Giokos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα, Εχω το Fujitsu-Siemens Amilo 1640A με επεξεργαστή AMD Sempron 3000+ και ύστερα απο το τελευταίο format στα properties του my computer βλέπω τον επεξεργαστή να δουλεύει στα 738 MHz όταν είναι στην μπρίζα και στα 380 MHz όταν είναι με μπαταρία. Έχω κατεβάσει όλους τους driver για Windows XP Home απο το site της Fujitsu-Siemens αλλα δέν βλέπω κάτι διαφορετικό. Χρησημοποίησα και το CPU-Z για να δώ την ταχύτητα του επεξεργαστή και μου λέει τα ίδια. Είναι λογικό να δουλεύει σε αυτή την ταχύτητα ο συγκεκριμένος επεξεργαστής???? :-? :-? :-? Ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα????? Ευχαριστώ
kotetsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, είναι λογικό να δουλεύει σε χαμηλότερη συχνότητα για εξοικονόμηση ενέργειας. Δυστυχώς όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποιο tweak για να μην πέφτει η απόδοση του επεξεργαστή όταν δουλεύει με την μπαταρία (έχω τον M3438G)
ApSiMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το κάνει αυτό για να εξικονομει ενέργεια. Αν το φορτώσεις με περισσότερες εφαρμογές θα ανεβεί dont worry Εγώ έχω κατεβάσει ένα AMD watch (κάπως έτσι λέγεται) και μου δείχνει στα ποσα τρέχει κάθε φορα.
21century Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ καλο εργαλειο για να βλεπεις την αποδοση του επεξεργαστη σου ειναι το pc wizard2006 , everest . Νομιζω οτι αυτα τα 2 ειναι υπεραρκετα για σενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.