gtr4460 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ψάχνω για έπιπλα γραφείου σχετικά με ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκτός από πλαίσιο δεν βρήκα κάτι άλλο κανείς καμία πρόταση
Marcos_Aurilius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το θέμα ανήκει στο Μπλα-Μπλα, και μάλλον που θα μεταφερθεί εκεί...
asmilon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 gtr4460 το θεμα σου πρωτα απο ολα ειναι σε τελειως λαθος φορουμ, αφου αυτο ασχολειται με την "Συζήτηση γύρω από θέματα και προβλήματα σε επεξεργαστές και τις μητρικές υποστήριξής τους." Ισως να ταιριαζε στο Internet ή στο Μπλα Μπλα.. Κατα δευτερον αποκλειεται να δει καποιος το ονομα στο θεμα σου και να μπει με σοβαρη διαθεση να σε βοηθησει, οσοι μπουνε θα μπουν απο περιεργεια και μονο και σιγουρα δε βοηθας καποιον που θα εχει αναλογη απορια στο μελλον και θα κανει αναζητηση στο forum. Στο ερωτημα σου τωρα κοιτα την SATO ή την NEOSET, δε ξερω πολλα για ποιοτητα ή τιμες, αλλα αυτες μου ερχονται πρωτες στο μυαλο...
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 gtr4460 , κοίτα στο ικεα,αν θέλεις κάτι πολύ φθηνό, έχει ένα γραφείο που χωράει τα πάντα (αλουμινένια κατασκευή φυσικά,της πλάκας),στα 29 ευρώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μεταφέρθηκε στην ορθή ενότητα, όπου, υπενθυμίζω, απαγορεύονται τα Greeklish. Για λόγους αισθητικής μετέγραψα το αρχικό post στα ελληνικά, διατηρώντας αυτούσια τη στίξη και τη σύνταξη.
kx5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το Praktiker έχει αυτές τις μέρες ένα μεγάλο καλό γραφείο για pc με 100 ευρώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Στην ΝΕΟSΕΤ ειναι πιο ποιοτικα... :-D Και αν αντεχει η τσεπη σου SATO.:twisted:
Bougas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 εγω προτεινω να φιαξεις ενα δικο σου σχεδιο,και να πας σε εναν ξυλουργο να στο φτιαξει οπως ΕΣΥ γουσταρεις.
Bougas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 και να το πληρώσεις 300 ευρώ...... 300? μαλλον σε κοροιδευουν. αμα θεσ,οποτε θεσ στηλε μου πμ,να σου πω εναν δικο μου στην οδο γραμμου στο μοσχατο.
sunn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 300?μαλλον σε κοροιδευουν. αμα θεσ,οποτε θεσ στηλε μου πμ,να σου πω εναν δικο μου στην οδο γραμμου στο μοσχατο. οτι πληρωνεις περνεις!
louben Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Στο αλεξ πακ φοβερο με γυαλι πολυ παχυ θεση για το κουτι απο κατω για οθονη κτλ 100ε αν δεν ειχα ηδη σιγουρα θα το επαιρνα(δεν ξερω τωρα με τις εκπτωσεις μηπως ειναι ακομηπιο φθηνο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.