Προς το περιεχόμενο

Τι να βάλω??????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα μετακόμισα και είναι στιγμή να διαλέξω την καινούργια μου σύνδεση στο net. Το άσχημο βέβαια είναι ότι ακόμα στην περιοχή που είμαι ( Αιγάλεω πάνω στο κέντρο Αγ. Βαρβάρας) δυστυχώς δεν καλύπτεται από κανένα ιδιόκτητο δίκτυο( Μέσος χρόνος κάλυψης Ιούλιος –Αύγουστος 2007). Και ερχόμαστε στο εύλογο ερώτημα. Τι γραμμή να βάλω και σε πιο πακέτο???? Μιλάω και για dsl line και για πακέτο internet. Η προηγούμενη γραμμή μου ήταν 768 στο ίδιο κέντρο +σύνδεση forthnet (βλέπετε μετακόμισα μόνο 5 στενά) και ήταν για τα κλάματα. Τα 50kbps down το έπιανα μόνο αν είχα αϋπνίες…. Χτες έκανα αίτηση στον OTE (ναι ναι μέσω Internet, πάλι καλά υπάρχουν και οι φίλοι) για νέα pstn γραμμή. Σκεφτόμουν να βάλω forthnet 2play με τα 38+κάτι ευρώ + 22,κατί το πάγιο του οτε πάει περίπού στα 50+ ευρώ / μήνα για δωρεάν αστικά υπεραστικά +1mbit net.( Mε την λογική ότι κάποιααααα στιγμή θα γίνει 4mbit.)

:confused: :confused:

Και εδώ σκέφτομαι. Μήπως μόλις γίνει εμένα η γραμμή μου 4άρα έχει βγει στην αγορά άλλο πακέτο και εγώ αυτό που έχω το φάω??..

Έχει κανείς καμία καλύτερη ιδέα μήπως παίζει κάποιο άλλο πακέτο και δεν το έχει πάρει το μάτι μου????.

Δημοσ.

Auth thn stigmh h kaliterh epilogh an thes gia liga fraga einai na valeis mia 1024 pou na exei thn ligoterh dinath desmeush,mporeis na valeis kai aoristou alla den sthn sinistw sto telos sou vgainei panakrivh,sto thema ths taxhthtas mhn perimeneis kai treles diafores apo 768 se 1024 exw filous me 1024 kai katevazoun to poli 100kb/s kai egw pou exw 768 katevazw apo 70-90kb/s dld exw ligoteres apoleies analogika me thn onomastikh taxhthta me 768 prepei kanonika na katevazeis me 96kb/s enw me 1024 128kb/s.Vevaia sthn ellada zoume kai tpt den einai dedomeno.Gia na teleiwnw epilegeis kati kalo prosorina xwreis trelo kostos psaxto to thema arketa!Kai otan me to kalo diktio sthn perioxh sou energopoihthei thn vazeis,glitwneis kai to pagio tou OTE,kai ypotithetai oti poianeis pragmatika tis treles taxhthtes twn 4Mbps:-D

Δημοσ.

Λοιπόν το ψάχνω αρκετά το θέμα και νομίζω ότι το καλύτερο για την ώρα είναι μια σύνδεση αορίστου χρόνου. Έλεγα για πΟΤΕΝΕΤ για την ώρα. Αν τα υπολόγισα σωστά βγαίνει περίπου 60 ? /μήνα με όλα μέσα , που είναι μεν αρκετά αλλά μέχρι τον Αύγουστο που θεωρητικά θα καλυφθεί και το κέντρο της περιοχής μου από ιδιόκτητα δίκτυα όλο και κάποια καλύτερη προσφορά θα έχει βγει…

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια Conn-X στα 1024, που εχει χρεωση 23,50 το μηνα. Αυτο, πολυ απλα επειδη εχει μονο 6μηνη υποχρεωτικη παραμονη και μετα αλλαζεις σε ιδιοκτητο δικτυο τον Ιουλιο-Αυγουστο. Τωρα αν εσυ θες μεγαλυτερη ταχυτητα, εχει και 2048 το Conn-X, αλλα νομιζω ειναι πιο ακριβο απο την Otenet.

Δημοσ.
Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια Conn-X στα 1024, που εχει χρεωση 23,50 το μηνα. Αυτο, πολυ απλα επειδη εχει μονο 6μηνη υποχρεωτικη παραμονη και μετα αλλαζεις σε ιδιοκτητο δικτυο τον Ιουλιο-Αυγουστο. Τωρα αν εσυ θες μεγαλυτερη ταχυτητα, εχει και 2048 το Conn-X, αλλα νομιζω ειναι πιο ακριβο απο την Otenet.

+1 :-D φίλε μου

Δημοσ.
den xero an se simferei tipota se forthnet kai meta apo ligo kairo pou tha ftiaksei to idioktito na metafertheis se auto

Φίλε μου και εγώ στην αρχή αυτό σκέφτηκα ΟΜΩΣ φοβάμαι μην την πατήσω μέχρι τότε και έχουν βγει στα χρήματα αυτά προσφόρες από άλλες εταιρίες πιο καλές. Όπως και εσύ βλέπεις όλες οι εταιρίες αρχίζουν να μοιράζουν την πίτα σιγά σιγά και να μπαίνουν στο παιχνίδι κάθε μέρα πιο δυναμικά.

Δημοσ.
ep aoristou mporeis na kaneis opote oti allazei stin timi na se pianei

Αν κατάλαβα εννοείς το double play να βάλω με την λογική τον Αύγουστο να γυρίσει την γραμμή σε 4mbit. Το θέμα είναι αν μέχρι τον Αύγουστο έρθει ας πούμε η ON ή η Vivo και δώσει γραμμή 20 mbit τι κάνω:-? :-?

Ουφ . Ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Γι'αυτο ακριβως σου προτινω το Conn-X. Το κρατας ενα 6μηνο και μετα βλεπεις. Αν δεν εχει βγει τιποτα καλο, συνεχιζεις το Conn-X και το κοβεις οποτε θες, εφοσον εχεις αποφασισει σε πια εταιρεια πας.

Οσον αφορα την Forthnet, πιστευω πως δεν σε συμφερει να κανεις απο τωρα το Double, πολυ απλα γιατι ειναι πιο ακριβο, αν σκεφτεις οτι εχεις και παγιο Οτε στη μεση. Επισης εγω προσωπικα δεν θα πονταρα στο οτι θα εχουν ετοιμο το δικτυο τους τον Αυγουστο. (Ελλαδα ειμαστε, μπορει να εννοουν Αυγουστο 2008:-D ) Οποτε τα παραπανω εξοδα (εννοω τα παγια Οτε) θα γινουν περισσοτερα.

Δημοσ.

Καλα εννοειται πως δεν εισαι ο μονος με αυτην την απορια. Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι σε ολες τις καινουριες προσφορες, που αφορουν ιδιοκτητα δικτυα, εχουν το πολυ περιεργο "εως" μπροστα απο την τιμη της ταχητυτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...