kostassid Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σε ολους και να χαιρομαστε τα σημερινα χιονια. Εχω 2 ερωτησεις για το excel: Η πρωτη ειναι πως καποια στοιχεια που βρισκονται σε στηλη πχ στο κελι Α1 ως Α10 μπορουν να μεταφερθουν αυτοματα και να γινουν στοιχεια γραμμης πχ Ε5 ως Ε14, προφανως ψαχνω για καποια αυτοματη λυση και οχι χειροκινητη οπως με "=","copy paste" κλπ. Η δευτερη ειναι οτι θελω να εχω μονο 2 ψηφια δεκαδικα και παντα στρογγυλοποιημενα, επειδη αν και δεν φαινονται το excel τα κραταει πχ. αν κανετε την πραξη 1 * 3,149 = 3,149 , εγω θελω το αποτελεσμα να ειναι ακριβως 3,150, δηλαδη στρογγυλοποιηση στο δευτερο δεκαδικο Ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων και καλο χειμωνα επιτελους.
geogeor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Για το 2ο : Επιλέγεις την στήλη/γραμμή/κελιά που θέλεις και πας στο μενού μορφή-->κελιά-->στην καρτέλα αριθμός το ρυθμίζεις πως ακριβώς θέλεις να είναι ο αριθμός στην στήλη/γραμμή/κελιά που έχεις επιλέξει.
kostassid Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 δεν γινεται με αυτον τον τροπο γιατι αν του δωσεις περισσοτερα ψηφια το 3.15 το κανει 3,1490000 ενω εγω θελω 3,1500000...ευχαριστω παντως geogeor
savabk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 sto proto:copy->paste special ,kai vale tsek sto antime8atesi sto deytero:=ROUND(1 * 3,149;2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.