Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Amilo 1640

Giokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω το Fujitsu-Siemens Amilo 1640A με επεξεργαστή AMD Sempron 3000+ και ύστερα απο το τελευταίο format στα properties του my computer βλέπω τον επεξεργαστή να δουλεύει στα 738 MHz όταν είναι στην μπρίζα και στα 380 MHz όταν είναι με μπαταρία. Έχω κατεβάσει όλους τους driver για Windows XP Home απο το site της Fujitsu-Siemens αλλα δέν βλέπω κάτι διαφορετικό. Χρησημοποίησα και το CPU-Z για να δώ την ταχύτητα του επεξεργαστή και μου λέει τα ίδια.

Είναι λογικό να δουλεύει σε αυτή την ταχύτητα ο συγκεκριμένος επεξεργαστής???? :-? :-? :-?

Ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα?????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι, είναι λογικό να δουλεύει σε χαμηλότερη συχνότητα για εξοικονόμηση ενέργειας. Δυστυχώς όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάποιο tweak για να μην πέφτει η απόδοση του επεξεργαστή όταν δουλεύει με την μπαταρία (έχω τον M3438G)

Δημοσ.

Το κάνει αυτό για να εξικονομει ενέργεια. Αν το φορτώσεις με περισσότερες εφαρμογές θα ανεβεί dont worry

Εγώ έχω κατεβάσει ένα AMD watch (κάπως έτσι λέγεται) και μου δείχνει στα ποσα τρέχει κάθε φορα.

Δημοσ.

Πολυ καλο εργαλειο για να βλεπεις την αποδοση του επεξεργαστη σου ειναι το pc wizard2006 , everest . Νομιζω οτι αυτα τα 2 ειναι υπεραρκετα για σενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...