kostaskdk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αδέρφια σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με ένα φορητό lenovo το πήρα πριν 4 μήνες χθες μου παρουσίασε το εξής σοβαρό πρoβλημα στο word και όπου χρειάζεται πληκτρολόγημα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται κι όταν γράφει τρέχει σαν τρελό έκανα 2 επαναφορές έλεγξα για ιούς δεν ξέρω τι να κάνω:
arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 4 mhnes??? na to pas sto service kai na tous to xwseis ston k*** logika me mia allagh keyboard tha diorthwthei.
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 4 mhnes??? na to pas sto service kai na tous to xwseis ston k***logika me mia allagh keyboard tha diorthwthei. +1000 απο μενα!!!!
apaixtos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Afou exeis egiisi min xoloskas.Me thn mias se autous na sto ftiaxoun...Epektasi uparxei sta levono?
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μαπα και τα lenovo δηλαδη? οποιος βιαζεται σκονταφτει λεει μια παροιμια.το γεγονος οτι ενα laptopακι εβγαλε προβλημα σε κατι δεν σημαινει οτι ολη η σειρα ειναι γτπ.ελεος....
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 οποιος βιαζεται σκονταφτει λεει μια παροιμια.το γεγονος οτι ενα laptopακι εβγαλε προβλημα σε κατι δεν σημαινει οτι ολη η σειρα ειναι γτπ.ελεος.... μη ξεχνας ομως οτι δεν ειναι ibm πλεον αλλα ειναι κινεζικα.
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 αυτο ειναι ενα ερωτημα.γιατι ποια κομματια πλεον κατασκευαζονται εκτοσ κινασ???αστο....
kostaskdk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 αδέρφια συγγνώμη οι άτιμες οι κόρες μου(3και 6 ετών) πως τα κατάφεραν και κλείδωσαν το πληκτρολόγιο και αφαίρεσαν το πρόγραμμα της mikrosoft για το πληκτρολόγιο των ελληνκήν , ευτυχώς δεν έκανα τίποτα και ψάχνοντας στην βοήθεια της lenovo το ξεκλείδωσα συγγνώμη καιπάλι και ευχαριστώ για την βοήθεια
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 να 'σαι καλα και να προσεχεις τα ζουζουνια σου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.