μπει Νοεμβρη 06 κ εγω θα μπω Αυγουστο. Θα παρω κανενα μοριο? Ευχαριστω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Την εποχή που υπηρέτησα εγώ (το '97) είχες δικαίωμα να παρουσιαστείς στο ίδιο όπλο/ σώμα και υπήρχε πρόβλεψη ο ένας από τους δύο να υπηρετήσει μέρος της θητείας στον τόπο καταγωγής (βασικά ριγμένος ήταν ο πρώτος που παρουσιαζόταν, τα οφέλη τα είχε ο δεύτερος). Φυσικά, αν ο αδερφός έχει παρουσιαστεί πεζικό και βρίσκεται βαρυοπλίτης στη Λήμνο, δε σημαίνει ότι θα τρέξεις να πας κι εσύ. Αν, όμως, μοίρα καλή (ή ό,τι άλλο) τον έχει στείλει στο Υλικού Πολέμου, ας πούμε... Κλασικά, μια ερώτηση στη Στρατολογία θα σε κατατοπίσει για το τι ισχύει τώρα.
Delirium Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Πήρα το χαρτί από την αστυνομία και παρουσιάζομαι 10 Μαΐου στην Κόρινθο και το χαρτί λέει σώμα Έρευνας και Πληροφορικής. Επίσης λέει στο χαρτί πως κατά την κατάταξή μου πρέπει να έχω επικυρωμένα αντίγραφα του πτυχείου μου στην πληροφορική, ξένων γλωσσών και βεβαίωση από εργοδότη πως έχω εργασιακή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Ξέρει κανείς τι είναι το σώμα αυτό; Αν τελικά σε κρατήσουν εκεί [παίζει βυσματοσφαγή], είναι αρκετά καβατζωτική περίπτωση το (Σ)ΕΠ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.