GOMI Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, έχω 2 pc και το ένα το χω κάνει remote desktop, με winXP pro Eng. Το πρόβλημα μου είναι πως, ενώ το δοκίμαζα από το κανονικό μου PC και όλα ήταν οκ, μόλις του βγάζω πληκτρολόγιο mouse και οθόνη, ανοίγει μεν κανονικά αλλά αφού πρώτα κάνει 3-4 μπιπ.. Αυτό μεταφράζεται ως εξής: Όταν πάω να του κάνω shut down, από το έναρξη, windows security, μου βγάζει task manager και από κεί κάνοντας shut down, μου κάνει αποθήκευση των ρυθμίσεων μου κανονικά, βγαίνει από τα windows αλλά το pc δεν κλείνει εντελώς... Μπορώ να κάνω κάτι...? Γιατι αναγκάζομαι και το κλείνω κρατώντας παρατεταμένο το power και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει.. thanks...
random Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 κατ αρχην για το άνοιγμα του 2ου pc, αυτο χωρις kb+mouse, πρεπει να μπεις στο bios, και να επιλέξεις Halt on : no errors ή never (η αλλες επιλογές ειναι "keyboard error", "floppy", "kb+mouse"...). η επιλογή αφορά στο αν θα σταματάει το boot και θα βγαζει καποιο μηνυμα και beeps, σε περιπτωση που εχεις αποσυνδεσει καποιες συσκευες. Με το no errors ή never, του λες οτι δεν θελεις να κανει παυση ποτέ, ακομα κι αν δεν βρει πληκτρολογιο, ποντικι και floppy drive. για το shutdown, φτιαξε ενα shortcut στην επιφάνεια εργασιας που να εκτελει την εντολή "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe" -t 0 -s αν δεν παίζει οπως θελεις, δοκιμασε και την "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe" -t 0 -s -f
GOMI Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Κατ'αρχην σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες... για το shutdown, φτιαξε ενα shortcut στην επιφάνεια εργασιας κόλλησα τώρα...αυτό πως το κάνω...?
random Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεξι κλικ πανω στο desktop -> New -> Shortcut (Συντόμευση στα Ελλ.Παραθ.) την εντολή τη διόρθωσα. μεταξυ του t και του 0 (μηδεν) αφησε ενα κενό "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe" -t 0 -s αν δεν παίζει οπως θελεις, δοκιμασε και την "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe" -t 0 -s -f -t Χ ειναι χρόνος σε δευτερόλεπτα. μετα απο ποση ωρα θελεις να κλείσει. με αλλο ενα shortcut ( "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe" -a ), μπορεις να ακυρώσεις ενα προγραμματισμενο shutdown (αν προλάβεις λόγω του χρόνου -t ).
Jojos170304 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το shutter εγκατεστημένο στον υπολογιστή που κάνω remote desktop κ όταν θέλω να τον κλείσω τρέχω το shutter από desktop του απομακρυσμένου
GOMI Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 φιλε random, πολύ καλές οι εντολές που μου έδωσες και παίζουν παντού..εκτός από το συγκεκριμένο pc.. Σ ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια... Εγώ χρησιμοποιώ το shutter εγκατεστημένο στον υπολογιστή που κάνω remote desktop κ όταν θέλω να τον κλείσω τρέχω το shutter από desktop του απομακρυσμένου Το shutter που μπορώ να το βρω? Να δοκιμάσω κι αυτό μπας και....
GOMI Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Άκυρο...σε συνδυασμό και των 2 εντολών και αφού κλείσω το Zone Alarm και το peer guardian μου κάνει κανονικά shut down μετά από το task manager.. Thanks random..'Αψογος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.