sniper_206 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δυό πουλάκια ρώτησα, πώς πάνε στην Αυλώνα; Το ένα μου πε αναβολή, το άλλο αυτοκτόνα! Καλή η παρέα σας αλλά έχω υπογράψει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου με τον Ε.Σ. με αμοιβή 8.62?/μήνα και με περιμένουν να παρουσιαστώ στο ΚΕΤΘ Αυλώνας την άλλη βδομάδα... Θα τα ξαναπούμε σε κανά χρόνο Κανείς άλλος από εδώ που πάει φαντάρος;;
DhZou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλά να περάσεις φιλαράκι, κι εγώ εκεί παρουσιάστικα, πλάκα είχε... Ξεκινάει η περίοδος της ζωής σου με τον περισότερο χαβαλέ.
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ (όσο γίνεται), κ ελεγχόμενα,να τα γράφεις όλα στα απίδια σου, να περνάς καλά κ να τους γράφεις όλους...
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εχει φημη η Αυλωνα αλλα δεν ειναι πια τοσο χαλια.Ειχα δυο παλικαρια στην γειτονια που περασαν απο εκει, ο ενας εφυγε με σπασμενο χερι και ο αλλος δεν εφυγε ποτε , πεθανε.Παντως περσι που πηγε κι'ενας ξαδερφος περασε καλα λεει.Παρε κανα αποσμητικο και οινοπνευμα για τα ευαισθητα σημεια γιατι θα εχεις ζεστο νερο καθε τρεις μερες αν δεν εχει γινει καμια αλλαγη στο χρονο.
paschalia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Με το συμπαθειο κιολας , αλλα διαβαζεις κ εχεις επιγνωση του τι γραφεις ? Το παληκαρι μπαινει σε μια βδομαδα μεσα κ εσυ του λες για σπασιματα κ θανατους σε αυτο το στρατοπεδο ? ......
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ρε μεγάλε,έχει δίκιο η πασχαλιά! αυτό είναι το 1ο σου μάθημα φίλε στο στρατό. Ονομάζεται ράδιο αρβύλα! Ακούμε,(δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς),κ πατάμε το μαγικό πληκτρο delete στο μυαλό μας !
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Του τα πανε κι'αλλοι καλη μου.Απο μενα περιμενε νομιζεις.Παντως αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι μιλαω για το παρελθον.
Neurotic_Fest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ρε μεγάλε,έχει δίκιο η πασχαλιά! αυτό είναι το 1ο σου μάθημα φίλε στο στρατό. Ονομάζεται ράδιο αρβύλα! Ακούμε,(δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς),κ πατάμε το μαγικό πληκτρο delete στο μυαλό μας ! Ε ; Τεσπα , νομιζω οτι οι παρατηρησεις σας ειναι ανουσιες.Ποιο ραδιο αρβυλα , για γνωστους μου μιλησα που πηγαν πριν το 2000.Ο ενας πεθανε απο ναρκωτικα και του αλλου του σπασανε το χερι σε καβγα.Μην ασχολειστε με μενα , καντε τα δικα σας ενθαρυντικα σχολια και εγω θα αναφερω και θα ενημερωνω οπως θελω.Δεν ειναι μικρο παιδι , φανταρος παει .
DhZou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 χαχα πολύ ωραίο θρεντ! Επίσης λένε για την Αυλώνα ότι σε μία μακρινή και σκοτεινή σκοπιά όπου έχει πεθάνει ένας εμφανίζεται το φάντασμα του και τρομάζει τους φαντάρους! btw το φορειοφόρο της ύλης διοικήσεως το είχα χρεωμένο για 2 μήνες και το είχα σκίσει, γαμώ τις φάσεις
kx5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Άμα είσαι μαύρος σε μαύρα στρατόπεδα θα πας... Πέρα από την πλάκα(?) καλή θητεία σου εύχομαι, να τους γράφεις όλους στα @@ σου, να προσέχεις την υγεία σου και την καθαριότητά σου.
Alsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 χαχα πολύ ωραίο θρεντ! Επίσης λένε για την Αυλώνα ότι σε μία μακρινή και σκοτεινή σκοπιά όπου έχει πεθάνει ένας εμφανίζεται το φάντασμα του και τρομάζει τους φαντάρους! btw το φορειοφόρο της ύλης διοικήσεως το είχα χρεωμένο για 2 μήνες και το είχα σκίσει, γαμώ τις φάσεις στη σκοπια αυτη αυτοκτονησε ενας φανταρος πριν 3-4 χρονια.. μηπως και αυτο ξεχαστηκε? μηπως δεν ακουσατε τι εγινε στην χιο πριν λιγες μερες? μηπως ξερετε ποσα ατομα εχοθυν χασει τη ζωη τους με περιεργο τροπο πανω στον εβρο? μηπως ξερετε ποσα ατομα με ψυχολογικα προβληματα η μη εχουν αυτοτονησει εν ωρα σκοπιας? μαλλον δεν ξερετε οτι το στρατοπεδο του τατοιου εχει το μεγαλυτερο νουμερο αυτοκτονιων στην ελλαδα μαλλον καποιοι απο εδω ηταν βυσματα και απο το γραφειακι οπου καθοντουσαν γελαγαν με τιςε ιστοριες αυτες...
administrator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Sniper_206 κι εγω φεύγω την Δευτέρα(12/02) για Λαμία ΚΕΥΠ. Καλή θητεία μας εύχομαι .. και να περάσει οσο ποιο γρήγορα γίνεται αυτος ο ένας χρόνος.... ...Κανένας αλλος για Λαμία?
DhZou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 στη σκοπια αυτη αυτοκτονησε ενας φανταρος πριν 3-4 χρονια.. μηπως και αυτο ξεχαστηκε? μηπως δεν ακουσατε τι εγινε στην χιο πριν λιγες μερες? μηπως ξερετε ποσα ατομα εχοθυν χασει τη ζωη τους με περιεργο τροπο πανω στον εβρο? μηπως ξερετε ποσα ατομα με ψυχολογικα προβληματα η μη εχουν αυτοτονησει εν ωρα σκοπιας? μαλλον δεν ξερετε οτι το στρατοπεδο του τατοιου εχει το μεγαλυτερο νουμερο αυτοκτονιων στην ελλαδα μαλλον καποιοι απο εδω ηταν βυσματα και απο το γραφειακι οπου καθοντουσαν γελαγαν με τιςε ιστοριες αυτες... Και εκατοντάδες ακόμα ανθρωποι αυτοκτονούν καθημερινά εκτός στρατού, τι να κάνουμε... Για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα και να πιεστεί ψυχολογικά ώστε να φτάσει στα όρια της λογικής του. εδιτ: Και επίσης εγώ έκανα 18μηνο, 14 μηνες στη χιο σε μαύρη μονάδα, έπηξα, αρρώστησα σοβαρά στη διάρκεια της θητείας μου και μου έμεινε χρόνιο, αλλά παρ'όλα αυτά ούτε αυτοκτόνησα ούτε γράφομαι στα φορουμ για να τρομοκρατώ τους νέους.
BLISS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Επίσης λένε για την Αυλώνα ότι σε μία μακρινή και σκοτεινή σκοπιά όπου έχει πεθάνει ένας εμφανίζεται το φάντασμα του και τρομάζει τους φαντάρους! Η σκοπιά αυτή υπάρχει και ο μύθος του φαντάσματος είναι αληθινός... Με τη διαφορά ότι "το φάντασμα" είναι οι δόκιμοι που κάνουν ασκήσεις απόκρυψης. Αν το γνωρίζεις αυτό, μπορείς να κάνεις μεγάλες πλάκες στους δόκιμους και από "υποψήφιο θύμα" να γίνεις θήτης! Αν πέσεις και σε κότα δόκιμο, έχει πολύ γέλιο. Δυστυχώς βέβαια το θέμα αυτοκτονιών σε διάφορες σκοπιές, δεν είναι μύθος.
1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αυλωνα? την γαμησες. θα πονανε τα κοκαλα σου για μηνες απο την υγρασια. ειναι και μια σκοπια που ειναι ενας παλαβος που πεταει πετρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.