Προς το περιεχόμενο

Φοβερό Open Source CMS

stavrakis1821

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οποίο όμως σε αντίθεση με τα παραπάνω τρέχει python αν δεν κάνω λάθος. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μόνο θετικά έχω ακούσει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.
dokimaste kai to www.plone.org

poli kalo

Χρησιμοποιώ το plone τα τελευταία σχεδόν 3-4 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχοντας ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά με το θέμα, δεν μπορώ να δώσω και πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε και να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα CMS. Πάντως, όντας άσχετος (ήξερα μόνο λίγη html), κατάφερα, με κάποιο διάβασμα, να φτιάξω από το μηδέν μερικά αξιοπρεπή sites σε plone.

Το αρνητικό είναι πως είναι ελάχιστα γνωστό στην Ελλάδα, ενώ μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο 2 εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία (οι οποίες όμως είναι άψογες από πλευράς αξιοπιστίας).

Δημοσ.

Πράγματι το drupal θεωρείται, σε διεθνές επίπεδο, ένα από τα καλύτερα (μαζί με το joomla) συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Δημοσ.

Re paidia to pio oloklhrwmeno kai pio boliko gia "asxetous" einai to joomla. To mono problhma gia tous asxetous pali sto joomla h prosarmogh twn template. Ola ta alla einai plhrws katanohta kai exei apisteuta polla extensions kai ena poly kalo forum gia support.

Δημοσ.
Re paidia to pio oloklhrwmeno kai pio boliko gia "asxetous" einai to joomla. To mono problhma gia tous asxetous pali sto joomla h prosarmogh twn template. Ola ta alla einai plhrws katanohta kai exei apisteuta polla extensions kai ena poly kalo forum gia support.

Και όμως. Αν ασχοληθεί κάποιος λιγάκι, μπορεί να φέρει στα μέτρα του οποιοδήποτε joomla template!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Xaraya CMS

Απλά ότι καλύτερο και πλήρες κυκλοφορεί, αλλά θέλει να του αφιερώσετε χρόνο.

kai emena mou arese alla opos eipes thelei na afieroseis xrono, pio poli diabazeis se auto para diaxeirizese content:razz:

Δημοσ.
kai emena mou arese alla opos eipes thelei na afieroseis xrono, pio poli diabazeis se auto para diaxeirizese content:razz:

Ναι αλλά όταν το μάθεις, δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις τίποτα άλλο... Νιώθεις ανάπηρος.

Και για να μην παρεξηγηθώ, πλέον είμαι developer στο Xaraya CMS (μαζί με πολύ άλλο κόσμο φυσικά), αλλά στην αρχή το χρησιμοποιούσα ώς απλώς χρήστης.:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...