Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λίγο άσχετο αλλά γνωρίζει κανείς σε περίπτωση που απολυθείς Ι2 αν σε δέχονται μετέπειτα στην πυροσβεστική (για θέση αξιωματικού)? Ή θέλει μόνο Ι1.

Λίγο που το έψαξα δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα με το Ι2.

Και στην (απίθανη!) περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, η λύση είναι απλή:

Ανά πάσα στιγμή -δηλαδή και μετά την απόλυση!- μπορείς να ζητήσεις να περάσεις από επιτροπή για επαναπροσδιορισμό/αλλαγή κατάστασης Σ.Ι. (σωματικής ικανότητας) = το γνωστό μας Ι :mrgreen:

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επανερχομαι...

κατατασσομαι στο 2/39 ΣΕ/Ε μεσσολογγι

τι σημαινει αυτο?

Σημαίνει ότι θα γίνεις βρωμοποδαροτζιτζικάς*

Χτύπα αναβολή και μη το σκέφτεσαι πολύ! :mrgreen:

- - - -

* ΠΖ

Δημοσ.

τώρα που μου ήρθε......sos για όσους είναι απο 1,80 +...την ημέρα που θα έρθουν απο προεδρική φρουρά και στρατονομία...(αν δεν γουστάρετε να πάτε...).κανονίστε να είστε στα μαγειρία και να πλένετε δίσκους....πλέον ακόμα και σε αυτό το θέμα οι διαδικασίες είναι πιο πιεστικές και απο την επιλογή των ΥΕΑ....τυχεροί όσοι έχουν tatoo ή τρύπες απο σκουλαρίκια...

Δημοσ.

Παιδια μπαινω Αυγουστο

Που ειναι καλυτερα?

Μηχανικο?

Τεχνικο?

Υλικο Πολεμου?

Απο περιεργια ρωταω για να εχω μια ιδεα τι να περιμενω οταν μου ερθει το χαρτι

Λογικα μηχανικο θα μπω επειδη εχω τελειςσει Μηχ Μηχ αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Αν είσαι μηχανολόγος μηχανικός πας καρφωτός για Τεχνικό ή Τεθωρακισμένα, ανάλογα και με τις ανάγκες των δύο αυτών όπλων κατά την τρέχουσα περίοδο. Μηχανικό παίρνουν συνήθως πολτικούς μηχανικούς - αρχιτέκτονες και τους συναφείς από ΤΕΙ. Καλή τύχη φίλε μου και όπου και να πας κάνε υπομονή, ένας ******χρόνος είναι μόνο. Όλοι λίγο-πολύ τα περάσαμε....

Δημοσ.
Γνωριζει κανεις τι ειναι το ονομαστικο προσκλητηριο που γινετε την τριτη μερα μετα την καταταξη?

Μάλλον αναφορά εννοείς, δηλαδή θα μαζευτείτε όλος ο λόχος ή το τάγμα και θα φωνάξουν τα ονόματα όλων ξεχωριστά. Μην ανησυχείς, τις πρώτες μέρες θα συμβαίνει συνέχεια.

Α ρε τυχερούλιδες, ο Στρατός είναι το καλύτερο αναγκαίο κακό που συμβαίνει στην ζωή ενός άντρα. Αν δεν με άφηνε πίσω 1 χρόνο από την ζωή μου ξανάμπαινα αύριο κιόλας.

Δημοσ.
Μάλλον αναφορά εννοείς, δηλαδή θα μαζευτείτε όλος ο λόχος ή το τάγμα και θα φωνάξουν τα ονόματα όλων ξεχωριστά. Μην ανησυχείς, τις πρώτες μέρες θα συμβαίνει συνέχεια.

Α ρε τυχερούλιδες, ο Στρατός είναι το καλύτερο αναγκαίο κακό που συμβαίνει στην ζωή ενός άντρα. Αν δεν με άφηνε πίσω 1 χρόνο από την ζωή μου ξανάμπαινα αύριο κιόλας.

Μαλλον στην Πολεμικη Αεροπορια γινετε.Του εχει τυχει κανενος?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπαίνει κανείς ναυτικό? Σκαραμαγκά 14/5?

Ναυτικό ισχύουν τα ίδια με στρατό?

Ή ως σώμα "βυσμάτων" που ακούγεται οτι είναι θέλει παραπάνω προσοχή? (ΔΕΝ έχω βύσμα, για να προλάβω τις κακές γλώσσες)

Ένας γνωστός πριν απο 1 χρόνο είχε κάνει τη 8ητεία του αξύριστος, με μούσια. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά νόμος/κανονισμός στο ναυτικό που να σε υποχρεώνει να ξυρίζεσαι? (ο παραπάνω γνωστός έμεινε αξύριστος "με το τσαμπουκά του" στο 15ήμερο της εκπαίδευσης μετά απο κει δεν είχε πρόβλημα)

Δημοσ.
Ρε παιδιά μπαίνει κανείς ναυτικό? Σκαραμαγκά 14/5?

Ναυτικό ισχύουν τα ίδια με στρατό?

Ή ως σώμα "βυσμάτων" που ακούγεται οτι είναι θέλει παραπάνω προσοχή? (ΔΕΝ έχω βύσμα, για να προλάβω τις κακές γλώσσες)

Ένας γνωστός πριν απο 1 χρόνο είχε κάνει τη 8ητεία του αξύριστος, με μούσια. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά νόμος/κανονισμός στο ναυτικό που να σε υποχρεώνει να ξυρίζεσαι? (ο παραπάνω γνωστός έμεινε αξύριστος "με το τσαμπουκά του" στο 15ήμερο της εκπαίδευσης μετά απο κει δεν είχε πρόβλημα)

Άσε φίλε, αυτό που ξέρω για το ναυτικό είναι πως ο κολλητός μου που υπηρετεί τώρα σε αυτό έχει πάρει τόση άδεια στους 2 πρώτους μήνες όση πήρα εγώ σε όλη μου τη θητεία στο στρατό ξηράς...

Όσο για το μούσι, νομίζω πως το επιτρέπουν.

Δημοσ.

@pmandd πραγματικά μου έκατσε τρομερά η όλη φάση με το στρατό... ακόμη και αν ήθελα δεν θα έμπαινα σε καλύτερο σώμα(λόγω αδειών)/στρατόπεδο (λόγω περιοχής)

Δημοσ.

Ποιος θα παει Μεσολλογι παιδια, γιατι εκει θα παρουσιαστει ο ανηψιος μου συντομα...

Δημοσ.

Εμπρός η Γ' ΕΣΣΩ να ετοιμάζεται!

9-5-07 ===> 2/39 Σύνταγμα πεζικού Μεσολλόγι.

Απο τα λίγα που άκουσα είναι μεγάλο και "καλό" κέντρο,μόνο τα κουνούπια είναι λίγο πρόβλημα, αφού είναι πολλά και μοιάζουν με κολεόπτερα. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...